שבוע טוב

נאן

New member
שבוע טוב

אייך שרק בורחת לה השבת ככה בציק אחרי עם השקיעה ונכנס לו המוצאי שבת בלי לבקש אפילו. אני עושה ספירת מלאי בראש. משלשום היתה לי פלישה הביתה זה היה בחדירה קטנה וקטנטנה וקטנטונת שהגיעה אלי באמצע הלילה ככה חופשי. ומאז היתי עסוקה עד מלוא ידיי ורגלי אחת.גם בלי וגוני היו עסוקים בלברוח. כי כל אחת מהחבילות הקטנות שהגיעו. עם הידיים הקטנטנות שלהם רצו לחמוד לי אותם. ולא עזר כמה שהחבאתי אותם תמיד החבילות השובבות שלי מצאו אותם מין משחק מחבואים שכזה. ולמה אני מלעיטה כהרגלי בקודש בפרטים הקטנטנים . כל היום שמעתי לא להרגיז את דודה נאנוש תהיה נחמד אליה עד השעה ארבע. וכל היום הם מחיכים רצים לסרק אותי לשאול מה אני צריכה רק לשמור שדודה נאן תהיה רגועה וכאילו שאני לא מכירה את המשחק הזה שנים אנחנו משחקים אותו. היום זה יום פתיחת קופסאות הפלאים של פורים. ואכן בשעה ארבע נכון ליום שבת זה התאספנו כולנו כשאני ישובה על כיסא ובילי וגוני איתי והגבס המלעון על כרית נפתחו הקופסאות בשעה טובה. זו פתיחה חגיגית לפעמים אני לא מאמינה כמה תחפושות צברתי ב14 שנה מתוך הקופסא פורצים הזיכרונות המראות והשמחות של המשפחה מין קופסא כזו שמחה. ובשקט דממת אלחוט(אני מפחידה?) כל ילד ניגש בתורו לסדר את התחפושת שהוא בוחר(או יותר נכון הדודה שלו בחרה לו במיוחד). ולכל אחד יש פתאום חבילה שהיא רק שלו והיא הכי מיוחדת. אני אוהבת את הקופסה הזו אהבה אמיתית ולא שאני סוחטת לי עוד נשיקות מהמתוקים שלי אבל תודו שזה כייף שכולם מהקטנטן עד הגדולה בהם באים ללחוש לי בענים מעריצות. ככה שאף אחד לא ישמע. באוזן שלי. דודה נאנוש אין כמוך ומיד אני נמסה.... זה הסיפור על קופסת הקסמים של פורים ובעצם לכל אחד מאיתנו יש קופסא כזו. זהו חוזרים לשיגרה. נץ אני מקוה שהקבוצה שלך זכתה. שרי אני מקוה שאת מתמידה וששונצנגרית שומרת עליך! שבוע טוב מלא אור נאנוש דודה נאנוש אין כמוך!

שרי 43

New member
שבוע טוב יקירה

מענין איך בכל בית יש איזו קופסאת פלאים שכזו..אצל אחד היא מלאה בתחפושות, אצל השני היא מלאה במכתבים, אצל השלישי מלאה באיזה אוסף יוצא דופן של כפיות, או כפתורים... אויש נאן...אנחנו כבר דודות...דודות כאלה עם תסרוקת נפוחה, תיק קטן תלוי על היד ובעל קרח חחחחחחחחחחח אבל אנחנו לא......אנחנו כמו ילדות שלא בגרו, שאם נשב ליד קופסאת התחפשות שלך, נמצא כל אחת מאיתנו את התחפושות שהיא היתה הכי הכי רוצה. יש לך בשבילי תחפושות של פיה?...אז מה אם אני לא ממש עונה על הדרישות..כלומר אין לי שיער בלונד גולש וגוף של בר רפאלי חחחחחחחחח אבל יש לי כמה נתונים אחרים שיכולים להתאים לא? שיהיה לך שבוע טוב מתוקה שלי

נאן

New member
שריתה

אני מוכנה לשלוף בשניה ולא צריך לצבוע את הפיאה הבלונדית שלי ממסיבת פורים של הצאט שנה שעברה ושרי קרידה להזכירך היה לי פטנט בלי ניתוח היתי נערת הפרחים! והיה לי גוף פצצה תודי בבקשה! אחרת אייך את מסבירה את השוטר שעצר אותי באותו לילה? מילא שחשב שאני אולי שיכורה מילא שיעץ לי לישון בתחנת דלק הקרובה אבל חצי מבט על הגוף הבומבסטי שלי? וכבר הבין שאני יכולה ל... באותו צומת? אוי אני כבר מתארת אותך בבלונד נוסח מרלין מונרוווווווווו אי אי אי ומיד אני מעלה את המחיר שלך....

שרי 43

New member
אני כמעט אבל לא ממש ....

בלונדה..בדיוק בנוסח של מרלין מונרו...גם אותו הגוף. וכשאני חושבת על זה, הטול של אפרת יכול דווקא להתאים לתחפושת הפיה שלי לא? חחחחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
שבוע טוב יקירה - לך ולכולם../images/Emo6.gif

יש לי תוספת אדירה לקופסא שלך:) חצאית טול מיוחדת - בלרינה דה לה פפה
. את כל: האסירים, המקסיקנים, הבטמנים, הנסיכים, נסיכות , הדרדסים , דרדסיות ומה לא שתפרתי במו ידי להתפאר העברתי הלאה לדור הבא...התחפושת היחידה שנותרה לי למזכרת - שמלה קטנה , שמלה אותה לא יכולתי למסור... כשדרור היה בגן, הוא נראה כזה בונבון , סרגתי שמלה יפיפיה והילד התחפש לילדה מתוקה חחחחחחחחח באנו למסיבה...ישבתי כמו כל אמא גאה שהכינה תחפושת לבנה . אז עוד הרשתי לעצמי לאכול אוזן המן חחחחחח באמצע הביס, מגיע לאוזניי ליחשוש בין שתי אמהות. "תראי, תראי את הילדה הזאת - איזו ילדה מסכנה...ממש אומללה...לשלוח ככה ילדה לגן בלי תחפושת? מה יש לא יכלה האמא שלה לפחות לשים לה איזה כובע של ליצן?" "עזבי, יש אמהות כאלה שלא נדע" עונה לה השניה...ואני נחנקת. "העיקר תקעה לה בשיער סיכה, שמה לה אודם וסומק ובזה סגרה עניין" "מסכנה - יו , אני מה זה מרחמת עליה" אחת מהן פנתה אלי כדי לשתף אותי בחינגה "נו, מה את אומרת על זה אה? תתסססססססס, איזה אנשים!" אני עם רצח בעיניים ועם הביס התקוע לי בפה לא יכולתי להוציא אף מילה הסתכלתי על בעלי הפולני במבט של..."נו? כשצריך אתה שותק"? התגובה הפולנית לא אחרה לבוא... "באמת ממש בושה! - תגידי" פנה אלי בקול רם: וואללק, איך הצלחת ? באמת בושה! עד היום הייתי בטוח שיש לי בן, למה לא אומרים לי שום דבר בבית הזה???"
חחחחחחחח אגב, אותן שתי נשים דאגו לאחר מכן שיבחרו בתחפושת הפשוטה - כתחפושת המוצלחת ביותר
חחחחחח לך תבין נשים....:)) עד היום אני שומרת את השמלה , לא יכולה להפרד ממנה - נוסטלגיה
שיהיה לנו שבוע שקט , מלא חיוכים - מואההההההההההההה

למעלה