שבוע טוב

שבןע טוב 4

ananda_shake-shake_well_before_use תמיד אמרתתי שההר5כב הזה מקמבן טוב את הרגש של גואה עם הפולאון של היום

TRANCE ADDICT

New member
שבוע טוב 5

בעיניי אננדה הם סתם עוד הרכב מבאר שבע...=[ infected mushroom-Roll us a giant אומנותתתת....

orberman

New member
שבוע טוב 6

יאוהואוארואואואואאו Daft Punk - Alive 1997 הסט הזה שהקליטו לא יודע קיצר משו משהווו איזה צלילים איזה עבודה איזה יופייי ( - איזה רעש חח) גם בנו שמה יופי לייב סט וכל הטראקים שניגנו ככה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם מומלץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

TRANCE ADDICT

New member
ווואי אחיי!!!

אתה מזכיר לי את התקופה של וואן מור טיים.... שיר גדוללל חחחחח....

orberman

New member
אה נכון גם זה טוב !

(זה בצחוק : ) איפה אתםםם יאללה ידיים באוויר כולם : One more time … One more time One more time, we’re gonna celebrate, oh yeah, alright, don’t stop dancing (x3) One more time, we’re gonna celebrate, oh yeah One more time One more time, we’re gonna celebrate, oh yeah, alright, don’t stop dancing One more time, we’re gonna celebrate, oh yeah, don’t stop dancing One more time Mmmmmmmmm,You know I'm just feeling, Celebration, tonight Celebrate, don't wait too late Mmmmmmmm you know know We don't stop ahhhh You can stop ahhh We gonna celebrate One more time (x3) Music's got me feeling a need Need, yeah Come on, alright we gonna celebrate One more time, celebrate and dance so free Music's got me feeling so free (we gonna celebrate) Celebrate and dance so free Need, yeah yeah, C’mon, alright We’re gonna celebrate One more time Celebrate and dance for free Music’s got a feeling so free Celebrate and dance for free One more time Music’s got a feeling so free (we’re gonna celebrate) Celebrate and dance for free One more time Music’s got a feeling so free (we’re gonna celebrate) Celebrate and dance for free One more time Music’s got a feeling so free (we’re gonna celebrate) Celebrate and dance for free One more time Music’s got a feeling so free (we’re gonna celebrate) Celebrate and dance for free יחסית לשאר ה"דברים האיכותיים" שלהם האלבום הדי חדש שלהם חצי דפוק משהו לא יודע אבל הם לא היו יכולים להשאר על הסגנון הישן שלהם עשו חידוש אבל כאילו משהו נדפק להם בצריבה של הדיסק המקורי וכנראה משהו נידפק בכל ההפצה ובגלל זה יש להם תקיעות מוזרות לא קשורות חחח

goaguy

New member
דוגרי אחי

אננדה שיק מאז הדיסק (כולל) מוציאים טראקים עים מלודיות של פעם +שילוב של הפול און של היום. אני אישית אהבתי.

שבוע טוב 7

והפעם משהו שגדלתי עליו בימי רשת ג העליזים Dr.Alban-It's My Life תן לה תמיר תן לה חחחחחחחחחחחח

blue pill

New member
אחלה המלצות הבאתם פה!

טוב, גם אני אמליץ: soft machine - third, אלבום ענק, אם הוא יוצא בגירסא מחודשת, אני רץ לקנות אותו..... velvet underground - אני לא אמליץ על אלבום מסוים, עדיף להמליץ על ההרכב עצמו.... היו להם תקופות שונות וכל אחד מתחבר לתקופה אחרת (הרוב לא מתחברים לשום תקופה)..... jimi hendrix - machine gun - אני לא יודע לכתוב ביקורות, אז פשוט תקשיבו לשיר הזה.....

xofer

New member
תן לה בעופר נחשון

capella - ????

בואנה איזה בית חרושת ללהיטים

קפלה היו..........והיה להם פול הרכבים צדדים....

xofer

New member
אני חושב שאחד מהם הוציא רמיקס

לשיר אייטיז (אולי של אלה מביג אין ג'פאן) שהיה נקרא hymen או משהו שהיה חזק. לכל הצעירים תשמעו datura - 7th hallucination

אוי איזה להיט טוב

זה היה בתקופה שדטורה היו עושים יעני גירסאות לייב עם קהל חחחחחחחח

למעלה