שבוע טוב

Hagay35

New member
שבוע טוב

היי אשמח לקבל לינק לרשימה של מוצרים מתועשים מה הם מכילים ומה הם גורמים לגוף לעומת מוצרים אורגניים. תודה לכם

איילת1974

New member
שלום חגי

ראשית ברוך הבא
. שנית, יקל עלינו, אם תצמצם את בקשתך. כשאתה רושם מוצרים מתועשים, למה את מתכוון? לתחליפי בשר למיניהם כדוגמת ובעול, טבע דלי וכו', או גם למוצרים אחרים כגון: גבינות, פסטות וכו'. כמו כן מה הם מכילים מאיזו בחינה? הרי על כל המוצרים יש רשימת רכיבים לפי סדר יורד מבחינת תחולת הרכיב. כמו כן דיברת על מוצרים מתועשים לעומת מוצרים אורגנים. האם אתה מדבר על מוצר מתועש רגיל אל מול מוצר מתועש אורגני, או מתועש מול אוכל אורגני בסיסי, קרי: פירות, ירקות, קטניות וכו'. בכל מקרה נשמח לעזור וכמובן לראותך שוב.

Hagay35

New member
בוקר טוב איילת

אני מתכוון מוצרים של הסופר מה שנקרא,לעומת המוצרים אורגניים למה כדאי לי לעבור למוצרים אורגניים ולרכוש מחנויות טבע ? אני רוצה להקנות לעצמי אורח חיים בריא מה גם שזה קצת יקר ואני רוצה לדעת האם יהיה נכון להשקיע ולרכוש כל מוצרי הבריאות לעומת המוצרים בסופר? תודה לך

AmirProg

New member
תשקיעי בעיקר במוצרים מקומיים שהטבע יצר

ובמינימום במוצרי "בריאות" שיושבים גם חודשים על המדף המאובק בחנויות הטבע/בסופר ועולים הרבה יותר מידי כסף ובכל אופן הם לא בסיס בתזונה בריאה ובכל אופן כאשר טחנו אותם הרבה מהערכים שלהם ניזוקו. מוצרים שהטבע יצר: פירות, ירקות, עלים ירוקים, דגנים, קטניות, אגוזים , זרעים, נבטים, אצות, רצוי הכל אורגני או לפחות חלק.

למעלה