שבוע טוב

Gali112

New member
שבוע טוב

מתגעגעת לחייל שסגר סופ"ש ארוך. חוזר מחר ואח"כ חוזר לשגרת עבודה אחר כמעט חודש שלא היה ביחידה בגלל תורנויות וחזרות לטקס יום הזיכרון

שיהיה לכולם שבוע טוב ושקט

r i n i

New member
שבוע טוב ומבורך

שני החיילים היו בשבת בבית.
היה כיף גדול.
במוצ"ש הבכור נסע יחד עם חברתו אליה הביתה (כאשר ביום ראשון בבוקר צריך להיות שוב בצפון...) בלילה קיבל הודעה שצריך ללוות חייל בודד לדירה חדשה שמקבל בטבריה. בקיצור, עוד יום שנשרף, אולי יספיק לאכול משהו אצל הדודים והדודות (שיפנקו אותו).

בנתיים, אחרי ששמע שאמרו עליו שהוא "סוס מת" מאחר ויש לו פטורים מריצות ומסעות (והוא סמל המחלקה) החליט להשתתף בריצת 10 ק"מ בין חמישי לשישי בלילה - התוצאה: רגליים כואבות ושרירים תפוסים, העיקר שלא יעליבו...

ביום שישי חזר עם תיקים מלאים בבגדים שהתחיל להחזיר הביתה, זהו, הספירה לאחור בעיצומה - עוד 59 יום.
עכשיו הוא סוגר 21, אח"כ יש עוד כמה ימים ו....... חפש"ש (חופשת שחרור).

הצעיר חזר הבוקר לבסיס של שבוע הדרכה.
הוא בהתלבטות מגבי יציאה לקורס קצינים, אם יצא הוא לא יחזור למדור שלו. פוחד להגיע למקום שלא יהנה ממנו. אני בעד שיצא למיצוי הפוטנציאל, זה מה שאומר לו כל מי שמכיר אותו.
ההחלטה בסופו של דבר - שלו.

שיהיה המשך שבוע נהדר לכולם

r i n i

New member
דירת חיילים בודדים בטבריה

בטבריה יש דירת חיילים בודדים שהיתה שייכת למשפחת החייל עדי אביטן ז"ל שנחטף ונרצח יחד עם עוד שני חיילים בהר דב באוקטובר 2000.
מסתבר שהבכור הגיע לדירה הזו עם חייל מהיחידה.
מאחר ומשפחת בעלי מטבריה הוא שאל את האבא אם הוא מכיר את המשפחה.
לדבריו, האבא קיבל צמרמורת בכל הגוף.
המשפחות הכירו מאד מאד טוב, התפללו באותו בית כנסת והוא מאד התרגש לראות את הבכור.

העולם קטן והמפגשים מפתיעים.

בעבר היה לו מפגש יותר מפתיע.
הוא רצה להגיע ל"שנת ישיבה" לפני הגיוס לישיבה מסויימת בירושלים הופנה לשיחה עם רב הישיבה.
הוא הגיע אל הרב שסעד את הרב מרדכי אליהו זצ"ל במיטת חוליו בבית החולים והציג את עצמו.
הרב שאל אותו: יש לך משפחה בטבריה?
הבכור אישר
שאל הרב: יש לך משפחה בשכונה X?
הבכור אישר
שאל הרב: סבא שלך היה פייטן? (הבכור נקרא על שם סבו ז"ל)
הבכור שכבר סמרו שערותיו אישר גם את זה
אמר לו הרב: סבא שלך שר לי בבר המצווה וכאשר התמוטט ונפטר בבית הכנסת הייתי שם.

הבכור חזר נרעש הביתה.
נסע עד ירושלים כדי למסור דרישת שלום מטבריה.

אז שיהיה המשך שבוע נפלא ונשמע רק סיפורים משמחים

למעלה