שבוע טוב?!

שבוע טוב?!

שבוע טוב מכיוון ששתי חברי הכנסת הנכבדים שבשבילם למענם ובגללם הוגשה העתירה לבג``ץ למען גיוס בני הישיבות לא נעתרו לבקשת הבג``ץ למשוך את עתירתם לשלושה חודשים ומכיוון שהשוטרים של מיניה הוחלפו במשטרה צבאית (קשוחה לאללה אני חייב לציין) ומכיוון שפרופיל 21 לא יסכימו לתת לי ומכיוון שפטור מטעמי דת ומצפון נותנים רק לבנות דתיות ומעלה במצב נפשי תקין עם אישור מהרבנות ומכיוון שהצבא למרבה הפלא כן הסכים לגייס אותי למרות שלא התעקשתי נורא נורא כתוצאה מכל הנ``ל אני הייתי ממליץ לפתח דיון חוזר בשאלה הרת הגורל שבוע טוב?! האם זה טוב לעם? רע לעם? אכפת לעם? מציק לעם? יעזור לעם? (מי זה העם הזה בכלל?) יעצבן את העם? יתסיס את העם? יפלג את העם? יאחד את העם? לשיפוטכם... שבוע טוב(!?) הד``ר

שיינדי

New member
אייי דוקטור , זאת הנקודה !

בס``ד שבוע טוב לך ולכל הרוחצים בים... האמת ? וכי נראה לך שיגייסו את הבחורים ??? שום כח שבעולם לא יזיז אותם ממקומם(ממקומך מלכנו..) ,וזה גם לא ממש מדאיג אף אחד,בעצם אולי אותי בכל אופן כי נשלחתי מטעמי דת ומצפון הישר למיטתי בעונג ושמחה. עוד אמת ? מי רוצה אותם בכלל ? נראה לך שמישהו חפץ בבחורציק חרדי שכל עולמו הוא תורתו אומנתו ,ואינו יודע משמאלו ומימינו מי נגד מי ולמה ? כל זה נועד סתם כי למדינה(לשאלתך-מדינה דפוקה,לא בעצם מדינאים דפוקים)שלנו מאוד משעמם בלי אקשין וכידוע האקשין זה החרדים, אף לא ממש רוצה אותם הם יותר רוצים שכולם יתרמו ביד שווה ולא יהיו כאלה שישבו ``בבטלה``,וזה גם בטח שלא יתרום לאף אחד, כי אם ובמידה ואכן זה יקרה אני בטוחה שיהיו קונצים מטעמם. עכשיו שבוע טוב ? שיין

נצנוץ

New member
אני מוחה!!!!!!!!!!

אני רוצה אותם! אני, כאשה דתיה, מאמינה, שמאמינה בכל מיני שטויות כמו ``לא תעמוד על דם רעך`` ו``פקוח נפש דוחה הכל`` ו``מלחמת מצווה`` ו``כל ישראל ערבים זה לזה`` ועוד כל מיני רעיונות פאנאטיים חשוכים כאלה רוצה אותם בצה``ל. את כל הצדיקים האלה, שאני באמת רואה כצדיקים אמיתיים! אני לא ``שמחה לאידם`` של ה``דוסים`` שיאכלו אותה ויצטרכו גם להתגייס לצבא המצ`ואיסטי הזה, אני לא מחפשת רק ``לדפוק`` אותם. אני מחפשת ברור אמיתי, מתוך עולמה של תורה, פעם אחת ולתמיד: ``מה אתם עושים פה? מה חלקכם במה שקורה כאן בארץ הזאת? למה לניקולאי השני יכלו לחבר תפילות להצלחתו ולבריאותו ולמדינה שבה אתם חיים, שחייליה שומרים עליכם, שמסדרת לכם רמזורים, תחבורה ציבורית, קופת חולים והגנה על חייכם מפני פרעות ופוגרומים, ושמאפשרת לכל הבחורים האלה בסופו של דבר לשבת וללמוד תורה (בארה``ב אין מימון ממשלתי לזה, עד כמה שידוע לי), למה למדינה הזאת אינכם יכולים להגיד אף מילה טובה או לפחות להקדיש ברכה קטנטנה כדי שסוף סוף אולי העניינים כאן יתחילו להראות כמו שהייתם רוצים וכמו שצריך?`` מבינה? הבעיה אינה ישרת או לא ישרת ד``ר קרוס, אלא מה הגישה??????? לגיטימי?

מולדת

New member
על מי מתפללים

אני חושבת ש``הם`` מתפללים על האנשים - החילים - ולא על המדינה כרשות שלטונית. מולדת

שטויות

מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שאת דתיה כמו שאמרת ומאמינה כמו שאמרת ומחשיבה את בני הישיבות לצדיקים (כמו שאמרת) אז התשובה הפשוטה והברורה לכל בר-בי(רב) שהלימוד הוא הוא ההגנה האמיתית וגם אם את לא מסכימה עם זה אז מכיוון שבני הישיבות כן מאמינים אז אי אפשר לבוא בתלונה למה אתה לא עוזר למדינה להתאושש ממצבה הקשה כי לשיטתו ולטעמו הוא עושה את המיטב שביכולתו

נון בת

New member
מה דעתך על ...

בס``ד סעיף נפשי? או אין איזה פטור למכורים? בכל אופן שיהיה לך שבוע טוב... תהיה אופטימי זה תמיד טוב! ביי, נונית.

למעלה