שבוע טוב

רחל 17

New member
שבוע טוב

כרגע חזרתי ממופע בלט, לו הייתם אומרים לי לפני שבוע שכך אעשה, לא הייתי מאמינה...
כן, יצאתי עם שתי חברות ואוכל לדווח שאכן נהנתי, התקדמות? אולי! אבל לפחות צעד קדימה...
שבוע טוב לכולנו עם התקדמויות ולקיחת חלק בחיים תודות לאנשים שמושכים אותנו קדימה ומראים לנו שאכן אפשר גם אם לתקופה מסויימת...
רחל

yamkachol

New member
ריגשת אותי.

מאוד שמח לקרוא.
איזה כייף לך.
כך זה מתחיל.
ב,טיפל'ה".

רחל 17

New member
תודה חגי

תודה לך ומאחלת לך גם עוד טיפל"ה ועוד טיפל"ה ואולי תמלא כוסנו מתי שהו...

מזמינה כל חבר בפורום זה להצתרף...
יום טוב!

רחל כל הכבוד

כל פעם חוצים משוכה ..פעם ממופע, ואחר כך אירוע ועוד....ולאט לאט סוללים את הדרך לחיים חדשים. הדרך לא קלה אבל יש חיים לאחר התאלמנות רק צריך לרצות למצוא אותם.
שולחת חיבוק כח
טלי

רחל 17

New member
קורלי, טלי וחגי

הרבה תודה על ההשתתפות, ועלהאישור שאכן עשיתי נכון, פוחדת אני מההרגשה שנוברת בי האם לא רצה אני מהר מדי? האם לא מקדישה אני יותר זמן להתבדלות ואבלות שכן רק חצי שנה עברה ואני לבלות יוצאת??? לא שאינני לוקחת אותו עימי! שכן ידעתי שיוהב בלט מודרני זה וכאילו עבור שנינו הלכתי...

תודה
רחל

יקירתי כל אחד בקצב שלו

ואל תכנסי לרגשות אשמה..המלאך שלך שומר עלייך ורוצה אותך מאושרת וגאה בך.
אני כעבור חודש חזרתי לפעילות ציבורית ולחוגים . כעבור 3 חודשים יצאתי ביליתי והכרתי בחור שהווה משענת עבורי באותה תקופה.
לשונות רעות התלחשו , אבל לא יחסתי חשיבות לדעתם, ידעתי שכדאי לעבור תקופה זו אני זקוקה לכל קביים שיושטו לי, ולקחתי בכייף...
המוטו שלי
חיה את חיי כאילו כל יום הוא יומי האחרון, מתכננת את חיי כאילו לפני עוד 100 שנים...

שבוע טוב רחלי

שמחה שיש לך חברות המעודדות אותך לצאת איתן
מקווה שזה צעד קדימה

אגב שמעתי שירד שלג ביער השחור בגרמניה בשבת
האם עדיין קר כל כך בגרמניה שאלה הנסיכה שסובלת מהחום אצלנו

רחל 17

New member
שלג

שבוע טוב נסיכה,
האמת, לא משאירים לי ברירה אחרת, הן קונות כרטיסים מבלי לשאול אפילו ומאחר ולא נעים יוצאים וכפי שנראה לי לא מצתערים...
כל יום שישי אנחנו עושים עונג שבת בבית אחר והשבת בעזרת השם אני מארחת...
כן למזלינפתחה לי דלת שלא חלמתי עליה, וכך נפילה לחורים המוכרים לא נמשכת הרבה זמן כי אוטוטו מגיע יום שישיאו נכון יותר יום חמישי שבו אני מבשלת מטעם כי כל אחד מביא דבר מה...

אכן ירד שלג ביערהשחור כ5 קילומטר ממקום מגורי הקבוע, חברה סיפרה לי היום ומה זה שמחתי שלא הייתי שם כי אני, שלג לא יכולה לראות יותר, כאן בהמבורג ירד כל השבוע גם הלוואי עלינו בישראל גשמי ברכה כאלה...
אני לא יודעת מתי תמרי נוסעת לריין רק שתיקח גם דברים חמים אתה ועל כל פנים מעיל גשם, עדיףשיהיה לה...
נסיכונת אני מקווה שאת בסדרומרגישה טוב יותר!
שבוע טוב

שמחתי לקרוא אותך רחלי מקסימה

אני בהמתנה לבדיקות שעשיתי בנתיים שותקת ומחכה וממשיכה לרוץ בחדר הכושר של מכון הלב
זה חלק משיקום חולי הלב , אז ראשון ורביעי קמה ונוסעת לרוץ וחוץ מזה הכל שגרה והמתנה

רחל 17

New member
,המתנה

רוצי רוצי לקראת הבריאות! תקווה שתקבלי רק בשורות טובות אמן!

שולחת לך ים של חיבוקים

וים של אהבה לחמם אותך במקום בו את נמצאת עכשיו
כל כך מצטערת שלא נפגשנו שהיית בארץ שאז יכולתי לחבק אותך באמת

למעלה