שבוע טוב

יוליה.

New member
שבוע טוב

נקישה מהוססת על הדלת מציצה במבוכה נוראית אפשר גם? קפה. להביא עוגה?

אפרת.א

New member
יוליה, שבוע טוב...הדלת פתוחה

לרווחה, אין צורך במבוכה - הכנסי . יש קפה מכל הסוגים , תה צמחים למהדרין וכל משקה חם אחר, עם קופאין נטול קופאין - רק תגידי...! (מים רותחים יש במיחם בפינה, תתכבדי) להביא בטח להביא עוגה - אבל...חכי עם זה. השבוע תורי , בשבוע הבא הקשתית ולאחר מכן שרי ברשימה. אבל בטח אחת מהן תהיה מוכנה לוותר עבורך על תורה
ברוכה הבאה ושיהיה לכולנו שבוע שקט ונפלא

שרי 43

New member
מה ההיסוס יוליה?

תשימי לב מה קורה פה.....התנפלות המונית על המקופלת, על הקרמבו, על הקפה יאללה תפשילי שרוולים ותצטרפי לצוות המטבח...מלא זמן לא אכלתי עוגת גבינה עם פרורים......

אפרת.א

New member
זה היה ברור שלא תעמדי בפיתוי

ותשלחי אותה למטבח...חכי, הדלת עדיין לא נפתחה ואת כבר זורקת אותה לגוב האריות???? אז מה אם מזמן לא אכלת עוגת גבינה עם פרורים...תאכלי ת´קרמבו ותפסיקי להפחיד ת´אנשים....שיט! נגמר לי הקפוצ´ינו יש לך איזו כפית שתיים עד מחר???

יוליה.

New member
תודה תודה

על קבלת הפנים החמה. הכנתי תה גם עוגה גבינה עם פירורים. אז... על מה הדיבורים? ומה פה הכללים?

אפרת.א

New member
עוגת הגבינה שלך נגמרה , לא הספקתי

לטעום פירור ממנה...(שרי התגנבה כל פעם ו"יישרה" עוד שורה) אין כללים - (מלבד תרבות דיבור) כל שתגידי נשמע ונגיב בהתאם אפשר עוד עוגה?!?

שרי 43

New member
יש נשמה בטח יש.........

אני הרי שומרת קופסא רק בשבילך..... אני מפחידה? אני??????????? מה כבר אמרתי?????????? תראי את הבחורה.... ישר קיבלה את הדברים בצורה חיובית ועוד עם חיוך. בחיי שגם אני אוהבת אותך חחחחחחח

למעלה