שבוע טוב!!!!!!

tamarhp

New member
מה לא מובן?

ליעד מינה אותי כדוברת ומזכירה שלו, אשמח לעזור.

איילת כ

New member
את הקטע של ללא

חוקי הפיסיקה....... הסתבכתי במשפט הזה, אני שונאת משפטים בשלילה....

tamarhp

New member
אז ככה:

כדוברת רשמית של ליעד, אני אסביר: "אלמלא חוקי הפיסיקה ורשויות אכיפת החוק, אי אפשר היה לעצור אותי." חוקי הפיזיקה - חוקים כמו כוח המשיכה וכדו', עוצרים את האדם פיזית. אני לא יכול(ה) לעוף בגלל מבנה הגוף שלי, כוח המשיכה, זרמי אוויר ובלה בלה בלה. אני לא יכול(ה) לעבור דרך קירות כי הם עשויים ממוצק וזה מנוגד לחוקי הפיזיקה. אם לא היו חוקי הפיזיקה - הייתי יכול(ה) לעשות את כל הדברים האלו. כנ"ל לגבי רשויות אכיפת החוק (חוקי המדינה והתנועה בקיצור). החוקים מגבילים אותי מלרצוח (*אהמ*.. בעצם אני לא בטוחה בזה... המבין יבין), לגנוב, וכו'. אם לא היו חוקי המדינה - הייתי יכול(ה) לעשות את כל הדברים האלו. כלומר - אם לא היו החוקים הנ"ל, לא היה אפשר לעצור אותי - כי הייתי עושה הרבה יותר ממה שאני עושה עכשיו. אבל זה הורס כשמסבירים

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

תגיד, למה הפסקת לראות המורדים? על זה היה הויכוח הראשון שלנו בשיחה הראש/ונה שלנו באייסיקיו....

r3fl3ct10n

New member
ראיתם?

הנה מישהי שחשבה את זה ברצינות עכשיו את המורדים הפסקתי לראות כי אין לי זמן(ואיש בל ייקח לעצמו ת'קרדיט
) ולא כי אני חושב שזו סידרה מעפנה או מגעילה או כל משו אחר שיעלה על דעתכם.. תודה לתמר שהסבירה את החתימה...(לא ממש מסובך אבל כנראה שזה מצריך הסבר-פעם הבאה אני אתחשב באחרים..)

הרגע הגדול

אוקי אני אתחיל כך: אני יודעת שאתם שונאים שפותחים הודעות חדשות אבל פשוט הייתי חייבת והבטחתי שאני אעשה זאת... אז כך אני עושה שאלון קטן
או יותר נכון אני מנסה לראות מי יוכל לענות לי על השאלה הבאה
שאני הולכת לשאול אתכם ואני מבקשת מראש מי שיודע מה התשובה (הכוונה שסיפרתי לו את התשובה)
נא לא לענות אבל לנסות לעודד ולא בגלוי (אם הבנתם אותי, טוב עזבו זה מסובך) אז הינה זה בא.............
מי אני? אני יודעת שהשאלה מפגרת אבל תנסו לענות עליה!!!

והתשובה היא....

***************** למה נראה לכם שאני אגלה לכם???
נ.ב. זו לא שוב מתיחה, זה לא אני, לא תמר ולא אח שלי...

לפי מה שאני הספקתי להכיר.....

את אחלה בנאדם שיש בעולם!!!!! את ממש חמודה...... ואין כמוך.... [טוב אין בעולם שני אנשים אותו דבר... וזה מה שהופך אותך להיות מיוחדת.....] אשמך להכיר אותך יותר......

תודה רבה../images/Emo6.gif

משהו לטובתך הקטע של "...ואין כמוך ...(טוב שאין בעולם...)" אז יותר נכון לומר שטוב מאוד שה' החליט להביא לעולם יצור אחד כמוני
כי אם היה שתיים...(שלא נדע מצרות
)... האנשים שמסביבי
לא היו סורגים וחלק מזה, זה בגלל המחלות שלו (לתזכור מחלת ה"ל"פש שלי) נא לא לצחוק
נ.ב. זה היה מכוון אלי או אל קרן

למעלה