שבוע טוב

doctor n

New member
שבוע טוב

שלום לכולכם, אני חדשה פה בפורום... כבר שנים שאני מתעניינת באילן היוחסין של המשפחה שלי ועכשיו החלטתי לפעול. אני מחפשת פרטים או אנשים שמכירים קרובים של סבי וסבתי, זכריה ומלכה רוזנברג (שם משפחתה של סבתי לפני הנישואין היה הרשקוביץ), אשר עלו לארץ בשנת 56 מפולין. לפני המלחמה התגוררו בלודג´ ולאחר המלחמה עברו להתגורר בביאלבה. אשמח לשמוע פרטים על המשפחה או אנשים שיודעים כיצד אוכל להמשיך בחיפושיי

כוכה

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה, הגעת לבית חם שדואג לבאיו, עוזר להם, נותן להם חכות (לפי א. ברק) אך לא עושה את העבודה במקומם.... צעד ראשון קראי את המאמרים (שורה עליונה - שורשים משפחתיים - דף כניסה - מדרך לפורומיסט המתחיל... כנסי לאתר החשוב JEWISHGEN (כל הקישורים בדף ההוא) והתחילי לשוט, קודם כל בשמות המשפחה, בעיירות.... צעד אחר צעד ואנחנו (אני מרגישה עצמי תורנית משום מה...) נעזור לך. בהצלחה!!!!

הדס ח

New member
כוכה, בענין ה"תורנית"...

בדיוק כשקראתי את מה שכתבת חשבתי על זה שכל פעם כשמצטרף מישהו חדש יש "תורן" חביב שעוזר .... ומשתמש בדר"כ באותן המילים.... אולי כדאי להכניס את המשפטים הללו ככתובת שקופצת לכל מי שנרשם חדש לפורום.... בכל אופן זה נהדר שיש תמיד מי שמתנדב לעזור גם לותיקים וגם לחדשים...

וכמה מילים ממני...

אכן, כוכה צודקת. יש לקרוא ראשית את "המדריך לפורומיסט המתחיל" אשר נמצא ברשימת המאמרים וקישור אליו נמצא בדף הקהילה בצד שמאל. ההרשקוביץ שלי באו מרומניה. פרט מעניין: ilanr חוקר את משפחות הרשקוביץ ורוזנברג (אמנם, גם מרומניה) - אולי יהיה לו משהו לומר בעניין.
ומחכים לעוד פרטים, ארנון

doctor n

New member
תודה לכם

תודה לכם על ההסבר ועל קבלת הפנים ואכן קראתי את המדריך בטרם נכנסתי הנה וגם פניתי לקישור המצורף ומצאתי מספר משפחות העונות לשם רוזנברג... אני אשמח אם תמשיכו ללוות אותי בחיפוש גמר חתימה טובה

למעלה