שבוע טוב

tzevikag

New member
שבוע טוב

רציתי לדעת מתי יש פגישה החודש? שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם!!!!!

אני הבנתי משביק שכאילו היה בית פתוח אתמול. לאחר ששביק צלצלה אלי נסעתי לרעננה והאנשים היחידים שהיו היו אני ואילנה אמא של שי יחד עם ורד. לפי דברי שביק היה לחץ מצד החברים לקיים מפגש ושביק נענתה ברצון לבקשה ברגע האחרון. אולם בפועל לא הגיעו אנשים וחבל!!! אני חושב שמי שרוצה להיע ומצהיר על זה עדיף שיבוא כי חבל שבן אדם יחכה ביום שישי לאנשים והם לא יבואו כלל. ביום שישי בדרך כלל לכולם יש מה לעשות אבל אם אנשים רוצים לבוא שיבואו ולא יסתפקו רק בדיבורים!!! משה

הלנה

New member
אתה צודק משה...אם מישהו אמר

שיבוא ולא בא זה באמת לא בסדר.... אנחנו, אחרי ששמענו שאין עשינו תוכניות אחרות ולא יכולנו לשנות אותם ברגע האחרון (כשהודיעו שיש)... בכל אופן להתראות בחג האביב!

tzevikag

New member
לא התכוונתי לעורר ויכוח

רק רציתי לבוא להכיר אתכם בכל מקרה שבוע טוב לכולם

הלנה

New member
גם אנחנו נשמח להכיר אותך

המפגש הבא מיועד לחברי העמותה ולילדיהם ומתקיים ב- 19.4. רוב המפגשים מתקיימים בימי שישי, הראשון בכל חודש.

חברה!!!!!

חברה אני לא בא בטענות לאנשים שלא באו!!! אבל אני בא בטענות לאנשים שפנו לשביק ולחצו לקיים את המפגש ביום שישי 1/4/05 ובסוף הם לא באו!!!!

שביק

New member
tzevikag נישמח לראותך בתאריך

19.4 החל משעה 13.00 ברעננה, רח' כינרת 4 הכניסה מרחוב בורוכוב.(חג אביב). לגבי יום ששי האחרון. אנשים פנו אלי והתפלאו שאין מפגש, מאחר והתאריך הוא 1.4, וידוע שכל יום ששי בתחילת חודש יש מפגש בית פתוח. לאור הבקשות, נעניתי ובאתי, ויחד איתי עוד 3 חברים יקרים. הנעימו את זמני בהמתנה, אך לא זאת היתה הכוונה.תודה לכל מי שהגיע.

משה הפיגשה היית מאוד ניחמדה

ודיברנו על מה שאפאשר היה שקט ורוגע אפאשר היהלדבר עם שביק על הרבה דברים

למעלה