שבוע טוב

יעלי1114

New member
שבוע טוב

מאיפה להתחיל? מניחה שמההתחלה....
לפני כחודש וחצי יצא לי לחדש קשר עם בן כיתה שלי לאחר שלא התראינו המון שנים. עד עכשיו אין לו מושג מי הייתי בכיתה...

זה התחיל בפגישה לאחר שהתכתבנו בפייס ולא היה לו מושג מי אני (אין תמונה שלי) וקבענו להפגש.
שנינו גרושים. הוא טרי הרבה יותר (כשנה וחצי בקושי). חי עם מישהי וחמשת ילדיה שחיכתה לו בסבלנות עד שיתגרש.
בפגישה סיפר לי שהיה נוהג לבגוד באישתו לשעבר ללא הפסקה (התחתנו מאוד צעירים, מיד עם סיום התיכון) אך מאז שהוא חי עם הנוכחית, לא בגד אף פעם.
מספר ימים לאחר הפגישה הוא סימס לי שחשב עלי במהלך כל הסופ"ש ושעשיתי לו את זה. הגבתי בנחרצות והבהרתי לו שאין מצב לשמירה על קשר אם זה מה שהוא מתכנן. אחרי חילופי דברים, הבטיח להתנהג כיאות, וכך התחלנו להפגש פחות או יותר על בסיס די קבוע (אני יודעת, זה לא בסדר, אבל למען האמת, כבר נמאס לי לחשוב ולשמור על כולם, ולשם שינוי, בא לי לעשות מה שטוב לי). שמרנו על התנהגות נאותה ואהבתי להתייעץ איתו בכל מיני דברים (בעיקר בנושאים שבינו לבינה בנוגע לדייטים והכרויות שהיו לי, מכיוון שגילה המון ידע ודרך מחשבה גברית שהייתה חסרה לי).
לאט לאט התקרבנו ו.... כפי שאתם בודאי מנחשים, החלה גם משיכה הדדית.
הבחור שיודע את מלאכתו נאמנה - לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון, לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון וכו' וכו', לא חסך במאום: חיזר, טרח, עשה, כירכר, סימס, צלצל, פרחים.... היה המחזר המושלם והמתחשב, הרומנטי והשרמנטי.... בקיצור - התאהבתי.... כן, ממש כך.... הוא טען שהוא מתאהב בי וחושק בי.
יתכן אפילו שיעזוב את חברתו עבורי.....
ביום רביעי האחרון קבענו לצאת לבלות בפאב. לזוגתו סיפר שהוא עובד במשמרת לילה. חיכיתי, התרגשתי, גם הוא....
בפאב... היה כיף, נשיקות, חיבוקים, כמו ילדים בני 18. כמה זמן לא הרגשתי כך....
תפסתי ראש, או לפחות חשבתי שתפסתי ראש. בהמשך גיליתי שאני שתויה. הרגשתי רע. בחילות, סחרחורות...
הבחור הזמין חדר ללילה. כדי שנוכל לישון. הוא לא יכול להגיע לזוגתו באמצע הלילה, הוא הרי "בעבודה". סיכמנו את זה מראש.
הייתי שתויה מכדי לחשוב על משהו אחר. רציתי רק לישון.....
כמובן שהבלתי נמנע קרה....
אני זוכרת שמילמלתי שהוא הבטיח לי שדבר לא יקרה, אך הוא המשיך. היה לילה סוער ומסעיר שבסופו הרגשתי שאני פשוט לא יכולה בלעדיו. רוצה אותו!
כבר בנסיעה הביתה הרגשתי שינוי בהתנהגותו.
כמובן שמאז לא שמעתי ממנו דבר וחצי דבר. לא טלפון, לא סמס, לא וואטצאפ, כלום...
ככל שהזמן עובר כך אני מרגישה יותר מטומטמת ומטופשת. איך האמנתי לו? איך קניתי את כל השקרים שלו? למה חשבתי שאיתי זה יהיה שונה? האם באמת אני רוצה אחד כזה לידי? כן... מכירה את כל השאלות והן לגמרי לא נעימות ולא מחמיאות לי בעליל.
אבל אני מתגעגעת אליו. היה לי כ"כ כיף איתו. הוא בחור כיפי, חתיך, מגניב, זורם, לא כבד, צחוקים (דברים שחסרים לי כ"כ - אני נטולת זוגיות כבר שנתיים וחצי), שרמנטי. רוצה אותו עד כאב. אני לא מעזה ליצור קשר. לא רוצה השפלה יותר גדולה.
כועסת על עצמי שנתתי מעצמי את כל כולי. נחשפתי בפניו נפשית ופיזית. התוודיתי על אהבתי אליו. גם הוא, אך אצלו זה היה שקר, זה היה מכוון מטרה. הכל היה מכוון מטרה - להכניס אותי למיטה וזהו!
לא יודעת אפילו למה מספרת את כל זה, כנראה הייתי חייבת לפרוק את זה איכשהו.
עצוב לי. כשאני לבד והילדים לא רואים, אני בוכה, כן כן, ממש כמו בגיל טיפשעשרה.

ye44

New member
וולקאם טו דה קלאב

סנריו ידוע מראש, מתי תלמדו שפעם בוגד תמיד בוגד, הרי כבר בהתחלה
הוא סיפר לך שהוא בגד באשתו והוא במער' יחסים עם מישהי והוא מפלרטט איתך
&nbsp
כאילו כמה אתן יכולות להתנהג כמו בת יענה וזה מחזיר אותי לפוסט שכתבתי
על היללנות שלכן כשאתן נכנסות למיטה,"הזדיינתן" נהנתן בלי חפירות ארכיאולוגיות
&nbsp
ורגשי מצפון "ואייך התמסרתי " " ומה עשיתי " וכל הטלנובלה

הבאו פשוט ניצל אותך ואם תתקשרי הוא יתנצל יקבע איתך שוב תכנסו למיטה
&nbsp
ויישם את " פרשת ויברח " בקיצור להתקדם מ
נהנים לא חופרים

&nbsp

במקרה הזה אני מוצאת את עצמי מסכימה איתך

מה חשבת שיקרה כשיצאת עם בוגד שאומר לך בפירוש שהוא עם מישהי ואת המשכת לצאת איתו?
&nbsp
החלטת לזרום? סבבה. אין מה לבכות עכשיו.

45Light

New member
אם לי זה היה קורה(לא קרה עדיין)...

מקווה שלא יקרה גם אבל. אם כן אז אקח את הקטע החיובי כאן ,
היה כייף נהנית מתקופה נעימה במחיצתו ותאמיני לי הרווחת כי חיינו קצרים הם ומי שמנצל אותם רק מרוויח.

לדעתי להתאהב. זה תהליך ולא משהו מהיר ,אולי את יותר חושקת בו מאשר אוהבת ?

הזמן יעשה את שלו ואת תתקדמי לגבר שירצה אותך לזוגיות כנה ואמיתית.

ye44

New member
להתאהב במישהו

זה תהליך, הבעיה שמרבית הנשים לחוצות אהבה וזוגיות
וזה לגיטימי וטבעי ורוצות את זה כמה שיותר מהר,מה לעשות
&nbsp
התאהבות זה לא טסטר צ'ויס

בדד1

New member
תתבגרי

היה זיון, נהנית, תמשיכי הלאה
בקשר אליו, אני רק יכול לומר לך שהוא לא גר עם מישהי וחמשה ילדים
אם תשאלי אותי הוא בכלל לא גרוש ורק הוסיף אותך לרשימת הבגידות שלו
(ומה זה, לא מעיזה ליצור איתו קשר? תתקשרי ואל תתפלאי אם אשתו תענה לך)

tch111

New member
יעלי, קיראי היטב מה שאני כותב לך.

את מרגישה מנוצלת, ואני יכול להבין אותך, אך למעשה זה ממש לא כך.
ישנם הרבה גברים שחושבים כמו הסטיגמה המיושנת והמקובלת, שאם גבר הצליח להכניס אישה למיטה, הוא הצליח לנצל אותה, זו מחשבה מיושנת שמתאימה למאה הקודמת ואולי גם קודם לכן.
האישה מבחינת תשוקה מינית בנויה אותו הדבר כמו המאצ'ו המצוי, היא "נותנת" את מה שהמאצ'ו רוצה לקבל, אך לוקחת ממנו את מה שהיא רוצה, זהו שם ה"משחק".
הכרתי מזמן אישה חמודה שסיפרה לי על מאצ'ו כזה שהציע לה להכנס איתו למיטה, סתם כך, היא הסכימה, הוא שכר חדר בבית מלון, מילא אמבטיה עם קצף, קירצף לה את הגב, עשה לה מסג' משגע, כך היא סיפרה וגם כמובן עשו סקס, לאחר זמן מה נודע לה שהוא מסתובב באיזה בר, ומתרברב איך ניצל אותה.
היא הגיעה ערב אחד לאותו הבר, ניגשה אליו לפני חבריו ואמרה לו כך "שמעתי שאתה מתרברב שניצלת אותי עם זיון, אז בוא נעשה חישוב קטן מי היה המנצל ומי המנוצל. שילמת עבור חדר בבית מלון, הכנת לי אמבטיה עם קצף, סיבנת וקירצפת לי את הגב, עשית לי מסג' משגע, קיימנו סקס בו הגעתי אני ל כ- 20 אורגזמות אתה בקושי הגעת לאורגזמהה אחת, עכשיו שאל את חבריך מי היה המנצל ומי המנוצל". היא סיפרה שהבר דמם לכמה דקות מהלם והיא עזבה את המקום, הבחור חיזר אחריה והתחנן שתסלח לו, כי הוא רוצה אותה בכנות היא זרקה אותו כמו סמרטוט.
שימי לב, זהו סיפור אמיתי לחלוטין. עזבי את הזבל הזה ואם את מכירה אנשים שמכירים ותו ספרי להם עם ראש מורם כיצד ניצלת אותו.

קיבלת זיון טוב

קיבלת החצנת רגשות ופריקת לחצים, כבר הרווחת.
מה לעשות שבחיים לא מקבלים כל מה שרוצים, ומה לעשות שלא כל בני האדם הוגנים.
את לא ילדה , את אישה בוגרת גרושה שעברה אי אלו מערכות יחסים, אם זיון חד פעמי אפילו שבא אחרי תקופה שבה חשת שנוצר איזה קשר מעבר לסקס גורם לך לשיברון לב, אולי רצוי שתשני את הטיונינג של מהירות ההתקשרות שלך.
זכרי שבקשר בין זוגי החיפזון מהשטן .
אגב זה היה גם יכול להיות הפוך, שהלז היה יוצא חרא של זיון ונראה כמו בתמונת התועבה של הברווז, אין לי ספק שאת היית מתעלמת ממנו......

תגידי לו

"היה נחמד וכיף ותודה רבה" ...

ואם בא לך עוד זיון איתו תעשי זאת בשביל הזיון ובלי שום ציפיות מיותרות,
אם את מסוגלת כמובן, מה שלא נראה לי...
ואם את עדיין מרגישה "פגועה" ו"מנוצלת"
אז עם חיוך ובנימוס, סיגרי בפניו את הדלת...

תעני לו ככה...

"הגעת לפורום גיל הטיפש-עשרה.
כל העמדות תפוסות חוץ מהעמדה שלי שנמצאת למטה.
אנא המתן ותענה לפי התור"

תגידי לו שהיה סבבה

אבל לא עד כדי כך, אז את ממשיכה הלאה ושאת ממליצה לו להישאר להמשיך לגור אצל אותה הגברת שלו

&nbsp
למה לך להתפשר עכשיו שוב? כבר התפשרת בפרק א, לא?
&nbsp

ye44

New member
תאמרי לו

אצלי או אצלך מה אתה מעדיף ?
ביננו אם הוא אומר לך
בואי ניפגש את תלכי כמו טאטאלה אחריו זה אתן זה הטבע שלכן
&nbsp
אתן אוהבות לסבול

למעלה