שבוע טוב
איזהו שבת קרירה בררררררר תגידו לי מתי יבוא הקיץ? אני אוהבת קיץ כי בחורף אני מה זה עצלנית.. שיוווו אביחי אני רואה שנהנת השבת טיילת לך נסעת לאילת, חברים למה לא נשמה תהנה אבל איך איך היית מסוגל עם כל הקור הזה אני הייתי מתחרפנת
.. מאו יין יפה הואלת בטובך לבוא לבקר..אני שמחה לראותך ואשמח לראותך הרבה יותר מה שלום עופריקו??הכל טוב? ואיך את מרגישה באופן כללי? איך העבודה? אוי אני חייבת כבר לצאת לעבוד איך אפשר ככה להיות בבית כל היום ממש דיכאון..אי אפשר לעשות כלום , לא לצאת, לא לבלות, לא לבזבז, ואין עבוד חירפון חבל"ז. אתמול בערב היו לי אורחים..שירנוש ומיקי היה נחמד..יהודה עבד לילה והיה חסר לי במיוחד בשעות הקטנות כשנכנסתי למטתי והופס הפסקת חשמל איזה פחד והקטע הוא ששמעתי את הכיסאות במרפסת זזות להן זה עוד יותר מלחיץ אבל מי שיודע היו רוחות עזות פשוט העפו את הכיסאות ו..השולחן מצד לצד.. נכנסתי אל תוך השמיכה ונרדמתי.. סה"כ השבת עברה בסדר הרבה שינה, הורים, ארוחת ערב יום שישי ובוקר יום שבת (שאת זאת אני הכי לא אוהבת) כי אז צריך לקום מהמיטה ... ולצאת בגשם בקור וללכת להורים (שדרך אגב גרים בנין לידי). זהו חברים יקרים שיהיה לכם שבוע טוב בשורות טובות
איזהו שבת קרירה בררררררר תגידו לי מתי יבוא הקיץ? אני אוהבת קיץ כי בחורף אני מה זה עצלנית.. שיוווו אביחי אני רואה שנהנת השבת טיילת לך נסעת לאילת, חברים למה לא נשמה תהנה אבל איך איך היית מסוגל עם כל הקור הזה אני הייתי מתחרפנת