שבוע טוב.
אהלן לכולם. לא הגבתי ו/או שלחתי מסר כלשהו כבר כמה זמן מפני שאני נמצא בעיצומו של תהליך בעינייני האישיים לכן אני מבקש את סליחה מכל מי שלא קיבל תשובה במסר ואני
ו
את כולככככם. ולחוויה בה הנני רוצה לשתף את כולכם : השבת היתה לי שבת חופשית בעזרתו האדיבה של צבא ההגנה לישראל והיו כל כך הרבה דברים אותם רציתי לעשות לא ידעתי מהיכן להתחיל, חבר הזמין אותי למסיבה בבר שלו על חוף הים חבר אחר הזמין אותי למסיבה "סוף הדרך" במבצר אנטיפטרוס, חבר אחר ביקש שנצא לשבת באיזה פאב ונחגוג את שבת קודש יום חמדתו באיזה קידוש וכמה חברים סיפרו לי שהם יוצאים למפגש RAINBOW שעליו אספר בהמשך. אני לא צריך לספר לכם שלקח לי 4 שעות רק להליט על מה הולכים ועל מה מוותרים או כמה זמן אהיה בכל מקום בכדי שאספיק לאכול את כל העוגה שנראית טעימה כל כך. לכן אתחיל מהחלק שהיה בשבילי המעניין ביותר, פשוט מדהים. מפגש ה-RAINBOW. זהו מפגש של אנשים מכל העולם שחיים ביחד ב-sharing ב-love ב-peace ובעיקר הכל נעשה ב-nature אין שם מוסיקה אין חשמל אין שום דבר שיכול להזכיר את הציויליזציה זה היה באיזה שהוא מקום בדרום הארץ כ-רבע שעה נסיעה מהרגע בו ירדנו מכביש אספלט ואז מגיעים ל-Welcome Center שזהו נקודת הפתיחה ושם משאירים את הרכבים ישנו מין אוהל מאולטר בו יושבים כ-20 חברה ואיך שמישהו מגיע מברכים אותך במשהו בסגנון הנ"ל (אני מצטער אם אני טועה בנוסח) "אהלן מרחבא Welcome ושלום בואו שבו איתנו היום" ריח קטורת באוויר ועוד מיני עשן מיתמר במעגל ואנו מתיישבים, כולם לבושים מיני שרוואלים עם חולצות בלי חולצות כפכפים סנדלים או בלי כלום יחפים מיני כיסויי ראש כגון: חולצות, תרבושים, מטפחות או שוב כלום באמצע המעגל מדורה ובה סיר אוכל ומזמינים אותנו לאכול ולשתות, אנו יושבים איתם כשלפתע מגיע בחור לוקח צלחת משומשת (משומשת במצב רע) ושואל אם הוא יכול לקחת קצת לאכול, וכולם קופצים בטח איזו שאלה והוא אוכל. קמנו אמרנו תודה יפה והמשכנו לדרכנו לכיוון המאהל שזה עוד איזה 10-20 דקות הליכה תלוי באיזה מצב אתם. הגענו לשם והדבר הראשון ששמענו ומשך את אוזנינו היה ניגון שבת של "לך דודי לקראת כלה" ע"י כמות גדולה של אנשים ללא מילים רק המנגינה. ואז נכנסנו למאהל שהוא לא יותר מקבוצת אוהלים או אוהלים מאולתרים בהם חיים כל מיני אנשים ובאמצע ה-circle שעליו מושתתים כל החיים, כל אוהל אותו עברנו האנשים קמו ואמרו לנו "אהלן" "שבת שלום" "ברוכים הבאים" "בואו שבו" וכדו´. אני הייתי נעול להגיע למנגינה כמין משיכה על טבעית, החברים שהייתי איתם אמרו לי למה לך בית כנסת ואני רק " בואו בואו לשם" . באמצע הדרך נקלע בדרכנו בן אדם שהיה נראה כמו ישו מהסרטים והתמונות עם שיער בלונדיני ארוך עיניים כחולות וכתר מקוצים על הראש הוא ניגש לראשון בחבורתנו ואמר לו peace וידידנו החזיר לו ב-"אלי" קטע גדול כשלעצמו והמשיך לבא אחריו שוב peace ולחיצת יד וכל הלאה עד שהגיע אלי ואז peace ועניתי לו pease ואז הוא אמר i want to hug you וחיבק אותי פשוט כך. הגענו למקום הניגונים וראינו שם ספר תורה קטנטן ובדיוק מעלים לתורה את הכהן בפרשת השבוע. מסביב חבורה של אנשים חלקם הגדול עם שיער ארוך חלקם עם כיפות גדולות חלקם עם טליתות וחלקם ללא שום דבר מהנ"ל, בתוכם בקבוצות בנות עם מכנסיים עם חצאיות עם שרוואלים עם חולצות על הראש עם מטפחות, בלי כלום על הראש מחזיקות סידורים ומתפללות באדיקות ובעצימת עיניים כאשר גופם חצי חשוף. מנצח על הכל יהודי שאיני זוכר את שמו אך הוא אמר שהוא היה עם הרב קרליבך בכל מסעותיו וניגן עימו, התפילה היתה פשוט מדהימה בין לבין כולם שרו שירים ורקדו בין לבין אנשים הכינו את ארוחת הצהריים והכניסו עצים לתנור בוץ שנבנה שם, בין לבין הרבה הנ"ל נתן דרשות על פרשת שבוע על העולם ועל הנפש, לאחר כל עליה המי שברך לעולה כלל "שנזכה כולנו to be one of the color of the rainbow and one special color and together we will be like the rainbow beautiful והמשיך בכל מיני ברכות לנפש ולאחדות all the nation שאני חושב אם רק אצלנו הגבאי היה מברך כך היו זורקים אותו מביה"כ ולאחר שהעולה יורד כולם מתחבקים ומתנשקים ב-PEACE AND SHARE תוך כדי הקריאה אחת הבחורות שעובדות בתנור (לא דתייה וללא קשר) שואלת את הרבה שאלה על הדבר תורה שהו אמר ואז באמצע הקריאה נפתח סימפוזיון שלא היה מבייש את פופוליטיקה, היא שואלת והוא עונה ואח"כ מישהו נוסף רוצה להגיב ועוד אחד ועוד אחד וכך התנהלה לה התפילה כאשר לפתע שמענו ניגון תופים וחליל. יצאתי לכיוון המוסיקה ושהגעתי לשם קבוצת חברה יושבים על הרצפה בינות לעצים באמצע יש אפר של מדורה מאמש שלא מפריע לאף אחד לשבת גם עליה, הגעתי וכמו בכל מקום אהלן בוא כנס שב, משהו לשתות ? אולי לעשן משהו? וישנת 3 תופים כמו דרבוקות אך גדולים יותר ובחור עם חליל כמו שלמדתי בביה"ס בכיתה ב´ כולם שרים שירים "הכל" עברי לועזי מזרחי וכלי הנגינה מלווים את כולם - מדהים. ואז נגמרה התפילה ונשמעת בחלל צעקה food circle, זוכרים סיפרתי לכם על המעגל ??? אז כולם מגיעים למעגל מתאספים ובגלל כמות האנשים עושים 3 מעגלים הרבי מתחיל עם קידוש ואז אומר שכל ה-food is kosher ואין ממה לדאוג למרות שהכינו את הכל בשבת קודש אפו פיתות הכינו אוכל ואז...... כולם נותנים ידיים ומתחילים מין מנטרה כזו של עצימת עיניים וזמזום ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ . במשך כמה דקות ואז מתחילים לחלק את האוכל מנה ראשונה 2 כפיות סלט עם טחינה, מנה שנייה כפית נבטים ומנה שלישית קינוח או dessert והכל מלווה בחצי פיתה שאפו במקום. בסיום האוכל עוברים בין כולם עם כובע ומי שיש לו כמה שבא לו שם כסף בשביל כולם. ואז מתחילות ההודעות על shit hole שכל מי שעושה צרכיו שיקבור את הנייר שלא יתעופפף בחזרה למאהל. ועל breathing workshop וצביעת גוף כאשר הצובע מבהיר לכולם שהוא מומחה בצביעת ציצים ( ממש כך) ואז אנשים מתפנים איש איש לדרכו חלק לסדנאות חלק לזולה הפרטית שלהם וחלק לריקודים ושירה במשך שעות. גולת הכותרת היא ה-sharing ה-love וה-pease אין שום דבר שמזכיר ציויליזציה, שום דבר לא עולה כסף ולא חייבים לשים שם כסף. הכל ביחד לכולם . הדלקתי סיגריה ומישהו לקח לי אותה ולקח 2 שאכטות אמרתי לו חכה אתן לך סיגריה והוא אמר שאינו רוצה סיגריה הוא רוצה sharung איתי ביחד בסיגריה שלי. ע"פ הרכבים שנמצאים בחוץ לא כולם חיים כך חלקם רק באים להתרענן או למלא מצברים ואף היה שם שחקן כדורסל מוכר וידוע. פשוט גדול....... מומלץ בחום. תראו כמה מילים זה הוציא ממני בחיים לא כתבתי כ"כ הרבה. בהמשך אוסיף את השאר.
ו-
את כולכם .
אהלן לכולם. לא הגבתי ו/או שלחתי מסר כלשהו כבר כמה זמן מפני שאני נמצא בעיצומו של תהליך בעינייני האישיים לכן אני מבקש את סליחה מכל מי שלא קיבל תשובה במסר ואני