שבוע טוב

אתה פתטי, מגוחך ובעיקר קרקס

לכתוב בגנותי ואחר כך לכתוב את אותם דברים זה גם טמטום. ואתה עוד כותב הרבה יותר חמור ממני: "אני לא מאמין לו מעובדה הפשוטה שהוא קיבל על עצמו את הדין עוד לפני כמה שנים טובות" וגם "למה לא הטיל דופי ב"תקנה" אז? למה אז לא דחה את הטענות ויצא להגנתו? מדוע קיבל עליו את הדין ופרש? בדיוק, הוא פחד שהדבר יצא החוצה. קיווה שאם יעברו כמה שנים, ישכחו ממנו והוא יוכל לחזור למעמדו הציבורי כבעבר. אני בעיקר מרחם על הרב אלון. רב מוצלח וחכם, שהדחיק את נטייתו משך שנים, ובסופו של דבר היא התפרצה בצורה כזו. אך עם כל האמפטיה, עליו לתת את הדין."

כנראה שגם אני אפעס... מטורף

יצאתי נגד המשפט שכתבת "נושא זה מתווסף למסע המטורף של הימין והדתיים נגד בתי המשפט בשל פסיקתם נגד עוולות ופשעים של יהודים." לא הבנתי מה כל מה שציטטת קשור לנושא.

לא הגיוני

קודם כל, זה ממש לא משנה אם הוא פגע ונטייתו הומוסקסואלית או סטרייטית. זה עדיין פשע. ברם האפשרות שהוא פגע והוא לא הומוסקסואל מאוד קלוש. לדעתי כך זה הולך: הנטיה ההומוסקסואלית מודחקת במשך שנים. האדם מפתח פנטזיות על הקורבן. כשמזדמנת לו ההזדמנות, הוא פשוט לא שולט בעצמו בגלל העוצמה הרבה של הלחץ הנפשי והמיני הכבוש בו. בהחלט יתכן שכשהתקרב למתלוננים כלל לא התכוון שהדברים יצאו משליטה אך הוא פשוט לא יכול היה לשלוט בעצמו ברגע שנגע את הנגיעה הראשונית שאולי לא היתה מזיקה כלל.

Nחמן

New member
כרגיל טירוף

נושא זה מתווסף למסע המטורף של הימין והדתיים נגד בתי המשפט בשל פסיקתם נגד עוולות ופשעים של יהודים. כל מה שמתקשר לימין ולדתיים הוא הזוי ומטורף. רק מי יערוב לנו, שלא ההיפך הוא הנכון? לטענתך - מה כאן הפשע? לחבק ולנשק ילדים?! אילו היה מדובר בזר, הייתי מבין ומגדיר זאת כפשע. רק לגבי רבנים מסוימים (לא תלוי בהשקפה חרדית או לאומית אלא באישיות) זה דבר טבעי ומובן מאליו מבלי להיות חשודים כלל בכוונה מינית. אין בחוק שום סעיף האוסר זאת טכל עוד החוק איננו אוסר, מי אני, שאכריז על אדם כזה כפושע? ועוד: דע לך, שהיהדות הדתיעת מעולם לא הגנה על עברייני מין. כבר היו דברים מעולם, שאב בית דין וראש ישיבה ישבו בכלא על עבירות מין, וכבר היה מעולם, שרב ישוב, שנחשד על פגיעה בנערות מהיישוב, סולק מהיישוב בן לילה בבושת פנים. הציבור הדתי תמיד יוקיע מעשים אלו כפי שנעשה בפורום תקנה (וגם אני בדילימא, האם הפורום פעל נכון או שמא צריך היה מלכתחילה לעודד את הנפגעים להתלונן במשטרה אבל זה כבר עניין אחר). אינני שולל את השערותיך אבל כל עוד איננו יודעים את האמת, האדם הוא בחזקת זכאי.

אין דבר כזה "יצר השליטה חזק ממנו"

הוא עשה את זה, ולכן הוא יתן על כך את הדין. אין להפיל את זה על "יצר השליטה". יצר השליטה הוא הרב אלון. הרב אלון הוא יצריו, כולל אלו המיניים! אם הוא לא שולט ביצר השליטה או היצר המיני שלו - הוא ראוי למאסר ולטיפול פסיכולוגי מתקן. אני לא מסנגר על הרב אלון. קשה לי להאמין לו. את זה אני אומר לי כי ראיינתי מי מהמתלוננים או שהכרתי מהם. למרות שיצא לי לפגוש בשני אנשים שמכירים 2 מתלוננים שונים. אבל אני רואה בכך שמועות, לא הוכחות חותכות. אני לא מאמין לו מעובדה השפוטה שהוא קיבל על עצמו את הדין עוד לפני כמה שנים טובות, ופרש מהחיים הציבוריים, ועקר למגדל. ככה היה תקופה ארוכה. למה לא הטיל דופי ב"תקנה" אז? למה אז לא דחה את הטענות ויצא להגנתו? מדוע קיבל עליו את הדין ופרש? בדיוק, הוא פחד שהדבר יצא החוצה. קיווה שאם יעברו כמה שנים, ישכחו ממנו והוא יוכל לחזור למעמדו הציבורי כבעבר. אני בעיקר מרחם על הרב אלון. רב מוצלח וחכם, שהדחיק את נטייתו משך שנים, ובסופו של דבר היא התפרצה בצורה כזו. אך עם כל האמפטיה, עליו לתת את הדין.

wowowoo

New member
חול, אין סתירה

זה שאמרתי "שיצר השליטה חזק ממנו" ממש לא אומר שאם הוא יצטרך לתת את הדין הוא לא ייתן! הוא ייתן באבוה אמרתי שיש לעשות הבחנה (גם אם היא על פניו לא הגיונית) בין נטייה לצורך בשליטה! על סמך עדויות אני לא חושב שהוא גיי. אבל נראה לי בהחלט שיכול להיות שהוא עשה מעשה בלתי ראוי וכפה שליטה (לא מכיר את ההגדרה הפלילית אם בכלל) אבל סתכל את כל הגרסה שלו בלינק ששלחתי עוד דבר: כמו קצב אני לא מאמין שלאיזשהו שופט בישראל יהיו ביצים כאלה גדולות בשביל לזכות אותו, אבל ברור שגם לא ירשיעו אותו בטח ילכו על משהו באמצע (ואז 'תקנה' יאמרו : אמרנו לכם. (אגב, מי שמתעניין טיפה בשחיתות של תקנה שיקרא את המקרה עם רב בית החולים בנהריה שיצא זכאי ובאתר של תקנה לא מקבלים את פסק הדין) בין אם הוא זכאי ובין אם חייב אני חושב שכולנו, כך או כך, מרחמים על הרב אלון (חוץ מתל אביב 10 וגיי40). תכלס, את העונש שלו הוא מקבל כבר שנים...

הטלת דופי בפורום "תקנה" חמורה לא פחות

קל להתקיף את השחיתות, השקר וחוסר המוסר של "הפורום". הנה רשימה של כל מי שיושב שפורום "הערטילאי" הזה: נשיאי הפורום: הרב יעקב אריאל והרב אהרון ליכטנשטיין הרב איתן אייזמן הרב שלמה בן אליהו גב´ אפרת ברום הרבנית יפה גיסר הרב ברוך גיגי גב´ דבי גרוס הרב אבי גיסר הרב צפניה דרורי עו"ד דינה האן הרבנית חנה הנקין ד"ר אביעד הכהן ד"ר שלומית להמן ד"ר יעקב חבה גב´ תמי סמט הרב אליקים לבנון הרבנית מלכה פיטרקובסקי הרב בני להמן הרבנית גילה רוזן הרב דוד סתו עו"ד דרורית רוזנפלד הרב גבי קדוש יהודית שילת הרב אלישיב קנוהל הרב זאב קרוב הרב שלמה ריסקין פרופ´ ידידיה שטרן הרב יובל שרלו הרב יהושע שפירא

wowowoo

New member
מידיעה: מעולם הרבנים הנחשבים לא נפגשו איתו!!

כל ה"גברות" והרבנים המכובדים לא שווים בעיני יותר מהרב אליהו שקרע את המסמך שלהם לגזרים הרבה קינאה

conc2

New member
צודק לחלוטין.

ספר יקר

New member
תודה. לא הבנתי איך הוא מסביר את זה שגלה

למגדל, אם לא כהכרה בנפילתו? בנוסף, האם יש למישהו מקור רשמי בנוגע לזה שהרב מוטי אלון היה מוקד לייעוץ נערים בנושא הומוסקסואליות?

Nחמן

New member
ממש לא!

אין ראייה מכאן אלא כפי שכתב "חול", שנוח היה לו לרב אלון לגלות לצפון ולהשתיק את הפרשה גם מבלי להודות באשמה.

לא זו טענתי!

הרב אלון גזר על עצמו גלות למגדל - מרצון ובשקט. זוהי החלטה שמעלה תהיות רבות ועמוקות ביחס לכנות שלו. אדם לא מוותר בכזו קלות על מקום עבודתו, על חייו, על הרוחניות שלו, על תרומתו לעולם. זה לא סתם. אדם לא מסיים את מפעל חייו כדי "שזה לא יצא החוצה" או "למנוע חילול ה'" כפי שטען. יושבים בפורום מבכירי הרבנים שלנו, מטיחים האשמות מבוססות ובדוקות, והוא מקבל את זה בהכנעה? אדם חף מפשע היה נלחם על חפותו ולא מקבל את ההרחקה! ככה היה נוהג כל אחד מכם וכל אדם מהשורה! ההקלטה של השיחה בינו לבין הרב אליקים לבנון רק מחזקת כיצד קיבל את הדין בהכנעה. הרב אליקים אמר לו נכון: "אתה בהכחשה". עד לרגע זה. הרב אלון טוען שהם שיפטו כבית משפט ובית הוצאה לפעול- אך צר לי. ההרחקה איננה עונש, הגם שהוא תופס אותה ככה. ההרחקה היא מניעה שלא יחזור על מעשיו גם כלפי אחרים. את העונש האמיתי הוא טרם קיבל. להגן על אדם רק כי יש לו מעלות רוחניות וכריזמה - לא תופס. טענות ה"אכלו לי שתו לי" שלו הם טענות ששגורות בפי כל עבריין ש"הופלל". ומולו יושבים בפורום תקנה כמה וכמה אנשים הגונים בעלי מידות, רבנים ואנשי מעלה, שבדקו יחד את הטענה. במאת יותר הגיוני לטעון שכל אותם רבנים חברו כדי להפיל את הרב אלון מאשר לטעון שהרב אלון הומו מוכחש שביטא את יצריו המודחקים בצורה שאינה הולמת?

Nחמן

New member
כל הטענות שלך נכונות

פורום "תקנה" איננו בית משפט ואיננו בית דין. אני מכיר חלךק מחבריו וחזקה עליהם, שהם אנשים נאמנים וכשרים ובוודאי לא התכוונו חלפגוע ברב אלון אלא להרחיקו מן העבירה. אם כן עשה או לא עשה, אין בידי הפורום לדעת משום שלא חקרו היטב כנדרש. עם זאת כפי שציינת אתה ואחרים: "אין עשן בלי אש ולנוכח טענות כה קשות, שגם חזרו ונשנו מפי כמה אנשים מתחזק החשד, שאכן עדיין עשה את המיוחס לו על פי החשד. בכל זאת הלכה היא, שאדם חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו וגם על פי ההלכה אי אפשר להרשיע אלא אך ורק על פי בית דין. האדם טוען, שהוא חף מפשע, ואילו בפורום תקנה וגם בהמשטרה חושבים אחרת. מי יצדק? במקרה זה בהחלט יש לתת לבית המשפט שיקול דעת נרחב בקביעת מידת האחריות הפלילית למעשים שעשה. נראה לי, שבית המשפט ינהג במלוא ברגישות כלפי הרב אלון כיאה לבנו של מי שהיה המשנה לנשיא בית המשפט העליון. אנו אין לנו אלא להתפלל על הרב אלון, שהאמת תצא לאור. אם אכן ביצע את המעשים, מה בדיוק הוא עשה? אין כאן חשד לאונס או מעשה סדום אלא לכל היותר מעשים מגונים תוך ניצול מרות. אני מציע להניח לנושא עד אשר יתברר סופית בבית המשפט (ואני מניח, שלא יהיה מנוס מכך).

שומאן

New member
ואו ראיתי עכשיו

היה ממש מרתק. היא אחת המראיינות הטובות בעייני אני חייב להודות שאני ממש מרחם עליו. הוא הכניס את עצמו למקום שכבר אין פתח יציאה ממנו. והוא מאד מנסה להיות אמית וכנה. הוא לא אמר אפילו פעם אחת שהוא לא נמשך לגברים (והיא מאד הובילה אותו לשם..) זה ברור שהוא פשוט היה בטוח שזה לא יצא החוצה. כשראיתי אותו בכתבה חשבתי שעמוק בפנים הוא מאד מצטער על מה שעשה. אבל כבר בחיים לא יודה בזה

המשפט "הרב אתה הומו" ריחף באויר כול הראיון

כול אחד מאיתנו יכול להבין משפטים כמו "אני מתמודד כול יום עם הדבר הכי קשה שיש" כול הומו עם גיידאר יכול להבין את זה.

למעלה