שבוע טוב!!!

שבוע טוב!!!

יוצאת עוד זמן קצר לחלק שלל רב של שקיות לכל הילדים מהקטנטנים ועד הגדולים ההולכים מחר לגן ולבית הספר!!! רוצה לאחל להם שנה טובה ומאושרת שנה של חיוך ודעת. שנה של אושר וטוהר שנה של ייחוד והסתגלות שנה של הגשמה ויצרתיות ויותר מהכל - שנה של טוב!!! מי שרוצה להצטרף אלי לטיסת הלילה לחלק לכל ילד שקית של כוכבי דרך ואושר מוזמן! שבוע טוב רק טוב!!!

הלו???

כולם ישנים כל כך מוקדם??? מה עם חלוקת השקיות???
עוד משהו קטן שקיבלתי איך מתמודדים עם כישלון 1. המורה במכללה כמעט ובכה רמת הסטודנטים היא כה נמוכה ולגמרי ראוי מה מקור הביזיון הרי לא מכינים אותם כראוי בתיכון. 2. איך ניתן איתם משהו לעשות, אמרו המורות בתיכון כועסות, הבעיה נעוצה בשלב המקדים ביסודי – שם אותם לא מכינים. 3. אמרה המורה בבית הספר היסודי: תלמיד כה חלש לא ראיתי מאודי את האשם יש לתלות כמובן – בגננות. 4. והגננת? היא אמרה כך: איזה מין ילד לא מחונך נו, למה כבר אפשר לצפות אם יש לו אמא כזאת. 5. האמא אמרה- ילד כה חסר ישע זה פחות או יותר גובל בפשע אבל אם אב כאביו אין עצה ולא פלא שכך הוא יצא. 6. נאנח לבסוף האב אלי, הו אלי אני בכלל לא בטוח... שהוא ילד שלי! רק טוב!!!

*pank

New member
שבוע מקסים גם לך קסומה מכל../images/Emo24.gif

כל יום ראשון אני נולדת מחדש קמה עם חיוך ושפע תקוות לפעמים נחמד סתם להיות בלי תהיות!!!

חן (*_*)

New member
בוקר אור ושבוע טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo9.gif

מתוך העיתונות- "שנת הלימודים נפתחת הבוקר כסידרה ברוב חלקי הארץ; 1.75 מיליון תלמידים ילמדו במערכת החינוך; השנה - פחות שעות לימוד. שנת הלימודים תשס"ד תתאפיין במערכת שעות מופחתת לעומת השנה שעברה, כתוצאה מהקיצוצים הכבדים בתקציב החינוך. 780 אלף תלמידי בתי הספר היסודיים יספגו קיצוץ של 6% בשעות הלימוד השבועיות. שרת החינוך, לימור לבנת, העריכה בעבר כי תלמיד ביסודי ילמד פחות כשעה ורבע בשבוע. תלמידי התיכונים וחטיבות הביניים יקבלו אף הם פחות שעות לימוד ממשרד החינוך. תלמיד בתיכון ילמד השנה פחות כשעתיים וחצי לעומת השנה שעברה." ואני תוהה, מה יהיה? הלא מי שיכול להרשות לעצמו, ישלים את שעות הלימוד והחומר שקוצץ בשיעורי העשרה/חוגים/שיעורים פרטיים בתשלום, ומה יהיה עם מי שאין ידו משגת? האם שוב יווצרו פערים ניכרים ברמת ההישגים בין השכבות החלשות לאחרים?

חן (*_*)

New member
המראה והחלון-מאת פאולו קואלו

המראה והחלון-מאת פאולו קואלו בחור צעיר ומאוד עשיר הלך להתייעץ עם רב וביקש ממנו עצה שתעזור לו למצוא כיוון לחייו. הרב הוביל את הצעיר אל החלון ושאל אותו: "מה אתה רואה?" "אני רואה אנשים באים והולכים, ועיוור מקבץ נדבות ברחוב". אמר הבחור. הציב אותו הרב מול מראה גדולה, ואמר לו: "הבט במראה ועכשיו אמור לי עתה מה אתה רואה?" "אני רואה את עצמי". ענה הבחור. "עכשיו אתה כבר לא רואה את האחרים! ראה החלון והמראה עשויים שניהם מאותו חומר גלם - מזכוכית. אבל בגלל שעל אחת מהן יש שכבה דקה של כסף, כשאתה מביט בה, כל מה שמשתקף לך זוהי דמותך. השווה את עצמך לשני מיני הזכוכית הללו. בלי שכבת הכסף - ראית את האחרים וחשת חמלה כלפיהם. כשאתה מכוסה כסף - אתה רואה את עצמך בלבד. אתה תהיה שווה משהו רק כשיהיה לך האומץ לעקור את מעטה הכסף מעל עיניך, על מנת ששוב תהיה מסוגל לראות ולאהוב את האחרים". כשאנחנו מביטים על החיים דרך שכבה של כסף, כל מה שאנחנו מסוגלים לראות זה את עצמינו... שקיפות מאפשרת לנו לראות גם את האחרים. בחיים מותר להביט דרך שתי הזכוכיות, רק צריך לזכור , במראה רק דמותך משתקפת, ובזכוכית השקופה אנו רואים את האחרים, אם תדע זאת, תוכל לחיות בהרמוניה עם עצמך ועם האחרים. מתוך האתר של ענת

בוקר אור!!!

מקווה שלכולם יש תיק אוכל עם פירות וכמה עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים רק טוב!!!

שנה טובה לכולנו

שנה שבא נרגיש את הפריחה יהיה לכולנו הצלחה בלימודים ובעבודה לילדים ולצעירים להורים ולמבוגרים לחברות ולחברים הרבה נחת מן הילדים ושימחה וגם על הרחבת משפחה שתיהיה שנה עם המון טוהר לבן ויופי שנה שתיהיה בסימן של חופש ואהבה שנה טובה לכולנו

למעלה