שבוע טוב

רונה5

New member
שבוע טוב

לכל המקסימות והמקסימים( אני רואה שיש כמה) טוב חזרתי מסוף שבוע ואני כאן רואה שנשארתם שמחים ואפילו מפגש היה . אני לא ממש בעינינים פה, אבל נחמד, קראתי קצת את מה שכתבו החברים ונראה שנהנם (אבל גלידות באנדרי?) רציתי לשאול כולם פה שמנים שלא עושים עם זה כלום כיאלו זה מה זה כיף להיות שמן ושמח, האמת שהשמחה נראת לי קצת מסטיק ( ואולי אני טועה) דרך אגב הצ´ט פעיל, נראה לי יותר נחמד שאפשר לקבל מסר ישיר, בכל אופן בפורום זה קצת יותר איטי ומגביל. שמתי לב שיש פה כמה כוכבים וזה נראה לא רע, אבל אולי תסבירו לי מה המטרה בד"כ פורום יש לו יעדים, אבל פה רק צוחקים, מאושרים, מקסימים, זה באמת אמיתי. שיהיה לכם שבוע נפלא מלא אור ואהבה דרך אגב יש פה משהו אחרי קיצור קיבה, דיאטה , או קבוצת תמיכה.

מחושמלת

New member
אני מבולבלת לגמרי...

מצד אחד אמרת כמה זה כיף שכולם כאן מאושרים וטוב להם עם איך שהם נראים, אבל מצד שני שאלת אם מישהו פה אחרי דיאטה/קיצור קיבה... אז... את מאלה ששלמים עם עצמם? או מאלה שמשלמים כדי להיות חצי מעצמם? הקיצר, תהיי שמחה וגאה להיות מי שאת. מתה עליי ועליכם

gershon17

New member
תראי, אני חלילה לא רוצה לפגוע

אבל למשקל יתר יש יותר מאשר השפעות חברתיות - יש לו גם השפעות בריאותיות. ולכן, את יכולה להיות שלמה וחופשיה לגמרי עם הגוף שלך, לאהוב אותו ולא להיות מוטרדת מדעתם של אחרים, ועדיין לרצות לרדת במשקל. לא צריכה להיות סתירה בין השניים. שוב, אני מקווה שלא פגעתי באף אחת בדברים האלה. זו לחלוטין לא היתה הכוונה שלי.

תראה....תשמע.....

לכל דבר היום יש השפעות חברתיות....ונכון גם למשקל יתר...אבל גם למי שצבע שיערו לא נראה לאחרים או למי שלא מושלם בצורה מסויימת...לכל דבר יש השפעה! לגבי השפעה בריאותית.....בהחלט! צריך להיות יותר זהיר ולהבדק פעם ב... ולשים לב יותר לעצמך....(כולסטרול, סוכר...וכו´...) זה כבר עניין של משמעת עצמית.....וסיגריות זה לא השפעה בריאותית? בהחלט כן! מה שאני אומרת....זה שאם לא טוב לה...שתעשה דיאטה ..אך זה לא מבטיח שיהיה לה טוב כרזה! (וכבר ראיתי מקרים כאלה)... שנית, היא יכולה להיות שמנה ומאושרת....נולדתי שמנה, אמות שמנה ואינני מתכוונת להלחם בזה כל החיים ולא להנות מחלק גדול מהנאת החיים שזה אוכל. שלישית....לא פגעת באף אחת...כל אחד יכול לומר את דעתו שלו....ותמשיך לומר...זה תמיד מעניין לשמוע עוד דעה. לילה טוב מקסימוששששששששש

gershon17

New member
לא ממש הבעתי פה דיעה

לא אמרתי שצריך לרזות. זה שיקול של כל אחד ואחת, ואיך הם מרגישים, קטונתי מלחשוב שאני יודע מה טוב לכולם. מה שעשיתי זה ליישב את הסתירה לכאורה בין להיות שלמה עם עצמך וגם לרצות לרדת במשקל. אבל אם כבר הזכרת את הנושא, והגיע תורי כן לחוות דיעה - לא מפריע לי שהאישה שאיתי שמנה (טוב, האישה התיאורטית שאיתי), אבל אין שום סיכוי שבעולם שהאישה שאיתי תהיה מעשנת. הו לא.

gershon17

New member
למה שאני לא אאמין?

זה דווקא מאד הגיוני. הנה, אני אסביר למה. אבל זה הסבר מעט טרחני. בסופו יהיו כמה ציורים נאים: אני מכיר הרבה מאד אנשים שפוסלים אוטומטית על סעיף עישון, אז זה לא מפתיע. בפורום הספציפי הזה בטח שלא מפתיע למצוא אנשים שלא פוסלים אף אחד או אחת על סעיף שומן. צרפי את שני אלה, וקבלי את זה שאני לא מופתע בכלל. ועכשיו - הבטחות צריך לקיים!

חחחחחחח אהבתי!

יש הרבה הגיון בתשובתך.... בדיוק אתמול במפגש דיברנו על זה.....אמרתי שאני לעולם לא ניסיתי אפילו לעשן...אפילו לא לשניה....זה פשוט לא ממש מעניין...זה מסריח...זה מגעיל..הריח תמיד נדבק לבגדים ולשיער...איכס אחד גדול! כעת לי יש שאלה אליך....תסביר לי בבקשה מה זה אזרח סוג ב´? חושבני שכולנו שווים לא? אני טועה?

gershon17

New member
אה כן, שיחת העישון המפורסמת

תמיד כשמתכנסים אנשים שלא ממש מכירים אחד את השני, ומתרחשת התופעה הידועה של עישון בצוותא (שאחד מתחיל וכל האחרים מצטרפים, זה כמעט כמו שבנות הולכות לשירותים ביחד), אז בדיוק כשנגמר הנושא האחרון של השיחה מתחילה שיחת העישון. לגבי האזרח סוג ב´. היינו שווים, ואז עבר חוק טל. עכשיו כל מי שלא חרדי הוא סוג ב´, כי הדם שלו יותר זול (לכן חרדים, שהם סוג א´, יכולים לבחור לא להסתכן ולא לשרת בצבא, בעוד אנחנו, סוג ב´, לא יכולים).

הבינותי!

אך אגיב על כך בזמן אחר.... כיוון שאני מאוד עייפה כעת וצריכה להתעורר עוד מעט.... אלך לישון.... ואגיב בפעם אחרת. היה נחמד להכירך ליל מנוחה חלומות פז ושבוע נפלא... מקסימושששששששש

חנן44

Well-known member
אז גם אני סוג ב´

ואני גאה על כך וישרפו החרדים בגהנום

yogibear

New member
גרשון 17 קבל בבקשה הארה והערה :

אמנם נכון שאנו אזרחים סוג ב´ אין בכך ספק., אך לא לעולם חוסן, שכ אם לדוגמא כולנו ( באופן תיאורטי ) נניח את פנקסי המילואים על השולחן, המערכת תבין שדי קצנו בכל מעללי השלטון המרכזי. האטימות כלפינו (חילוניים מעמד בינוני לערך) הולכת וגוברת למרות שאנו הרובד ומצע הגידול של המדינה. אני מוכן לבצע חילופין : אני אשרת באוהלה של תורה באמונה שלמה שבועיים בשנה, והחרדים ישרתו בצבא ובשמירה חודש ומעלה באותה שנה . מעניין מי לא יסכים לבצע עסקת חליפין זו ... הבעייה של כולנו מתחילה בכך שבארץ אין תרבות צרכנית נבונה. זה "מתחיל" עם העלאת מחירי חשמל בשל ניהול קלוקל ובשל אי יכולתו של הציבור להעניש את חברת חשמל, וממשיך בקניית מוצרים של חברה שהרעילה אותנו עם סיליקון בחלב, הסכמה שבשתיקה לעלייה המטורפת של מחירי הדלק. במדינה שלאזרחיה יש תרבות צרכנית נבונה, אף אחד לא יכול להנחית הנחתות, קרי: אין לגזור גזרות שהציבור אינו עומד בהן, פקח עינך למתחולל במדינה בימים אלו. למישהו באמת אכפת ? לסיכום, ולמרות שזה אינו הפרום המתאים, מסכים ועומד לצידך. כי אני אינני אזרח סוג א´ אני אזרח סוג ב´ שמבצע הרבה מטלות, משלם הרבה מיסים, ומיום ליום מאבד את התקווה לגבי עתידה של המדינה . היי אתם שם למעלה במגדל השן, התעוררו ...

מאיושית

New member
יש משהו בדבריו....

אני זקוקה לעצה מכן... אני בחורה שמנה (לא שמנמונת, לא מלאה, שמנה!) ולפני כמה ימים הייתי בבדיקות בבי"ח, והרופא שלי הויע לי שהוא ממליץ לי בתוקף להתחיל דיאטה, אחרת יש סכנה לבריאות שלי (סכרת, לחץ דם גבוה ועוד)... הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה לאסוף את המוטיבציה לרזות, מהסיבה הפשוטה ש- לא רע לי עם עצמי!!! משום מה הסביבה שלי חושבת שאם אני שמנה, אז אני גם מסכנה ובטח גם רע לי עם עצמי, אבל זה ממש לא ככה, אני אוהבת את עצמי ואני לא מרגישה שאם אני אהיה רזה , אני אהיה יותר מאושרת... אז תעזרו לי בבקשה- מה לעשות? אני לא רוצה לפגוע בבריאות שלי, אבל אני גם לא מרגישה שיש לי עכשיו את הכוחות לדיאטה... יש רעיונות?

yogibear

New member
מאיושית ...

אם זה קשור לבריאות ובעיקר אם יש סכרת ברקע המשפחתי, אין לך ברירה את חייבת להפחית ממשקלך. את לא חייבת להתמודד עם חוסר הרצון לרזות לבד, את יכולה לפנות לשומרי משקל וכ"ד. או להתחיל דיאטה עם עוד חברה שרוצה, אבל אף אחד לא מבטיח לך משוואה בה רזון = אושר, אך מנסיון אישי , תמיד חשבתי שהמשפט "העיקר הבריאות" נדוש ונישא רק ע"י זקני השבט, יום אחד נוכחתי לדעת שגם צעירי השבט חוסנם אינו לעד וזלזול בבריאות עלה לי בהרבה כאבים איומים דם יזע והמון כעס על עצמי שאטמתי אזניים. אז אם מדובר בבריאות ולמרות שאת מרגישה טוב עם עצמך תפחיתי קצת ואולי עוד קצת ... אז בהצלחה ילדה

רונה55

New member
מאיושית יקרה

השאלה שלך היא כמובן מאוד רטורית.ויפה שעה אחת קודם. הרי ידוע שהשמנה מסוכנת לבריאות וגם האם זה לא מפריע לך את חייבת לעשות את זה למען הבריאות שלך לאו דוקא כדי להראות אחרת כי זה לא מה שאת רוצה אלא כדי להיות בריאה והרי ידוע וברור שבריאות זה הדבר הכי חשוב. אז את יכולה ללכת לקבוצות תמיכה ויש מיליון. ושנית ולא פחות חשוב להתחיל להתאמן. או מכון כושר או הליכה בחוץ מה שאת אוהבת. תאמיני לי כשתתחילי תהני מזה ותתחילי להרגיש יותר טוב. מאחלת לך ההצלחה. במישה ויש לך שאלות נוספות אנו כאן ואני כאן בנושא האימונים. יום נהדר וקסום רונה

מחושמלת

New member
אוקיי, תיקון קטן, קטנטן...

אם ההשמנה גובלת בסיכון בריאותי אז לא רק שצריך, אלא גם חובה לטפל בזה. לא רואה את עצמי סוג ב´ בגלל החרדים. אני סוג א´! כי יש לי את הזכות לשרת בצבא ולהגן על המדינה שבה אני חיה! מתה עליי ועליכם

למעלה