שבוע טוב

ינוקא1

New member
שבוע טוב

י שראה את ההודעה הקודמת שלי , יודע שלצערי לאחר יומיים מההתנסות שלי ב"צום רפואי" עם SUN GAZING ,
הייתי בבית חולים מאושפז שבוע עם 2 ולפעמים 3 קטטרים שיורדים לי מה Z. . .

(כנראה גם זה סוג של "ניקוי"
)

בכל אופן לשמחתי חזרתי עכשיו הביתה במוצ"ש , אם כי אני עדיין מאוד חלש.

אין לי מושג מה גרם לתופעה שהיתה לי (השופכנים התמלאו בסוג של "חול" שחסם אותם וגרמו לאי ספיקת כליות , לשמחתי בזכות טיפול מערבי נכון ומדויק במחלקה האורולוגית ב"קפלן" יצאתי ממנה).

יש לציין כי התופעה הנ"ל איננה מצויינת כתופעת לוואי באף אחד מהמאמרים והספרים אותם קראתי על "צום רפואי" , ואילו הייתי יודע שיש סיכוי קטן לכך לא הייתי עושה זאת !

כפי שכתבתי בהודעה הקודמת , ההתנסויות הנ"ל רק חיזקו אצלי את ההבנה כי ריפוי והתפתחות אמיתיים מושגים אך ורק בדרך הרמונית !

כעת יש לי 3 שבועות לתרגל צ'י גונג ונשימות ולשוב לעצמי ולמלוא כוחותי.

תודה רבה לכל מי שהתעניין \ דאג \ קרא וכו'

שבוע טוב.

snoopytush

New member

אולי זה היה רק בגלל החול?
אגב לגבי מה ששלחתי לך אני לא בטוחה אם הם
שילבו את האור שמש או עוד משהו לא התעמקתי בסרטון.
תרגיש טוב ותנוח.
הסיעו אותך באמבולנס? איך הגעת לבית חולים?

ינוקא1

New member
דווקא לא היה שם הרבה חול . . .

אבא שלי העלה השערה שכנראה המיים שם לא היו בדיוק "מיים" טבעיים ומינרליים , יתכן וזו הסיבה.

אחי הסיע אותי לאחר שממש התפתלתי מכאבים על הרצפה.

(כך גם בחדר מיון וכך הגעתי לראש התור
)

snoopytush

New member

ועכשיו ברצינות ההפלרה עדיין ממשיכה לא רק שהמים לא טבעיים
( אני בכלל מתישהו בעתיד אעשה על עצמי ניסיון ואשתה מים מזוקקים),
הם עדיין מזוהמים בחומרים מסרטנים ומזהמים.

0 אור 0

New member
לפני שאת עושה נסיונות על עצמך

כדאי שתקראי קצת בנושא ותלמדי מה ההשלכות של שתית מים מזוקקים על משטר המינרלים בגוף,
הגוף שלנו במשך שנות אבולוציה רבות התרגל להתבסס על מי שיש בהם מינרלים. שתיה של מים מזוקקים עלולה לגרום למחסורים משמעותיים עד לנזק ישיר לבריאות

0 אור 0

New member
מקווה שהכל מאחוריך

תוך סיכון להשמע פולניה,
מה שקרה לך מחזק את האזהרות שלי ושל אחרים פה בפורום - מדוע לא כדאי לעשות נסיונות על הגוף שלנו. אנחנו לא תמיד מבינים את ההשלכות המלאות של פעולות שלנו, ובפרט צום הוא פעולה מאד דרמטית עם השלכות לא צפויות.
טוב שהכל נגמר בשלום וללא נזק בלתי הפיך,
בריאות שלמה,
http://www.youtube.com/watch?v=P5qLpPfiWaA

ינוקא1

New member

ללא הנסיונות הללו לא הייתי מי שאני היום , ורובם גם עזרו לי בריאותית. על רובם לא הייתי מוותר בשום מחיר

הצ'י גונג שלי למשל כולו בנוי על "משחקים" ונסיונות.
(הוא בהחלט עזר לי גם בהחלמה בבית החולים שהיתה מהירה מאוד מבחינת השיפור בבדיקות הדם וכו').

אלא שכנראה גם נסיונות צריכים להיות הרמוניים וכיפיים ו"משחקיים".

דברים שמרגישים "לא טבעי" או דברים הגורמים סבל בשלב הראשון (גם אם אחר כך אמורים להביא שיפור) - אלו הנסיונות שהיום לא הייתי מתקרב אליהם.

ותודה על ה

ינוקא יקירי,

שמחה לשמוע שאתה בבית ושהחלק האקוטי של הדברים מאחוריך

צ'י קונג תמיד עוזר, בעיקר המנוחה שאתה זקוק לה לגוף וגם לנשמה - לחשוב על התרחיש מתחילתו ועד סופו
להפנים ולהטמיע.

את הדרך לשפר את מצב הכליות אתה ודאי יודע אם בצמחים, תזונה, רפלקסולוגיה, סינית ועיסוי גם..

רפואה שלימה, מטיבה ומחכימה לך..

hal767

New member
צום רפואי

הינו שיטה טובה לשיפור הבריאות, מותנה בכך שנעשה נכון ובהשגחה של איש מקצוע שהתמחה בזאת.
חלק חשוב בעיניין הינו הכנת הגוף לצום. לפני כן יש לקבוע אם מותר לצום. השיטה אינה מתאימה לכולם מסיבות שונות, ומומחה בתחום צריך לוודא שאכן מותר לצום.

ביצוע לא נכון של הצום עלול להיות הרסני. נראה לי שהמקרה שלך הינו דוגמא טובה לכך.
צום רפואי הינו תורה בה ישנם עומקים רבים ואינה עיניין לחובבים.

ינוקא1

New member
יתכן ואתה צודק

ועם כל זה , זוהי לא דרך הרמונית.

אף אדם מטבעו לא ישאף לעשות צום כזה של עשרה ימים וכדומה.
אדם מטבעו כשהוא חולה אכן אין לו חשק לאכול , וגם כשאני חולה אני ממעט באכילה , אך לעולם זה לא מעבר ליומיים שלושה.

אני רואה שיטה זו כנסיון לפתור עיוות על ידי עיוות אחר.

זה מה שהבנתי מההתנסות.

hal767

New member
הצום הרפואי

הינו דרך מאד יעילה, בריאה וטבעית לפתור בעיות. הצום הינה שיטת הריפוי היחידה שקיימת בטבע.
אדם ישאף לצום אם יבין את חשיבות הנושא ויהיה לו מטפל טוב. אם אדם היה חי בטבע, סביר שהיה צם באופן אינסטינקטיבי כשהיה צורך בזאת, בדומה לבעלי החיים.

הניסוי שעשית על עצמך אינו רלוונטי לנושא כי נהגת לא נכון ולא מקצועי. צום יכול להיות מאד מהנה אם נעשה נכון. במקרה כזה הגוף מפסיק לדרוש מזון כעבור שני ימי צום. פשוט אין תיאבון. בצוע צום לאחר הכנה נכונה, בסביבה מתאימה, לאחר הכנה נפשית ראויה הינו חוויה חיובית. מתגובותיך אני מסיק שלא למדת את הנושא, ואני חולק על דבריך.

ינוקא1

New member
גם לי לא היה חשק

למזון לאחר 3 או 4 ימי צום.
זה ממש לא קשור לעניין.

hal767

New member
מאד קשור לעינין.

אנשים חושבים שמי שצם מתענה בגלל תחושת הרעב. זה לא כך, בעיקר אם הוא מודרך ע"י איש מקצוע שמבין בנושא.

freearth10

New member

שמחה שחזרת הביתה.
מאחלת לך בריאה מהירה של מציאות מקדמת, מעשירה ומבריאה.
מאיה

אשכר

New member
לא מכיר את התופעה שציינת,

ויצא לי להתנסות בהפסקות אכילה בגלל סיבות שונות לתקופות משמעותיות יותר (3-7 ימים) בלי שום "עינוי" או בעיות, או ירידה ברמת האנרגיה.

אני מכיר תאוריה שמזכירה את מה שאתה מתאר באופן כללי מאד:
בזמן שמפסיקים לאכול, יש לגוף זמן לפנות את כל הזבל שהוא צבר.
אולי הגוף נפטר מעודפי סידן? עודפי סידן מצטברים בכל מני מקומות מפתיעים. אבל אלה סתם השערות אקראיות.

לא קראתי מה כן עשית, ואולי תאור יותר רחב ישפוך עוד קצת אור על המקרה המרתק.

בעקרון יש דרך יותר בטוחה להפסיק לאכול, והן צימצום הדרגתי (לאורך מס' שבועות) של כמות המזון. באופן הזה תופעות כמו שאתה מתאר יתגלו באופן פחות חזק ופתאומי, אלא בעוצמה מזערית ולא סימפטומטית.

ינוקא1

New member
גם עבורי זו לא היתה פעם ראשונה

בפעם הראשונה לפני כמה שנים עשיתי זאת 5-6 ימים.

יש לציין כי גם בפעם הראשונה וגם בפעם הזאת , הצום עצמו עבר בקלות ללא בעיות מיוחדות , והבעיה התחילה אחריו.

רק שבפעם הראשונה זו היתה אשמתי - אכלתי מאכל כבד יחסית (סלט עם טחינה) מייד אחרי הצום וזה גרם לי לכאבים.

לכן בזמנו ידעתי שזו היתה אשמתי , ולכן לא פסלתי את השיטה.

הפעם השתדלתי מאוד לשבור את הצום בהדרגה כמו שצריך -
כש"שברתי" אכלתי קרטיב קרח ביום ה11 , רק לאחר כמה שעות הרשיתי לעצמי כוס תה עם סוכר , למחרת בבוקר שתיתי עוד כוס תה עם מרווה וסוכר , וכך התחלתי לאכול בהדרגה ולאט.
והבעיה עצמה התחילה רק לאחר יומיים (כלומר רק ביום ה13 התחלתי לראות שתן "עפרורי" , ואחר כך התחלתי להתפתל מכאבים. 11 -10 ימי הצום עברו בקלות יחסית).

בגדול מה שעשיתי היה צום עם מיים בלבד , +SUN GAZING בערב ובבוקר גם אותו עשיתי בהדרגה , ובמשך היום תרגלתי נשימות. מה שכן זה היה באיזור מצפה רמון וביום היה חם.

למעלה