שבוע טוב

La Gamba

New member
שבוע טוב

איך היה השבוע שלכם? שלי היה ממש קליל, עקב הרבה ביטולים, הולך לכיוון המבאס כי כולם שובתים חוץ ממוסינזון, בל תמיד יש לי את האור שבסוף המנהרה, וזה- פורים!!!

Freaky Angel

New member
תרגישי טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif../images/Emo183.gif

PiNk FrOg

New member
הממפ.. גמני חולה ../images/Emo10.gif

והכל בגלל שישנתי במסיבת פיג'מות על ריצפה קרה... השק שינה נעלם באמצע הלילה ע"י דיקטטור שקי שינה שהתאהב בשלי
, הכרית שלי עלתה 45 מעלות כך שהראש שלי לא הצליח לשכב עליה כך ששכבתי על רגליים של מישהו שכל שנייה הזיז אותם, רגליים של אנשים אחרים נתקעו לי בבטן ובראש ובעוד מקומות, השמיכה שלי נגנבה ע"י השותפה שלי לשמיכה שגם לה לא היה שק שינה אז היא השתמשה בשמיכה כתחליף (מה שגרם לה לברוח ממני).. ושלא נשכח את העובדה שכאבה לי הבטן בטירוף
אהה.. ובלילה חלמתי על מולקולות- נראה לי שבגלל המולקולת הארורות אני חולה
קיצר, זה סוף השבוע שלי.. עכשיו אני מקוררת לגמרי והולכת לביצפר בכל זאת כדי לא לאבד מנות ו/או להפסיד טונההה של חומר שיהיה לי בבגרויות שמתחילות בקרוב...
בהצלחה לכולם

PiNk FrOg

New member
כן ../images/Emo4.gif

משהו מעוות לגמרייי.. והקטע הוא, זה לא היה ממש חלום אני חושבת, יותר הייתי מסטולה מרוב עייפות אז חשבתי על... מולקולות
פחח..

PiNk FrOg

New member
הממפ... גמני חולה ../images/Emo10.gif

והכל בגלל שישנתי במסיבת פיג'מות על ריצפה קרה... השק שינה נעלם באמצע הלילה ע"י דיקטטור שקי שינה שהתאהב בשלי
, הכרית שלי עלתה 45 מעלות כך שהראש שלי לא הצליח לשכב עליה כך ששכבתי על רגליים של מישהו שכל שנייה הזיז אותם, רגליים של אנשים אחרים נתקעו לי בבטן ובראש ובעוד מקומות, השמיכה שלי נגנבה ע"י השותפה שלי לשמיכה שגם לה לא היה שק שינה אז היא השתמשה בשמיכה כתחליף (מה שגרם לה לברוח ממני).. ושלא נשכח את העובדה שכאבה לי הבטן בטירוף
אהה.. ובלילה חלמתי על מולקולות- נראה לי שבגלל המולקולת הארורות אני חולה
קיצר, זה סוף השבוע שלי.. עכשיו אני מקוררת לגמרי והולכת לביצפר בכל זאת כדי לא לאבד מנות ו/או להפסיד טונההה של חומר שיהיה לי בבגרויות שמתחילות בקרוב...
בהצלחה לכולם

La Gamba

New member
אני חצי חולה

הגרון שלי מרגיש חולה, אבל אני מתפקד 100%

Freaky Angel

New member
גם את ../images/Emo8.gif

אכן כל הפורום חולה, אבל אצלי זה מסתפק בינתיים בכאב גרון קל עד בינוני והמשך התחזית שבוע הבא XD ניאניא... שיהיה לכם יום טוב

Freaky Angel

New member
תודה, כן גם אני וגם את וגם כולם

אצלי בינתיים הכאב גרון הוא קל עד בינוני עם המשך תחזית בהמשך השבוע XD

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

*כמו שאתם רואים אני עוד יום בבית* מתמלאת בעוד ועוד ועוד תה

למעלה