אני גרה בהוד השרון מי פו גר בהוד השרון
P PiNk FrOg New member 6/2/04 #21 תודה ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif היום שרתי בטקס ט"ו בשבט ונורא זייפתי כי אני צרודה בטירוף וכואב לי נורא הגרון *שיעול* ואני נשמעת כמו כלב רטוב *שיעול* אגב, מן הסתם כולנו (או אפילו רובנו במקרה הכי גרוע) מהוד השרון
תודה ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif היום שרתי בטקס ט"ו בשבט ונורא זייפתי כי אני צרודה בטירוף וכואב לי נורא הגרון *שיעול* ואני נשמעת כמו כלב רטוב *שיעול* אגב, מן הסתם כולנו (או אפילו רובנו במקרה הכי גרוע) מהוד השרון
B Brand Girl New member 6/2/04 #22 אדווה..... ../images/Emo24.gif שרת דווקא יפה למרות שהיית צרודה ושתית לפני זה תה (מתי שראיתי אותך קצת לפני הטקס..) חח.. בקיצור מתי שאת ומור שרתן אני ואופיר דווקא ריכלנו על מור.. שששש.... יותר נכון רק אופיר.. אגב זאת אני, חברתך, בת כיתתך ועכשיו גם שותפה לפורומך.. (איך שלא כותבים את זה.. בעע..) צ'או ותרגישי טוב! וגם ט"ו בשבט שמח לכווולם!! בביי.... ליאנה
אדווה..... ../images/Emo24.gif שרת דווקא יפה למרות שהיית צרודה ושתית לפני זה תה (מתי שראיתי אותך קצת לפני הטקס..) חח.. בקיצור מתי שאת ומור שרתן אני ואופיר דווקא ריכלנו על מור.. שששש.... יותר נכון רק אופיר.. אגב זאת אני, חברתך, בת כיתתך ועכשיו גם שותפה לפורומך.. (איך שלא כותבים את זה.. בעע..) צ'או ותרגישי טוב! וגם ט"ו בשבט שמח לכווולם!! בביי.... ליאנה
L La Gamba New member 6/2/04 #23 אגב צרידות לא פעם אני נתקל בצורך הדחוף לנקות את הגרון ולהיפטר מהצרידות (לפני הופעות, מנסתם), וגיליתי שהתרופה הכי יעילה לטווח ארוך היא- גלידה!! ורו האנשים היו מתפלאים היכן אני מופיע ולמה, שאני זקוק לקול שאינו צרוד...
אגב צרידות לא פעם אני נתקל בצורך הדחוף לנקות את הגרון ולהיפטר מהצרידות (לפני הופעות, מנסתם), וגיליתי שהתרופה הכי יעילה לטווח ארוך היא- גלידה!! ורו האנשים היו מתפלאים היכן אני מופיע ולמה, שאני זקוק לקול שאינו צרוד...
A ApA1800 New member 6/2/04 #24 אגב לא פעם לא פעם אתה אומר לא פעם ובחורף לא מומלץ לאכול גלידה למרות שהתחיל בערך הקיץ ואיפה אתה מופיע? (כן כן גם אני רוב האנשים)
אגב לא פעם לא פעם אתה אומר לא פעם ובחורף לא מומלץ לאכול גלידה למרות שהתחיל בערך הקיץ ואיפה אתה מופיע? (כן כן גם אני רוב האנשים)
S S h a k s h u k A New member 6/2/04 #27 באמת איפה את מופיע../images/Emo35.gif חחח זה הולך להיות מעניין *מתכננת סקילה *
B Brand Girl New member 8/2/04 #32 גם כן לא... אבל... זה נשמע לי מוכר.. אגב אנשים אמרו לכם שאתם חמודים לא כמו אדווה למשל שלא עונה לי.. סתם אדווה אחותי אבל תעני כבר.. חח.. בביי...
גם כן לא... אבל... זה נשמע לי מוכר.. אגב אנשים אמרו לכם שאתם חמודים לא כמו אדווה למשל שלא עונה לי.. סתם אדווה אחותי אבל תעני כבר.. חח.. בביי...
P PiNk FrOg New member 11/2/04 #39 חחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אולי כי היא בת דודה שלו...
P PiNk FrOg New member 11/2/04 #38 ליאנה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif היי ואני מודה לך מקרב לב כמובן לוב יו
B Brand Girl New member 11/2/04 #41 אדווה.... ../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif סוף סוף.. חח.. אגב גם אני לוב יו.... וממ.. איך ההוא ידע שאני קשורה לשי? .. חחח ההוא--> סורי שכחתי איך קוראים לך.. להית'....
אדווה.... ../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif סוף סוף.. חח.. אגב גם אני לוב יו.... וממ.. איך ההוא ידע שאני קשורה לשי? .. חחח ההוא--> סורי שכחתי איך קוראים לך.. להית'....