גם לחרדים יש את הזכות. הם רשאים להתגייס לצבא לשלוש שנים, לשנה או לכמה חודשים בלבד. הזכות הזו נתונה לחרדים בלבד. לכן כל האחרים מופלים לרעה, ולכן כל האחרים אזרחים סוג ב´.
לגבי קבוצת תמיכה.....יש פורומים מתאימים של קיצור קיבה ודיאטות שנראה לי שאולי שם תמצאי את המענה. מה זה שמחה שנראית לך מסטיק? לא מובן לי כלל וכלל....את לא מאמינה שיש אנשים שהם שמנים וטוב להם? או שקשה לך לקבל זאת? יש אנשים כמוני לדוגמא שהשלימו עם עצמם....וכל החיים קיבלתי את עצמי וכך גם הסביבה מקבלת....ותאמיני או לא.....היא מקבלת! מה רע בגלידת אנדריי? אם היית קוראת היטב היית מבינה שזה היה הקינוח...או שהתכוונת שמה יש לשמנים לעשות שם?<?????? בואי...תתקרבי אגלה לך.... ללקק גלידה מפההההההה עד הודעה חדשה! יש פה שמנים שעושים עם זה משהו יש פה שמנים שלא עושים עם זה משהו כי קיבלו את עצמם וזה מה יש. יש פה רזים ויש פה גם רזות..... חמודה, אני לא יודעת איפה את חיה אבל זה אמיתי...זה לא רק כאן בפורום במדיה הוירטואלית הזאת.....אתמול לא היה המפגש הראשון שלנו וגם לא האחרון...אנשים כאן מלאייייי שמחת חיים....רובם לפחות...ומי שלא..לידנו לומד לנסות להנות ממה שיש! ויש!. מקווה שעניתי לך על שאלותיך..... לילה טוב ושבוע נפלא מקסימוששששששש
אהבתי את שאלתך בסוף. אני מניחה שכל אחד מאיתנו מתי שהוא הוא אחרי משהו. אני אישית אחרי קיצור קיבה, דיאטה וקבוצת תמיכה. ועדיין שמנה והיום גם שלמה עם העובדה.