שבוע טוב

שני912

New member
שבוע טוב

רציץי לומר לכם שאני איתכם במיוחד אחרי שראיתי את התכנית אצל אמנון לוי.לא ידעתי שקיימים דברים כאלה בכלל.אני רוצה לדעת מה גרם לכם להתנתק מאלוהים? תענו בבקשה זה ממש חשוב לי

אם זה מאוד חשוב

את מוזמנת לדפדף בפורום אחורה, מאז התוכנית וגם לפניה השאלה הזו נשאלה כאן עשרות פעמים.

בהצלחה

אמנון לוי רשע מרושע

אמנון לוי רשע מרושע.

להתנתק מאלוקים?השם ירחם...גם אם הם ירצו להתנתק הם מע-ו-ל-ם לא יצליחו...
זה ירדוף אותם לנצח. אפילו בכף הקלע וג'יהנם

הם יהודים רשעים ערב רב וטועים ותועים,שהשם ירחם עליהם ויחזיר אותם בתשובה.

אני דרך אגב ממש הפוכה..אני גרתי בתל אביב והיתי חילונית למהדרין וחזרתי בתשובה אני וכל חברותי.ואני מתחזקת כבר כמה שנים.

ושמעתי על הפורום של השטן הזה,ובאתי לראות למה הם חוזרים בשאלה. ממשאלת לב או אי אמונה?

אם זה אי אמונה אני יכולה מיד להוכיח להם שיש אלוקים.ואני יודעת הרבה בנושא.
אם זה משאלת לב,אני יכולה לנסות להחזיר להם את האהבה לבורא לעולם

nonsensical

New member
אני מוכן שתחזירי אותי בתשובה

אבל לפני כן אני רוצה שתסבירי לי, מדוע אלוהים התיר בתורתו למכור נשמה מתוקה שכמותך כשפחת מין לכל צרוע וזב חוטם?

תשובה

כל כבודה בת מלך פנימה ממשבצות זהב לבושה.

חוץ מזה מה אכפת לך?
אתה רוצה לדעת אם יש אלוקים או לא? אתה מוכן שני יוכיח לך?

בת מלך פנימה=בתוך הקומונות של תל ברוך

תנוחי
מי החזיר אותך בתשובה? אחד הלקוחות?

זיגי13

New member
שירה, אני חושב

שאת עושה מעצמך חוכא ואיטלולא, וגם מהערכים שאת רוצה לייצג.אם את רוצה ליתן מופע ליצנות בפורום סבבה.

יעשו ממך כאן צחוק, יוציאו את דיבתך רעה וכ"ו וכ"ו חבל לך על הזמן ....

אני חושבת שהיא נהנית כמונו.

אנחנו מצחיקים אותה
והיא אותנו.
היא עושה מאיתנו חוכא ואיטלולא
ואנחנו ממנה.
ההבדל, שאנחנו נהנים עם חברה
והיא לבדה.
זה משנה את רמת ההנאה, ללא ספק.
אבל היא יכולה להזמין חברים.

זיגי13

New member
אתמול הלך לעולמו

אחד השחקנים הטובים והנערצים באמריקה לארי האגמן ז"ל (כוכב הסידרה דאלאס , j.r שהייתה להיט בשנות השמונים), הוא נהיה אדם עשיר מאוד מהסידרה הזאת.אבל הצרה הייתה שבכל מקום זיהו אותו עם הדמות הטלוויזיונית המרושעת כך שהיה לו קשה לקבל הצעות אחרות, בייחוד אחרי שהיה מלך הרייטינג של ארה"ב כמעט שני עשורים (מעין דודו טופז שלנו, אבל בלי האלימות וההתאבדות...)
ובסוף ימיו כשהזדקן ונהיה יותר חכם כהגדרתו, ניסה לשנות את המצב באמריקה..
לאמריקה ירוקה יותר, שוויונית יותר, ופחות אגואיסטית הרודפת אחרי הממון , השררה , והיוקרה.

כשנשאל באחד הרעיונות, למה כל כך העריצו וגם שנאו את הדמות שלו בסידרה( הוא ייצג בסידרה דמות של מליונר מעסקי נפט, חסר מצפון וטקט, שכל כולו תיחומינם ומוניפולציות מרושעות המיועדות להגדיל את כוחו הונו ואונו, וכל זה עם חיוך מרושע במיוחד...) ענה להם לארי, אני מראה להם ,מראה של אמריקה. גם ,מה שהם היו רוצים להיות (הרבה שפע חומרי וכסף) אבל את הצד האפל של החומריות הזו את האגואיזם ואת הרישעות המתלווה לכל זה.
בקיצר, אמר: תסתכלו על משפחת "יואינג" אם זה מה שאתם רוצים להיות אז קדימה, אבל אל תשכחו מה המחיר....

שני912

New member
מה אתם באים להגיד לי פה?

שאמנון לוי צודק או לא צודק?זה סיפורים נכונים או לא נכונים?מישהו פה חווה התעללות בחסידות שלו? אני מרגישה שאני חייבת לדעת הלב שלי יצא החוצה כשראיתי את התכנית קשה להאמין שיש דברים כאלה

מייליץ

New member
הוא צודק, הסיפורים נכונים...

אם מישהו חווה התעללות בחסידות שלו אינו רלוונטי כלל.

מה את רוצה לדעת? מה כל כך קשה להאמין בתוכנית?

אנשים שחקרו את העניין וגילו שעל פי כל ||הגיון שכל והוכחה התורה והדת אינם אמיתיות, אז מה את רוצה?

למה את חזרת בתשובה? האם את חוות התעללות בציבור החילוני? האם מישהו הוכיח לך שהדת אמיתית?

למעלה