אם מיועדת, אני מאחלת לך התחלה ברגל ימין, שיהיה לכם קל, זכרי שחשוב מאוד להיות אופטימים, חשוב שתקריני את זה לפונדקאית שלך, יחד עם זה יש לזכור את סיכויי ההצלחה של כל מחזור טיפול, בקיצור אופטימיות זהירה. שבוע טוב לכולם... בהצלחה לחותמים בוועדה מחר, בהצלחה למתחילים טיפול ובכלל שיהיה שבוע מלא בבשורות טובות.
אין חדש, היה לי חם בסופ"ש אז לא זזנו מהמזגן עד הערב ואז יצאנו לבית קפה. ציצ יפה שלי מה נשמע עם יורשי העצר? יש שיפור? טוב, זהו, רק אות חיים ממני שאני עדיין כאן. kisses.
השארתי לו הודעה עם מס' הטלפון שלי, נראה אם הוא יחזור... אחרת זה פאק באמינות ואני אצטרך לעשות חושבים. קבלתי את מה ששלחת ועניתי לך. כואב לי הצוואר, אני לא יודעת אם זה ממתחים או מישיבה מול המחשב או ממה זה, אני רק יודעת שכואב לי
. זהו, ליידי, מה קורה? מקווה שתמשיכי להיות on line עד סוף ההריון.
עכשיו בדיוק התעוררתי משעת מנוחת הצהרים שלי, בשעה שש וחצי אני אצל הרופא אומנם אין תור אבל הוא מקבל אותי חירום לבדוק באולטרסאונד את צוואר הרחם, ואני חושבת שמחר בבוקר אני אעשה מוניטור לראות שהכל תקין, ת'אמת ממש לא בא לי אישפוז בבית חולים לא מתאים לי לשכב כמה שבועות מתאים לי להגיע מוכנה עם פתיחה מלאה וירידת מים וישר ללידה(בעזרת השם שתהיה גם קלה) ולחזור הביתה בשקט... נראה מה יגיד הרופא היום, בכל מקרה אני ממש אנטי בית חולים.. תחזיקו אצבעות שילך הכל בסדר
בבדיקה היום פליזזזזזז
בינתים די כאב לי בבוקר לדעתי זה היה צירים אבל לא סדירים לכן יתכן ו.. לא תהיה התקצרות אני משתדלת לנוח הרבה, עד כמה שמתאפשר לי.. ביי בינתיים..