שבוע טוב

chicky47

New member
שבוע טוב

היי בנות, מקווה שהיה לכולכן חג שמח. רציתי לעדכן אתכן שאני החלפתי את הניק מ-chicky67 ל chicky47 עקב בעיה עם הסיסמה. קצת עדכון: אני כרגע בשבוע 34 עם תאומים בת/בן. הגעתי לשלב שאני לא יכולה לישון, בקושי הולכת, הכל כואב, הקרסוליים התנפחו לי (לחץ דם תקין), בגדי הריון כבר לא עולים עלי, הרגשה כללית של אי שקט/אי נוחות (בנות, אל תכעסו עלי כי אני לא מתלוננת רק חולקת). אני זוכרת כמה רציתי ונלחמתי בשביל ההריון הזה אחרי 2 טיפולים שנכשלו ב-ivf ו 3 הפלות מתרומה.
קבעתי ניתוח ל15 במאי אצל דר. גיאלצ'ינסקי בהדסה עין כרם. הייתי רוצה להקדים את הניתוח מכיוון שכל כך קשה לי אבל אני יודעת שכמה שיותר זמן התאומים "מתבשלים" זה עדיף . אני מאד התחברתי אליהם במשך ההריון הזה. כבר לא אכפת לי איך הם יראו חיצוניים כי הם שלי לכל דבר. שהם יהיו בגיל שאפשר להבין אני כן מתכוונת לספר להם שהם מתרומה. אני חושבת שזכותם לדעת. ראיתי היום שרט דוקומנטרי על גבר שבגיל 18 גילה שאחותו הגדולה היא בעצם האמא הביולוגית שלו וזה כמעט הרס אותו נפשית.
לא יודעת למה אני כותבת את כל זה עכשיו, נראה לי שאני מאד רגשית , כל ההורמונים משתוללים, אני גם מרגישה חלשה פיזית אך אלוהים נותן לי את הכח לעבור עוד יום. מאחלת לכל הבנות שבטיפול עכשיו הצלחה רבה ולכל הבנות שהן בהריון , הריון קל ושתצאו מהבית חולים עם ידיים מלאות. אף פעם לא חשבתי שאני אגיע לשלב כזה של הריון--היו לי המון מכשולים בדרך: שרירנים ברחם, בעיה עם בלוטת התריס, קרישיות יתר, סכרת הריונית, דלקות בשתן, ועוד כמה הפתעות אבל כל הסבל הזה שווה... אז בבקשה לא לאבד בתקווה. אני מצדיעה לכל אחת מכן על האומץ ונחישות להמשיך למרות כל הקשיים...
 
איך אני שמחה בשבילך

הי מותק כולי התרגשות שקראתי עליך כי אני מאד מאד שמחה בשבילך ועברת המון, שמחה בשבילך מאד, תשמעי גם לי יש תאומים מהממים וזה הכי אושר של החיים, ההריון היה מאד קשה גם לי, היה לי גם סכרת הריון והסוף של ההריון לא קל, אני הלכתי עם הליכון כי יצא לי עצמות באגן, וקשה היה לי לנשום ולא יכולתי לישון בלילה, אבל מותק כמה שתסחבי יותר זה חשוב מאד מאד מאד לתינוקות שלך, מאד חשוב שהם יהיו כמה שיותר בבטן, הסבל יישכח, אני לא זוכרת כלום, וכמה עברת אז עוד קצת, מאד חשוב שתחזיקי מעמד כמה שיותר, ההמלצה שלי: שלא תקדימי את התאריך, ממש ככה , גם לי היה קשה בסוף ההריון אבל מותק תהיי חזקה זה חשוב לתינוקות שיוולדו במשקל כמה שיותר, תעשי הכל ותדעי שזה זמני ושאת עושה את זה בשבילם, את ממש בסוף לא נשאר עוד הרבה זה זמן שכמה שיותר יהיו בבטן להם זה יותר טוב, והכי חשוב תדעי שזה זמני ואת עושה את זה בשבילם וזה מאד חשוב, אני פינקתי את עצמי בהמון המון ספרים כי גם הייתי בשמירת הריון, אז תנסי לקרא ספרים כדי שהסב תשומת לב, תחזיקי מעמד את מגשימה את חלומך, ואני כולי מתרגשת איתך ושמחה מאד בשבילך תהיי חזקה בסוף ההריון ואל תקדימי תנסי כמה שיותר להסחוב, אוהבת מאד ונשיקות.
 
הי גלושונקה.

גם לך אני מצדיעה. נשמע שעברת הריון לא קל בלשון המעטה.... כל הכבוד וכל הכבוד על העידוד. אפשר לשאול האם חזרת לאיתנך לאחר הלידה? האם גופך חזר למה שהיה לפני? את לא חייבת לענות
זה שאלות של פחד אישי שלי בעיקר...
 
אני אשמח לענות

חזרתי לאיתני מאד מהר, שוכחים הכל, הגוף חזר למה שהיה לגמרי, לי הניתוח קיסרי היה ממש בסדר וגם ההחלמה, אותי הפחידו מניתוח וזה ממש לא היה כמו שהפחידו אותי והכל עבר בסדר גמור, חזרתי מאד מאד מהר לעצמי, הכל שוכחים, היתה לי דווקא שותפה מקסימה בחדר היולדות כך שעברתי את הימים של היולדות ממש בסדר, אני היום אחרי לידה נראית הרבה יותר טוב מלפני ההריון אני שומרת על אוכל, אני הולכת פעם החודש לדיאטנית ושומרת במידה אז אני נראית הרבה הרבה יותר טוב מלפני ההריון. מאחלת לכל הפורום היקר לי שכולכן תבשרו בשורות טובות. ומאחלת לכולכן שתהנינה חזקות הדרך לא קלה אבל שוכחים את הכל.
 
איזה כיף לשמוע.... שמחה לשמוע שההריון בסה"כ ממשיך תקין, הריון תאומים בגילאים המבוגרים הוא לא פשוט לגוף ואת לביאה! עברת הרבה להגיע לשלב הזה.
אני בשבוע 30 ולא ממש קולטת שאוטוטו זה מתקרב

שמחה על העידכון, שיהיה המשך הצלחה בדרך והמשיכי לעדכן!
איילת
 

עוגי555

New member
צ'יקי זה מדהים - היום חשבתי עלייך!

כל כך שמחה בשבילך! דרך ארוכה עברת, בנחישות!
תודה לך יקרה על העידוד... מצרך חשוב בפורומינו...
 
את מצדיעה לכולנו? אני מצדיעה

לך - אשה אמיצה, בעלת מוטיבציה, רוח ושאר ירקות....
מי יתן והזמן יתפוגג במהירות ותכחי תוך דקה עם רעשי רקע של תינוקות מתוקים את מה שאת חווה עכשיו.
שאלה קשה לי - אם היית צריכה לייעץ עכשיו למישהי אם להחזיר שניים או אחד - מה היית מייעצת (בגילך, עם עברך, עם המצב הרפואי שלך, רק שלך כמובן, כי את לא יכולה לייעץ למישהי עם נתונים אחרים משלך). זה מאוד מסקרן אותי.
 

chicky47

New member
תשובה

תודה רבה לך. הייתי ממליצה למישהי מצב דומה כמו שלי להחזיר 2... אני בת 47 ולא נראה לי שאני אעבור עוד פעם הריון בעתיד, אם הייתי בלי בן זוג לא נראה לי שהייתי רוצה להחזיר 2 עוברים בגלל הקושי לגדל אותם אך אני מכירה כמה נשים מהפורום שהן בלי בן זוג ויש להן תאומים...כבוד להן! גם צריך לחשוב על הצד הכלכלי-- אבל יש הרבה שאומרים שכל ילד מביא את הברכה שלו. מאחלת לך בהצלחה!
 

להלי88

New member
וואו צ'קי

איזו אלופה !... עם עוברית אחת אני מרגישה כמו פילה לא יכולה לדמיין איך זה עם שניים !
מצד שני - שיחקת אותה עם 1+ 1 , שזה כיף בפני עצמו בטח להם, ובמשך הזמן גם לך. כל הכבוד ותמשיכי כך עד הלידה !...
 
וואי צ'קי תחזיקי עוד קצת מעמד

זה שווה ועם זה בזכות הטיפול המנצח של הנוגדנים
אז בכלל עמומה שזה עזר חכית לזה הרבה זמן
ואני יודעת כמה קשה זה הריון תאומים אבל שוכחים
והכי חשוב תחשבי על התוצאה.
 

אשרת 1972

New member
יקירתי שמחה לשמוע

מאחלת לך שכל הצרות הכאבים ומכאובים ישכחו בקרוב זוכרת את הסיפור שלך ומחכה לקרוא את הודעת הלידה .
 

chicky47

New member
תודה רבה בנות!

אחרי שכתבתי את ההודעה שלי אתמול, הלכתי למיון נשים כי היו לי צירים ולחץ דם שלי פתאום קפץ. עשו לי את כל הבדיקות, הכל תקין, תודה לאל. הלחץ דם ירד ונתנו לי עירוי נוזלים. השתחררתי הביתה. תודה רבה על התגובות, תמיכה ועידוד. אני מבטיחה לעדכן אתכן בהמשך.
 
ציקי יקרה

לא כתבתי הרבה זמן אבל לא שכחתי אותך.
את גיבורה!! כמה שעברת ולא התייאשת,
כל הכבוד לך!!!
הרבה בריאות ושהניתוח יעבור לך ולעוברים
בקלות ובשלום.
נשיקות והרבה חיבוקים
מצפה לניסים
 

rabbitm

New member
צ'יקי היקרה... עוד קצת ודי!


אני משערת שכבר כבד לך ולא נוח, אבל תני לשניים האלה להתבשל עוד קצת בפנים.
שהם ייצאו הכי אפויים!!!
מאחלת לך שהשבועות האחרונים יעבור הכי קל שאפשר ותודה על העדכון!!
המון חיבוקים ואהבה!!

ודרך אגב - מתי נוסעות לאירלנד?
 
למעלה