שבוע טוב.. חודש טוב.. איך עברה השבת ? ממש קר בירושלים..
ד דודו מאיר New member 30/10/11 #3 אנלא מאמין שעם תחילת הזמן אני אצטרך ללבוש גופות ארוכות שרוולים בלילה
ב בחורה מ New member 30/10/11 #4 שבוע טוב ומבורך! עברה ב"ה..גם במרכז קריר וגם ירד גשם..זהו הלילות כבר קרים
א אוהבת מתמטיקה New member 30/10/11 #7 לא אבל אני בבית... ואיזה רע! לא עושים עלי בדיחות אפילו לא בציניות! ממש נפגעתי...
צ צועד ומועד New member 30/10/11 #8 אה אוקיי אני מצטערר.. ממ אם אקנה לך מחברת חשבון יפה זה יפייס אותך?
א אוהבת מתמטיקה New member 30/10/11 #9 לא, מזה לא! ממש לא זה מה שחסר לי... אני אוהבת מתמטיקה אבל לא תלימודים...
א אוהבת מתמטיקה New member 30/10/11 #11 אממ... מה חסר לי? מלא דברים כנראה אם אני פה עכשיו... ישנתי מלא! אבל בלי קשר תמיד אני ערה בכאלה שעות
צ צועד ומועד New member 30/10/11 #12 אבל מה הדבר שהכי את רוצה עכשיו והוא חסר..? למה את ערה כל לילה בשעות כאלו? את באמת בת 16?
א אוהבת מתמטיקה New member 30/10/11 #13 שחסר לי? כסף, שאני רוצה פלאפון חדש אני ערה סתם כי אני ב"א של לילה ו...אני עוד חודש בת 17 (למה כולם פה שואלים אתזה???)
שחסר לי? כסף, שאני רוצה פלאפון חדש אני ערה סתם כי אני ב"א של לילה ו...אני עוד חודש בת 17 (למה כולם פה שואלים אתזה???)
ל לביא4 New member 30/10/11 #22 סליחה על החדירה לפרטיות בסך הכל רוצים לאחל לך דברים טובים באותו יום....
א אוהבת מתמטיקה New member 30/10/11 #23 אהה בכיף זה היה נראה לי שצחקת סוו... וגם לא ישנתי בלילה אז לא לקחת אותי קשה...
צ צועד ומועד New member 30/10/11 #17 תשמעי... כל הכבוד שקמת היום ללימודים, הייתי בטוח שתחבקי את המיטה עד השעות הקטנות של הצהריים, שאפו!