שבוע טוב

ניקולי

New member
שבוע טוב

איזהו שבת קרירה בררררררר תגידו לי מתי יבוא הקיץ? אני אוהבת קיץ כי בחורף אני מה זה עצלנית.. שיוווו אביחי אני רואה שנהנת השבת טיילת לך נסעת לאילת, חברים למה לא נשמה תהנה אבל איך איך היית מסוגל עם כל הקור הזה אני הייתי מתחרפנת
.. מאו יין יפה הואלת בטובך לבוא לבקר..אני שמחה לראותך ואשמח לראותך הרבה יותר מה שלום עופריקו??הכל טוב? ואיך את מרגישה באופן כללי? איך העבודה? אוי אני חייבת כבר לצאת לעבוד איך אפשר ככה להיות בבית כל היום ממש דיכאון..אי אפשר לעשות כלום , לא לצאת, לא לבלות, לא לבזבז, ואין עבוד חירפון חבל"ז. אתמול בערב היו לי אורחים..שירנוש ומיקי היה נחמד..יהודה עבד לילה והיה חסר לי במיוחד בשעות הקטנות כשנכנסתי למטתי והופס הפסקת חשמל איזה פחד והקטע הוא ששמעתי את הכיסאות במרפסת זזות להן זה עוד יותר מלחיץ אבל מי שיודע היו רוחות עזות פשוט העפו את הכיסאות ו..השולחן מצד לצד.. נכנסתי אל תוך השמיכה ונרדמתי.. סה"כ השבת עברה בסדר הרבה שינה, הורים, ארוחת ערב יום שישי ובוקר יום שבת (שאת זאת אני הכי לא אוהבת) כי אז צריך לקום מהמיטה ... ולצאת בגשם בקור וללכת להורים (שדרך אגב גרים בנין לידי). זהו חברים יקרים שיהיה לכם שבוע טוב בשורות טובות

Crossface

New member
היי ניקולי

מה שלומך? נשמע שהיה גם לך מעניין? איך הסתדרתי עם הקור? התרגלתי לקור בזמן האחרון

ניקולי

New member
אהלן אביחישו´

ועוד אני חשבתי שאני כאן לבד.. ה שלומך? כן סביר להניח שהתרגלת לקור אחרת לא הייתי מסוגל ללכת[ אני שמחה שנהנת בטיול הזה ותהנה כל עוד אפשר

Crossface

New member
ניקולי

התרגלתי לקור, אבל בגלל הקור שהתרגלתי אליו הלכתי וכמה שהיה שם קר, והיה מאוד מאוד קר כאן קרוב לבית....הרבה יותר קר

ניקולי

New member
אני לא יודעת למה

אצלי ליד הבית חמים ובבית עוד יותר חמים ונעים..ואתה לא גר במקום קר.. כמדומני אבל כנראה ההרגשה שלך ליד הבית קרירה יותר אני שמחה שהיית במקום חמים יותר

Crossface

New member
אני אנסה שוב

מזג האויר בסדר גמור ליד הבית הקור הגיע ממקור אחר הוא כבר לא פה, אבל מה שהוא אשאיר מקפיא עד עכשיו ובגלל הקור הזה, ככה אני, שקר לי גם אני קר

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif ניקווולי!!!

מה שלומך יפיפיה?? שבת רגועה עברה עליך אני רואה, כמו עלי... אני ועופר בסיידר. אתמול בערב היינו אצל חברים וראינו בדי.וי.די את הסרט "נמר דרקון" שלמי שלא מכיר זה מין סיפור אגדה סיני והסרט מלא בנופים מדהימים מסין ובקטעי קרב מגניבים שהאנשים גם מתעופפים באוויר ורצים על האוויר שבין גג לגג (כשהם רצים על הגגות) כאילו הם על הכביש....מגניב! אני מתפללת כל יום שתמצאי עבודה במהרה!
, ובעיקר אחותי, אל תתיאשי!!!!!!!! תמשיכי לחפש עד שהמזל יביא לך אחלא מקום עבודה עם אחלא תנאים ואחלא אנשים לעבוד איתם. אמן!!!!!!!

ניקולי

New member
מה אני אגיד או מה אני אומר

מילה אחת אחותי תודה!! אני מתפללת לא פחות ממך למצוא עבודה למה כבר ממש יצאו עצביי מכליי אין לי כוח לשבת בבית זה מתיש.. לא שלא טוב לי בבית פשוט אני חייבת הכנסה את יודעת מה זה לשלם משכנתא 4000 ש"ח ללא הכנסה?? אוףףףףףףףף זה הכי הורג אותי..

מאו יין

New member
לאאאא....

אני לא יודעת לגבי המשכנתא ספציפית...אבל אני בהחלט יודעת מה זה להיות חרדה בגלל הכסף, ו"מה יהיה" אם לא תהי לי משכורת לאלוהים יודע כמה זמן, ואיזה בעסה זה לשבת בבית יום אחרי יום כשכולם סביבך הולכים לעבודה, ביה"ס וכו´..., מבינה אותך ומשתתפת בבעסתך!..באמת!!!! אלוהים, אולי תעשה טובה ותעזור לניקולי למצוא עבודה?? מהר,אם אפשר?..... אוהבת אותך !

למעלה