שבוע טוב

Hagay35

New member
שבוע טוב

יצא לי השבת לקרוא את הכתבה של דץ ודצה ב7 לילות,הייתי חייב לכתוב על זה לפורום . תראו כולם יודעים שהוא נורא רוצה לחזור,תאמינו לי כולם היו מופתעים אני לא יודע מה היא הסיבה האמיתית לגירושים ,לי נראה שהיא פלפלית שפשוט לא ראתה עולם התחתנה צעירה ,עכשיו שראתה ב5 שנים שלא מלקקים דבש בתל אביב ,ושלהיות סינגלס זה לא ממש מציאה ,הם חזרו לעבוד ביחד, מבין את הכאב הכרוך בגירושים ואת כל המשמעות מכך ,אבל ראבק אתה מושיט יד הבן הזוג מגמגם או משיקולי אגו לא משדר על אותו גל ,תן לה שזה יבוא מימנה נכון שלא משתלם להתגרש כלכלית וכו ומספיק עם הקלישאה בגלל הילדים,קודם צריך ללמוד להיות הורים בכדי להגיע למסקנה הזאת ,בין כה וכה הילדים יוצאים פוגעים בין אם רואים זוגיות למראית עין לבעין זה שהורים בנפרד. כאב לי על דץ שיצא מהכתבה הזאת כמו סמרטוט ,ונכון שהם סלב אבל גם הם בני אדם שעושים טעויות. מה דעתכם על כך?

אף אחד

לא באמת יודע מה קורה בין בני זוג בחדרי חדרים אף אחד לא באמת יודע מה הסיבות האמתיות לגירושים וייתכן שזה שנראה לך שהוא יצא "סמרטוט" זה כי מי שכתב את הכתבה כיוון את זה לשם אני מזמן לא מאמינה למה שהתקשורת מנסה להאכיל אותנו בעיניים עצומות

קראתי גם

אין לי גם מושג מי יזם שם את הגירושין ולמה. וגם לא מה עבר עליהן בחמש השנים שחלפו. אבל לא התרשמתי שהוא יוצא סמרטוט. מה שכן, הם היו אימפריה של ילדים. גילגלו ועשו מיליונים מהפעילות המשותפת שלהם, וזה בפני עצמו מצדיק לחזור לעבוד יחד. ולגבי קאמבק זוגי - אין ספק שכולנו היום יותר מבוגרים, וכנראה גם יותר מנוסים מבעבר, ויותר ממוקדי מטרה לגבי מה נכון ומה לא נכון לנו. יחד עם זאת, מה שמחבר בין שני הורים לילדים משותפים (ולא מדובר על איזה אחד שיש לו ילדה אחרי שהכניס להריון מישהי באופן "מקרי" ששמעתי עליו לאחרונה :) הוא חזק הרבה יותר מחיבורים כאלה ואחרים של פרקי ב'- כ"ג ... לזה שרובנו לא מסתכלים אחורה, יש כנראה סיבות טובות .. אבל זה לא מבטל את השורה הקודמת

אני אעשה את זה בשבילך

אבטל את השורה הקודמת :) בהרבה מקרים זה ממש ממש לא נכון מלבד הילדים המשותפים בהרבה מקרים שום דבר לא מחבר בין ההורים שלהם, זה נכון שילדים כילדים תמיד יהיו במקום הראשון אבל להישען עליהם כעל חיבור בין בני זוג שאין שם כבר כלום מלבדם זו טעות.

באמת מזמן

לא קפצת ..... חזרי וקראי שוב את מה שכתבתי. ואת מה שאת כתבת. ואז נתגושש ... (את צודקת במה שאת כותבת. שאינו קשור/דומה למה שאני כתבתי. כרגיל :)

חזרתי וקראתי שוב עומדת עדיין מאחורי מה שכתבתי והקשר למה שאתה כתבת, אם אשב יהיה לך יותר נוח?

נ.ב.

עצם העובדה שאתה טוען שאני "כרגיל" מגיבה ללא קשר למה שאתה כותב זו עילה לאאוטינג, הוצאת דיבה ועלילת שווא גם יחד ראה הוזהרת

ismeralda100

New member
זה טוב שלא הכל כולם יודעים....אני זוכרת

שכשאנשים שמעו שהתגרשתי הם נורא רצו לדעת למה (-לא חברים קרובים). הסבתרי להם למה ומה הרקע באופן כללי , לא כי רציתי לרצות או כי חשבתי שאני חייבת למישהו תשובות, אלא כי לא הייתה לי בעייה עם זה. גם אחרי שהם שמוע את התשובות שלי הם עדיין המשיכו "לא, אבל למה בדיוק התגרשת? מה הייתה הסיבה? מה בדיוק קרה? " אז אולי טוב שהם לא בדיוק מספרים מה היה שם, ולא ממש משנה מה היא ומה הוא , כמו שנכתב בפוסט הפותח את השרשור הזה. ואני חושבת שזה נכון שיש חיבורים חזקים לעיתים, אבל בדיוק קראתי כתבה של נרי ליבנה ב"הארץ" על כך שרבים מסתכלים לאחור ובוחרים לחזור למקום בו הם היו רק מפני הפחד הגדול מהלא-נודע, ומהחשש מה צופן העתיד. אולי אכתוב על זה גם משהו לבלוג שלי.... לא ממש קשור ישירות לפוסט שלך, אבל התקשר לי בכמה נקודות.... והנה עוד משהו שרואים שמסתכלים אחורה....אי שם לפני הניתוחים הפלסטיים ויישורי השיער... http://www.youtube.com/watch?v=NO1v8t1FLOI

Athena32

New member
קראתי גם, והתרשמתי שמדובר ביח"צנות מפוארת

כהמשך לגירושים המתוקשרים ותו לא. יחד עם זאת, ציניות בצד, התרשמתי מהאומץ הלא מבוטל שנדרש משניהם לקראת המהלך הזה. לא טריוויאלי, אחרי שחיו ועבדו יחד מגיל מאד מאד צעיר. עוד מעט דיון עומק בסקירת המערכות של הגברת פלס. יהיה מרתק.

כפרה

היא חובבת בנות והוא חובב כבשות העונות לשם "שושנה" ברור שיחזרו אחד לזרועות השניה!

sumerfield

New member
בדיוק התפלאתי

מי קורא כתבות על דץ ודצה, גם אם הן מלוות בתצלומי פורנו של הזוג. דןןקא הייתה שבת יפה אחי, למה העיתונות?

rani69

New member
לא תאמין!

הם ~בכלל~ לא מעניינים אותי! ואתה יודע מה אומרים על כל הכתוב בעיתון~למעט התאריך~!

למעלה