שבוע טוב

שבוע טוב

שבוע טוב ומבורך לכולם. יש לי שאלה מה זה אומר כאשר יש על בוהן מס 1 עור יבש ממש כמו יבלת זה נימצא בשני הרגליים. שאלה נוספת כל הבהונות כולל חגורת הכתפיים בצבע אדום מאוד חזק האם זה חוסר זרימת דם או משהו אחר. תודה רבה שבוע טוב והרבה אור יפה

csh018

New member
שאלה

את יכולה לתאר או לצייר היכן העור הקשה. עור קשה נוצר ממצוקה של הרגל ואז באופן חכם הרגל מיצר עור קשה לעגן על עצמה. האזור מתחמם ונוצר עור קשה. שלומי

עור קשה

שלום שלומי העור הקשה נימצא באמצע בוהן מס 1 וזה ניראה כמו יבלת שאלה נוספת אצל מטופלת אחרת יש נקודת חן שניראת בצורת ירח מיתחת לאדרנל ונקודת חן נוספת שנימצאת על הכליה וכל זה ברגל ימין אני מבינה שאלה הן חסימות מה עוד? כאבים בגיד אכילס מעידים על מה? תודה רבה מיקרב לב יפה

avorly

New member
יפה,

אם תוכלי לצייר או לתאר היכן נמצאת היבלת/העור הקשה בדיוק בבוהן 1- נוכל לתת הסבר יותר מדוייק, זה מה ששלומי התכוון. נקודת חן ככלל- בריחת אנרגיה. גיד אכילס- האזור קשור גם לבלוטות הלימפה של מערכת העיכול. שלומי- הוסף גם משלך

תודה

אורלי תודה לך על תשובתך המהירה אני רוצה לציין שאני נעזרת המון בפורום שלכם. מה אפשר לעשות לגבי ריכוז וזיכרון האם יש משהו טיבעי או אולי ברפלקסולוגיה פשוט מאוד יש לי מטוםלת שמיתלוננת המון על בעיה בזיכרון שוכחת המון ולא מרוכזת ביכלל אשמח מאוד אם יש משהו שאפשר לעזור לה המון תודה יפה

csh018

New member
ריכוז בעזרת רפלקסולוגיה ע"י ביצוע

קירקוע או הורדת אנרגיה מהראש למטה. אפשר להוסיף שיחרור אצבעות כלאות. בנוסף תרגילים להזרמת דם לראש +תמציות צמחים כו גינקו ( זהירות!!! לגבי מטופלים עם לחץ דם גבוהה) רוזמרין מנטה שוקולד. בהצלחה שלומי

csh018

New member
נקודת חן באדרנל+כאבים בגיד אכילס

כמו שזה נראה המשמעות של הרפלקסים שאת מתארת זה אדם שנגמרו לו האנרגיות סחוט עייף ובד"כ מסיבה מנטילית ולא רק מעומס משימות. הנקודות חן הם חסימות לקבלה. צריך לבצע הטענת אנגיה חיזוק ופתיחה של צאקרת הכתר +חולחיות צוואר ואחר כך לרדת לצאקרה ראשונה לפתוח ולמלאה ואז בסופו של התרגיל למלא או לאזן את הסולר. בהצלחה שלומי

צאקרות

שלום לך שלןמי המון תודה על תשובתך ושוב קלעת יישר כוח. האם יש לך אפשרות לתת לי הסבר קצר על הצאקרות . תודה יפה

csh018

New member
היי יפה אשמח לענות תמיד בקשר

לצאקרות אני מעדיף שמאיה תענה. שלומי

freearth10

New member
חחח../images/Emo13.gif

יפה בטח מתכוונת לצאקרות בהבט רפלקסולוגי.
מאיה

למעלה