שבוע טוב

שבוע טוב

שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך. אנחנו מתרגשים לקראת מחר בבוקר שתינו באות לבדיקת דם. אני יעדכן אותכם . בהצלחה לכולם

מירבי*

New member
בוקר טוב ושבוע נהדר

אם מיועדת, אני מאחלת לך התחלה ברגל ימין, שיהיה לכם קל, זכרי שחשוב מאוד להיות אופטימים, חשוב שתקריני את זה לפונדקאית שלך, יחד עם זה יש לזכור את סיכויי ההצלחה של כל מחזור טיפול, בקיצור אופטימיות זהירה. שבוע טוב לכולם... בהצלחה לחותמים בוועדה מחר, בהצלחה למתחילים טיפול ובכלל שיהיה שבוע מלא בבשורות טובות.

לאם המיועדת..../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif

והיום גם בשבילי יום חשוב בדיקה צוואר הרחם בערב..ואולטראסאונד הערכת משקל של העובר שוב.. והפניה לבדיקת חלבון מוניטור וכ'... תאחלו לי שהכל ילך תקין
(ממש לא בא לי להתאשפז מעכשיו!
) שבוע טוב לכולן

תמונה ברורה שלי..

האמת העייפות שלי כבר ניכרת בעיניי לא?.. יאללה זזתי לנוח.. ביי בינתיים..

מירבי*

New member
ליידי, מאחלת לך שתמשיכי את

ההריון בבית ולא בבית החולים. עדכני אותנו בהתפתחויות, מחזיקה לך אצבעות.

mondani5

New member
ליידי בל!!!

את נראת פיצוץ,יפה לך התספורת החדשה,עכשיו האדום בולט יותר,הפתעת אותי עם צבע העיניים שלך!!!. תשמרי על עצמך. אוהבת אירית

בנדה1

New member
הי לכולן, מזמן לא כתבתי...

אין חדש, היה לי חם בסופ"ש אז לא זזנו מהמזגן עד הערב ואז יצאנו לבית קפה. ציצ יפה שלי מה נשמע עם יורשי העצר? יש שיפור? טוב, זהו, רק אות חיים ממני שאני עדיין כאן. kisses.

מירבי*

New member
בנדה חמדתי../images/Emo23.gif

מה קורה, הצלחת לתפוס אותו? נשיקות..אגב, אני רוצה לשלוח לך במייל משהו, נדבר אח"כ.

בנדה1

New member
הי שוב,

השארתי לו הודעה עם מס' הטלפון שלי, נראה אם הוא יחזור... אחרת זה פאק באמינות ואני אצטרך לעשות חושבים. קבלתי את מה ששלחת ועניתי לך. כואב לי הצוואר, אני לא יודעת אם זה ממתחים או מישיבה מול המחשב או ממה זה, אני רק יודעת שכואב לי
. זהו, ליידי, מה קורה? מקווה שתמשיכי להיות on line עד סוף ההריון.

on line אני ממש בתקווה לכך יקירתי..

עכשיו בדיוק התעוררתי משעת מנוחת הצהרים שלי, בשעה שש וחצי אני אצל הרופא אומנם אין תור אבל הוא מקבל אותי חירום לבדוק באולטרסאונד את צוואר הרחם, ואני חושבת שמחר בבוקר אני אעשה מוניטור לראות שהכל תקין, ת'אמת ממש לא בא לי אישפוז בבית חולים לא מתאים לי לשכב כמה שבועות מתאים לי להגיע מוכנה עם פתיחה מלאה וירידת מים וישר ללידה(בעזרת השם שתהיה גם קלה) ולחזור הביתה בשקט... נראה מה יגיד הרופא היום, בכל מקרה אני ממש אנטי בית חולים.. תחזיקו אצבעות שילך הכל בסדר
בבדיקה היום פליזזזזזז
בינתים די כאב לי בבוקר לדעתי זה היה צירים אבל לא סדירים לכן יתכן ו.. לא תהיה התקצרות אני משתדלת לנוח הרבה, עד כמה שמתאפשר לי.. ביי בינתיים..

mondani5

New member
ליידי בל יקירה!!!

מחכים לעידכונים,אני בטוחה שהכל בסדר ,את תותחית!!! אין לך עוד הרבה זמן היי חזקה חברה!!! אוהבת אירית

למעלה