שבוע טוב

היי שוב

אני מניחה שהתכוונת למבנה האחרון. אם כן, אז זהו בית קזאדין- הטירה של משפחת רינגלינג שהביאו את הקרקס לארה"ב. מבנה זה נמצא בסרסוטה, פלורידה וממוקם יחד עם מוזיאון רינגלינג הכולל מוצגים ותמונות מן הקרקס וגם מוזיאון אומנות. (המבנה עם הפסל של דוד המלך בתמונה למעלה- חצר המוזיאון) אני מצרפת לך תמונות נוספות...

הידע...

מביקור שם כמובן, ביקרתי שם בשנה שעברה- שהיתי שם כחודש. הייתי שוב בחורף האחרון, עשיתי שם אתנחתא מהקור העז של ניו יורק. יש לי חברים - אם זכור לך שאלתי אותך פעם לגבי המלון שבבעלותם שאותו הם רוצים למכור.

פנטסטי!

תודה רבה לך, בימים הקרובים אעלה את המצבור שיש כאן מהימים האחרונים. אני חושבם שאפתח גלריה למבנים מיוחדים וזה יהיה הראשון שביניהם. נעים להכיר, זוכרת גם זוכרת. טוב שאת כאן:)

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אם תפתחי גלריה למבנים מיוחדים, מבטיחה לשגר לך תמונות מיוחדות - יש לי אוסף גדול והכל מקורי, צילמתי בעצמי. ניסיתי קודם להוסיף מבנה יפהפה, אבל כנראה הקובץ היה גדול מדי, אני אנסה לערוך את התמונה כשאתפנה ע"מ להקטין את הנפח ואשלח אליכם.

תודה

אני אמנם לא צלמת מקצועית ואף פעם לא הייתי, אבל זה תחביב שלי. אני אוהבת נוף וארכיטקטורה - לכן אני מצלמת הרבה. אשמח לשתף אתכם בתמונות שלי. חג פסח כשר ושמח לך ולכל הפורום.

למעלה