שבוע טוב

Hagay35

New member
היי לך

היא מראיינת טובה וגם לה היה מעידות אחרת היא לא הייתה צריכה לשלם 300 אלף שח פיצויים על לשון הרע ודיבה על האשמת הריגה של של ילדה על ידי מפ בצהל. ראיון שמבויים וערוך טוב ,כמו אם המשאיות לחיל האויר של פקסיטן פשוט מצחיק מה וכי נראה שמשרד הביטחון לא יודע מיזה? פשוט חלם אני מאמין שאין פה עניין מיני לשמו אלא ,הרב הוא פשוט אמיתי חם אוהב לעזור נראה לי אפילו תמים קצת עם כל הרוע מסביב ,אני הייתי מאזין לו המון לדרשות וגם היום וכואב לי על כך. פשוט נכנס למארב בגלל קרבת יתר לבני אדם. המקרה שלו שונה קצת במשפט באמת ידונו בזוית של הנשיקה בצאור ,עם יש מון מתלוננים שיבואו להעיד לפחות לא להגיש תלונה אם הם מפחדים . מאמין שזה יגמר בפיצויי כספי ,כי זאת מידה שהיום שמו את הגבולות יחסי מרות תלמיד מורה תלמיד רב,כנל גם מרצה מתאהב בתלמידה שלו אהבה טהורה ,עדיף שיכיר מישהי אחרת כי אם במידה והם יסתכסכו וזה יגיע למשפט אז יגיעו ניצלת מרות וכו. הרב לא בהכשה הוא מבין לאן נקלע פשוט רק עכשיו פשוט נעשה לו מה שעושים להרבה אנשים עם מעמד וכו פתאום יש מישהי מוטרדת פתאום תיק על נשיקה כמו לחיים רמון . רק הרב יודע מה היה שם בחדר וזה בינו ובין בוראו שמו כבר הוכפש לצערנו וגם אם הוא ייצא זכאי יזכירו לו את זה עד יומו האחרון.

חגי מדובר במשהו יותר חמור מנשיקה!

לא נשארת צלקת טראומטית לתלמיד רק כתוצאה מנשיקה. חבל שאתה לא חושב על הנזק שהוא גרם, במקום על הנזק שנגרם לו. פורום "תקנה" פרסם במפורש: * כללי: "הרב מרדכי (מוטי) אלון, בעקבות תלונות שהגיעו אל הפורום אודות מעשים המנוגדים לערכי קדושה ומוסר, ושלצערנו הגדול נמצא שיש בהן ממש". "מדובר במעשים חמורים ביותר שאינם ניתנים לפרשנות אחרת" * התלונה הראשונה: "התלונה הראשונה... הרב אלון שהצהיר כי התגבר לחלוטין על בעייתו וכי מדובר במקרים ישנים ואין מקרים נוספים" "בחודש תמוז תשס"ה (יולי 2005) הגיעה אל הפורום תלונה על הרב מרדכי (מוטי) אלון מצד אדם נשוי כבן 30, אשר טען שהרב אלון הטריד מינית - באופן פיסי שאינו משתמע לשתי פנים - אותו ואדם נוסף, פעמים רבות, בהיות המוטרדים בגיל צעיר...הרב אלון טען לצמצום היקף התלונה, אך הודה בעיקרי הדברים, הביע את חרטתו, והצהיר שמאז הוא לא נכשל בכגון זה." (מה שהרב אלון מודה גם בסרטון!!!!) "הרב אלון העיד לפנינו כי התגבר לחלוטין על הבעיות שגרמו לכשלונו. אף על פי כן אנו מציעים שישקול בכובד ראש קבלת טיפול מקצועי" (כנראה של עצת נפש?) * התלונה השנייה: "לאור חומרת המעשים - קשר בעל אופי מיני ברור לאורך זמן - שלדאבוננו התבררו כנכונים...הרב שהסתיר את המעשים בעת הדיון בתלונה הראשונה" "כשנה לאחר מכן, בחודש סיון תשס"ו (יוני 2006), הגיעה אל הפורום תלונה חמורה הרבה יותר על הרב אלון, הנוגעת לקיום מערכת יחסים פיסית, בעלת אופי מיני ברור, עם אדם שהיה בעבר תלמידו. מערכת היחסים הזאת, שנמשכה לפי התלונה שנים אחדות, התרחשה גם בזמן שבו הרב אלון הצהיר בפני ההרכב הנ"ל כי נגמל ממעשים כגון אלה, ואף אחרי שחתם על כתב ההתחייבות הנ"ל. המעשים אירעו במקומות שונים, כולל מוסדות חינוכיים שבהם לימד הרב אלון, בתי מלון ועוד" "הוא הודה בעיקרי הדברים, אך טען שמדובר באדם במצוקה נפשית אשר הוא (הרב אלון) ניסה לעזור לו, והמתלונן הוא שגרר אותו לאותם מעשים. בצד הודאתו החד-משמעית של הרב אלון בביצוע המעשים הפסולים, הוא הוסיף להגנתו שאין מדובר בניצול מיני במסגרת יחסי מרות וסמכות, מכיון שהמתלונן לא היה תלמידו באותה תקופה, לא היה מטופל שלו, ולא היו ביניהם יחסי עובד ומעביד" (למי שטען קודם שמדובר ביצר שליטה- לא היא!) "על פי הודאתך שלך, עדותך בפנינו בעת בירור התלונה הראשונה (שעל פיה לא נכשלת מאז המקרה הראשון בכגון דא) היתה שקרית." על פי הודאתך שלך, המשכת בקיום מערכת יחסים מינית עם גבר, בניגוד להתחייבותך בפנינו, בעל פה ובכתב, שתקפיד על הלכות ייחוד גם ביחס לגברים". "אולם לא נכחד כי מקונן בלבנו הספק שמא ישנם קרבנות נוספים" * תלונות נוספות: "ואכן, לצערנו התברר שהיו קרבנות נוספים, כפי שיובהר להלן." "לפורום מגיעות פניות נוספות שעוד לא הבשילו לכדי תלונות של ממש. באמצעי התקשורת מופיעים נפגעים נוספים שלא פנו דרך הפורום" "בפגישה משנת 2008...חזר הרב אלון על הודאתו שמערכת היחסים עם המתלונן הפכה משלב מסוים לבעלת אופי מיני. " "מאז הפרסום הגיעו אל הפורום עדויות של מתלוננים נוספים על הרב אלון, מהן עדויות חמורות ביותר מבחינה דתית-מוסרית" מספיק עם התמימות! זה לא עניין של מה שנראה או לא נראה לך. יש אנשים רציניים ומכובדים שבדקו את הפרשה (את שמותיהם הבאתי למעלה)...ואני מזכיר שהכל מוקלט. זוהי לא המצאה של רבני פורום "תקנה". ואני לא יכול שלא לחשוב על אשתו המסכנה, חני. קורבן לא קטן של הסיפור, אישה לבעל שבגד בה מאחורי גבה, שיקר לה על כך ועל זהותו המינית וגםר לשפיכת דמה בתקשורת.

Nחמן

New member
חול, חגי וכל האחרים!

קצת כבוד לאדם! אנחנו איננו בית משפט וגם לא פורום "תקנה". בפורום יושבים אנשים משכמם ומעלה, שכל אחד מהם גדול בחכמה ובמידות. אפשר להניח, שיש דברים בגו, אבל בשום אופן לא לשפוט עד אשר תתברר האמת בבית המשפט. כל מה שאתם עושים כאן בפורום עלול להיות בגדר שפיכות דמים. אינני בטוח, שפורום "תקנה" התיר לעשות כן. גם אני אינני מקנא באשתו ובילדיו ואינני מקנא באדם,שגדל בבית טוב במיוחד, שבו אחד מאחיו היה ח.כ. ושר ואח אחר שופט מחוזי, ודווקא מי מבין האחים שהתפרסם יותר מכל בזכות שיעוריון המאלפים

Nחמן

New member
המשך

חשוד בעבירות כה חמורות. אולי אין הן כה חמורות מצד האדם הפשוט אבל לאיש ציבור כמו הרב אלון הדבר חמור שבעתיים.

למעלה