שבוע טוב!!! ביתר"ים תל חי! שבוע מעולה לכולם...:) מי פה מקורס ד' בזינזאנה???חחחחחחחחח
ד דביר גיחז New member 18/9/05 #1 שבוע טוב!!! ביתר"ים תל חי! שבוע מעולה לכולם... מי פה מקורס ד' בזינזאנה???חחחחחחחחח
מ מתנחל גאה בדווק New member 18/9/05 #2 דבר מה קרה חמוד?? מה אורו'ש שברה לך ת'לב?? כן אני מדריך איתה אבל אתה ידוע עם בא לך אני יעזוב ויתן לך להדריך איתה אולי ככה עיצא לך איתה משהווו!! אבל בקטנה שיהיה שבוע טוב גםם ממני
דבר מה קרה חמוד?? מה אורו'ש שברה לך ת'לב?? כן אני מדריך איתה אבל אתה ידוע עם בא לך אני יעזוב ויתן לך להדריך איתה אולי ככה עיצא לך איתה משהווו!! אבל בקטנה שיהיה שבוע טוב גםם ממני
M MS6 New member 18/9/05 #7 אחחח אני מכיר דרור מברקן.. דרור אוחנה.. תותח.. אחותו הקטנה היית בקורסים השנה.
0 0 דרורוש 0 New member 18/9/05 #9 חחח לא@!!! אני לא דרור אוחנה.. נכון אחותו הייתה בקורסים...והיא בשכבה שלי.. אני דרור מירב (תזכור את השם!!!)
חחח לא@!!! אני לא דרור אוחנה.. נכון אחותו הייתה בקורסים...והיא בשכבה שלי.. אני דרור מירב (תזכור את השם!!!)
מ מתנחל גאה בדווק New member 18/9/05 #10 נעים מאוד אחי! ומקווה שבאמת אני יזכור את השם אבל לטובה!! יאנטו שנזכור אותך רק לטובה!