שבוע טוב !

לביה

New member
שבוע טוב !

קודם כל בהצלחה לכל המתגייסים בשבוע הקרוב!!! בני התגייס לפני כחודשיים וחצי. הוא בקורס חובלים באילת. המשמעת מאוד קשה.אסור להם להחזיק פלאפונים ופעם אחת ביום שישי או שבת מותר להם להתקשר. אתמול הוא התקשר ואמר שמהשבוע הבא אפשר לבקר ביום שבת, ולקח את מספרי תעודות הזהות שלנו. למשהו יש מושג מהו המקום הכי זול לישון באילת ? (משום שאם נבוא , ניסע בשישי ונחזור בשבת. נסיעה של שש- שבע שעות לכל כוון). אם יש פה עוד הורים מהקורס אשמח לשמוע.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה, עוד מעט תעלה...

אילתית 2 לרשת ובודאי תמצא לך פתרון. בהצלחה לבן ו-
לכם ההורים.

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

מותר שאלה? איך הסתדרת חודשיים וחצי בלי הפורום? יש לך עצבים מנירוטה כניראה.

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא ידעתי שקורס חובלים מתקיים באילת. באמת חתיכת נסיעה כדי לבקר. נסי לברר בנוגע לדירות סטודיו להשכרה. אנחנו ירדנו לאחרונה לסוף שבוע כי בעלי סיים קורס צלילה ודרך ביה"ס לצלילה שכרנו דירת סטודיו נחמדה ביותר ומאובזרת, במחיר ממש זול יחסית לבתי המלון. אני משערת שיש כאלו דירות להשכרה שלא דרך בתי ספר לצלילה. היכן הודקים - אולי באמת האילתית תדע לענות. שיהיה לבן בהצלחה.

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ואתר של ארוח

הנה כאן קישור לאתר של ארוח כפרי וארוח זול - באילת. אין לי המלצה מיוחדת. פשוט צריך להתקשר ולעשות סקר מחירים מול סקר הצעות ומול מה שכל מקום כזה מציע. בהצלחה.

לביה

New member
קןרס חובלים

קודם כל תודה על קבלת הפנים- הייתי נחוצה לה ותודה לאילתיתולכל התמענינים. לידיעה כללית : לקורס יש כמה חלקים. החלק הקשה הפיסי שהיה עד לא מזמן בעכו עבר לאילת.אורכו כחצי שנה.

למעלה