שבוע טוב.

yמית

New member
שבוע טוב.

שתי כתבות שהתפרסמו בגיליון "שבעה ימים" האחרון, והזכירו לי את הפורום הצנוע. 1. הטור של דנה ספקטור - כתבה על הנושא הכי מדובר לאחרונה בפורום ( חוץ מזיהוי שירים, כמובן ) - צמחונות וכבוד בע"ח. 2. כתבה על האקסית של אסף אמדורסקי. ובכתבה איך לא?! נדחפה הביצ'ית הקטנה - 'מיכל'. שם תדמיתה הוצגה ( כמו שתמיד חשבתי ) ממש רע. ובנוסף הייתה תמונה שלה שהיא נראת בה כמו אסייתית חמודה. ראיתם? עמית.

שבוע טוב , יש מצב שתביא קישור ?

או שתסרוק את זה ? אישעם , חבר של עמית. עכשיו אני בפורום , לא להיט הבט מסביב , תביט אל תשפטני , אל תחליט את דמותי הצנועה לא אבליט אויש נתקע לי הדיסק , אני חוזר לתקליט

yמית

New member
גם יפה גם אופה?

פשש.... עברנו לכתיבה? כל הכבוד. אולי תפרסם בפורום שירים שלך מידי שבוע? הייתי שמח לסרוק... אבל אין לי סורק. יש כמה אפשרויות: 1. לבקש מהמשפחה / שכנה את העיתון. 2. אמרו לי שאפשר לבקש מ'ידיעות' לשלוח לך למחשב קטעים מהעיתון. אז אפשר לנסות. בהצלחה והמשך שבוע טוב, עמית.

למה רע../images/Emo35.gif

אני לא מבינה זה כ"כ טבעי לקנא בנושא הזה.. כאילו את שמת לב איך הלטי הזאת דיברה על מה שהיה בינה לבין אסף נכון
כנראה שזה היה דבר גדול מאוד.. וואלה אולי מיכל הרגישה מאוימת ממנה - טבעי לגמרי. מסתבר כנראה שהיא אישה קנאית.. אני בטוחה שחצי מהבנות פה היו מתחרפנות אם האקסית הייתה צצה לחיים של החבר\בעל שלהן.

למעלה