שבוע טוב....

yair m

New member
שבוע טוב לכולם....

איך היה השבת? יופי... לי היה ממש טוב הלכתי לסניף ראיתי את כולם בנים בנות חברים חברות וכו'... תעשו טובה בבקשה: תכנסו היום לצא'ט בבקשהההההההההההה(גלית משבט אלעד במיוחד).

יאירוש מאמי ../images/Emo13.gif

התגעגעתי
, בסדר אני אכנס...
אם אתה מתעקש..... ואתה משיך לקרוא לי גלית!!!!! שבוע מצוין לכולם!!!!!!! לי הייתה שבת מצויינתתתתתתתתתת- במלוא המילה! עשיתי שבת שבט!!!!!!! (השבט שלי אכל אצלי אח"כ הלכנו לפעולת ערב שבת ואח"כ חזרנו לישון אצלי) היה פשוט פ33ותתתתתת!!!!! ולמחרת הן התפזרו... ועשיתי זאת כמובן כי המשפחה שלי נסעה
שוב שבוע טוב לכולם.... -גילתוש לא הבנתי מה רצית???- ????

yair m

New member
כמה דברים.....

סליחה אני מתבלבל בין כולם. ודבר שני ליאור אני כתבתי ראשון אז למה תמיד להרוס???? אני הייתי ראשון אז מה קשה למה דווקא עכשיו אני שני?????

מיכלוש7

New member
גליה, גלית, אותו דבר...../images/Emo6.gif

ושבוע טוב לכולם!!!
(עדיך שאני לא אספר על השבת שלי...
)

שרוך

New member
הי אנשים שבוע טוב וחודש טוב

בס"ד הי לכולם מה קורה לי הייתה שבת נפלאה היה חם לא נורא אתם לא תאמינו באינטרנט עושה לי בעיות אז אני מטצער עם אני עכשו לא פעיל מבטיח לחזור לעצמי שהכל יתוקן !!! חודש טוב ושבוע טוב חולה עליכם שרוך נ.ב לכל מכורי הפורום יש לי משהו בשבילכם אני ינסע לעלות את זה שהמחשב שלי היה בסדר

LadyTitania

New member
שבוע טוב

שבוע טוב וחודש טוב לכולנו
הרגע - טוב לפני חמש דקות - חזרתי מירושלים. היתה שבת מוצלחת (כמובן באופן יחסי
). ברשותכם אלך להתאושש קצת...
TTFN

מיכלוש7

New member
אבל למה לפתוח שרשור חדש?!

לא יכולת פשוט לצרף את זה לשרשור ה"שבוע טוב"???
תחשוב על זה שכל שרשור חדש שאתה פתוח, הודעה אחת מלמעטה נדחפת באכזריות לעמ' הבא, ונידונה לכך שאף אחד עוד לא יקרא אותה!

yair m

New member
טוב אם כבר פתחתם חדש אז אני גם כן..

יאמר לילה טוב.

לילה טוב ו...

בס"ד שבוע טוב לכולם/ן... אני נוסע מחר אז נראה אתכם בע"ה ביום העצמאות... בנתיים רק אושר ושמחה...

ashkeloni

New member
סליחה כולם אם עיצבנתי אותכם

ועכשיו אני אומר בוקר טוב כולם!!!

למעלה