שבוע טוב

שבוע טוב

אז מה היה לנו השבוע? שינויים דרסטיים בעבודה ביום א' כנס חטיבתי למחרת מתבשרים כי החטיבה נשארת אולם האגף מתפרק פיטורים הם ברמת מנהלים הצוות שלי עובר לחטיבה אחרת הילדים מקסימים נעה חוגגת החודש יום הולדת שנתיים נולדה ב15.2.04 יום ו' הקרוב חוגגים לה יום הולדת בגן הפשושה לא מפסיקה לשיר שירי יום הולדת שבוע הבא גם מתחילה הרשמה לבית הספר לא יאמן הפשוש שלי הולך לכיתה א' אני כלכך מתרגשת כל פעם שאני חושבת על זה הלב שלי דופק במהירות מצרפת כמה תמונות מסוף השבוע שלנו בטבריה הראשונה - הגנים הבהאיים בחיפה

טילי2

New member
איזה שבוע דרמטי, אמא של נתנאל ונעה

יום הולדת שמח לפשושה ובהצלחה לפשוש שהפך להיות ציפור דרור ויצעד בשנה הבאה לבית הספר.

נועם@בת

New member
כלנית, הילדים שלך הופכים מתוקים

יותר מפעם לפעם. נועה כבר ילדת שוקולד אמיתית והיא כל כך דומה לנתנאל. כתה א'... אני מנסה לדמיין את ניצן הולכת לכיתה א' אבל הדמיון שלי מוגבל. אני מקוה שהשינויים בעבודה יעשו לך רק טוב
. נועם

נעה דומה לנתנאל?

לא כלכך בטוחה היא נולדה מיניאטורה שלו (ק"ג הבדל) אבל היא דומה יותר לצד שלי במשפחה ונתנאל יותר דומה לצד של אבא שלו מצד שני נתנאל והבת של אחותי הם בני אותו הגיל (חודשיים הבדל) ובתור קטנים בעגלה חשבו שהם תאומים כי הם כלכך דמו אחד לשניה זה כמו צוקי שלא מבינה איך כולם אומרים שהקטנים שלה דומים...

באמת?

תשמעי, הם דומים במראה הכללי. אבל הסופגניה שלך יותר "גיברת" - עיני שמים ענקיות, שפתים פרחוניות ואף כפתורי.

שפתיים פרחוניות ../images/Emo25.gif

איזה תאור מדוייק וצבעוני לשפתיים של הסופגנייה הפרחונית הזאת. כן, צוקי, הם אחים והם דומים אבל עם הבדלים ביניהם.

חמניה1

New member
אני בשוק

היא כל כך גדלה פתאום. איזה שפתיים. כפרה עליה (כמו שאומרת המטפלת של מיקה).

נועם@בת

New member
עוד שבוע עבר לו

האיש ואני מתבטלים רוב הזמן (הנקה לא נחשבת עבודה, נכון?), נהנים מהשמש שגירשה את החורף. בעוד חודש אני חוזרת לעבודה וזה כל כך לא בראש שלי שמפחיד אותי לחשוב על זה בכלל. כולה 12 שעות שבועיות אבל זה אומר 6 כיתות, 3 כיתות שלא מכירות אותי ו3 שהספיקו לשכוח אותי. במיוחד אחרי שקיצרו את חייה של ממלאת המקום שלי. בנתיים אני נהנית מהבטלה ומקוה שמשהו טוב יקרה ולא אצטרך לחזור לעבודה. נועם

טילי2

New member
מו../images/Emo45.gifשלמת הניצן שלך../images/Emo127.gifתהני מותק../images/Emo70.gif

אלהלי

New member
הילדה הזאת כל הזמן באמבטיה..

ואוח הקפלים האלה בפיסלך..

נועם@בת

New member
בטח כל הזמן באמבטיה

אבא שלה מספר לה סיפורים בצרפתית, מלמד אותה לשחות, ועכשיו גם מלמד אותה להסתרק. לי מרשים להכין את הבגדים לפני המקלחתP-: ולצלם.
נועם

אלהלי

New member
איזו תמונה של היפיופה

אני הייתי מכנה את בעז (עד היום למעשה)המנתח. זה הולך ככה הוא:מגבת הוא:חיתול... לפעמים הוא אפילו אומר בבקשה ושירים וספורים בצרפתית נשמע לי יותר טוב מ"באב אל וואד"

למעלה