שבוע טוב

שבוע טוב

שבוע טוב...לא לשכוח להדליק 4 נרות...ללוות את המלכה בפת חמה,משקה חם,תבשיל חם...לזמר זמירות...במוצאי יום מנוחה...איי...איי... מי כעמך ישראל...

האש שלי

New member
שבוע טוב ומבורך..

לכל עם ישראל... ראש השנה מתקרב בצעדי ענק... א.ו.מ.ן.

שבוע טוב גם לך...

ולכל עם ישראל, אהובי השם, שיהא השבוע הזה לברכה וישועה, שנהיה בשמחה כל הזמן לכבוד אבינו שבשמים, נייחל ונצפה לבואו של משיח צדקנו שיבוא במהרה חיש קל עוד רגע ממש ישמעו בעזרת השם יתברך קול השופרות
ונעלה כולנו לירושלים עיר קודשנו ונשיר שם ברננה, אוייויויו איייאיאיאי הוהויויוי יאיאיייאיא ליילייללילללייי קולולולולווו ליילילליי

איזה כיף להיות..

יהודי כן כן איזה כיף להיות יהודי לילייליללי, ללוות את המלכה, ולשיר לכבודה, לאכול פת לחם חמה, וכוס של תה גם כן בא, לכבוד המלכה ללות אותה ולשיר בכל הלב לאבא'לה, איזה כיף לנו אייאייאיי שיש לנו כזה רבי מתוק ונאדר (בקודש..) לכבודך נשיר רבנו טריילילילייליי לכבודך נרקוד רבנו נקפוץ עד השמים לכבודך לייליללילילייליי רבי נחמן אוהבים אותך תודה לאבא שנתן לנו אותך טריליליליליי

sarelosh

New member
חחח...

הרגת אותי מצחוק עם הקולולולו... דרך אגב, קקקוווווללללוווללללוללולולולולולולולולולולולו!!!!!!!!!!!! קיבלתי אישור לצאת מהארץ... גם כן הצבא הזה (צבא הגנה לישמעאל..) כאילו אני צריך ת'אישור שלו בשביל להגיע לרבנו... הכל מניעות מהשם ומהצדיק... ברוך השם, אני חושב שהאישור הזה הוא בעצם הזמנה.. מה אתם אומרים? יש מצב לא...? אשריי... אשריי ואשרי חלקי... אשרייכם צדיקים מקווה לראות אתכם בתשליך...

למעלה