שבוע טוב

שבוע טוב

קודם כל אלפי תודות אופירה על התשובות וההסבר ועכשיו שאלה חדשה שמטרידה אותי מיום הניתוח הרבה אנשים אומרים לי שאני הולכת לסבול מנשירת שיער ואני כולי בפחדים זה הפחד הכי גדול שלי אני לוקחת מולטיויטמין שיש בו אבץ יש עוד משהו שאני יוכל למנוע את הנשירה ?ואם בכלל כמה נשירה האם זה קבוע או תמידי ?נשירה גדולה או בקטנה? עזרו לי וסליחה על החפירות אני דנדשה בכל זה שבוע טוב לכולם

נשירת שיער

אמממ.. חוסר מינרלים וויטמינים הם הגורמים לנשירת שיער..בעיקרון המולטיווטמין והאבץ אמור לסייע במניעת הנשירה, כך שלא נותר אלא לאחל לך בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
מי הם ההרבה אנשים הללו?

למה מסתובבים סביבך הרבה אנשים מוזרים? את יכולה לשלוח אותם אלי כדי שאני אשאל אותם שאלות שיגרמו להם להסמיק? הייתי שמחה גם אם היית עונה על השאלות ששאלתי אותך בשרשור הקודם, כי את "קובעת עובדות" משונות במיוחד, ומסתובבת בין אנשים ש"קובעים עובדות" משונות במיוחד. אז אולי צריך למצוא קשר בין העובדות המוזרות לבין האנשים ופשוט לשלח לעזאזל את כל האנשים שמזינים אותך בעובדות משונות. יתכן שהם באו מהמאדים וצריך פשוט להחזיר אותם לשם. 95% שלא תהיה לך נשירת שיער, כמו לרוב מנותחי הטבעת (שמתנהגים לפי ההדרכה שלי ואוכלים בריא). את מסכימה כעת להפסיק לפחד? למנותחי שרוול ומנותחי מעקף אני לא מבטיחה שום אחוזים. אצלם הירידה במשקל דראסטית בתקופה הראשונה, וחלק מסוים מהם (לא מדדתי) סובלים מנשירת שיער, שאצל רובם אחרי שנה צומחת מחדש. אבל למנותחי טבעת שמתנהגים לפי ההדרכה שלי ויירדו בקצב הדרגתי - אני יכולה להבטיח 95% סיכויים שלא ינשור להם השיער. אפשר לשאול מה הגובה והמשקל שלך?

אני גם שמעתי על זה

מהדהד לי בראש ששיער יורד... אני לא זוכר מאיפה... אבל נאמר היכןן שהוא שהשומן מחזיק את השיער בתא השיערה.. ויש נטיה לנשירה... אבל אח"כ הכל מסתדר כשהגוף מתאזן בפועל, לדעתי אין אמת בדבר ומדובר במקרים חריגים

רוייקו

New member
טיפטיפון החמודון שומע על כל הזוועות בעולם

ורק רע ורע ורע בפיו!!! זה מה ששומעים ממנו: לפי זה העולם יחרב בקרוב מאוד

אופירA

New member
מנהל
אני אגיד לך איפה שמעת, כנראה

בחדרי ההמתנה של ד"ר אבינוח. כל החכמולוגיות מסתובבות שם, עם סיפורים מסמרי שיער. לא פלא שאחרי הסימור, השיער נושר להן. הן לא מבינות את הקשר, והן חושבות שזה בגלל הטבעת... השיער נשר להרבה אנשים שירדו במשקל באופן מהיר במיוחד (כמנותחי מעקף ושרוול, או כמה מנותחי טבעת שירדו מהר מאוד ולא שמרו על תזונה בריאה ותקינה, אלא בעיקר על תזונת הקאות וצום...). הוא לא נשר למנותחי טבעת שירדו בקצב הדרגתי איטי ושמרו על תזונה תקינה ובריאה. תמיד יש מי שיסבול מנשירת שיער עקב מכלול גורמים מצטברים, אישיים. אבל אלו לא רוב מנותחי הטבעת, אלא מיעוט שבמיעוט אצלם. בגיל מתבגר יש נשירת שיער חלקית. אצל גברים רואים נטייה גנטית לנשירה רחבה ומהירה. אצל נשים הנשירה בעקבות הגיל היא הדרגתית ושטחית יחסית, ונמשכת על פני זמן רב יותר, ולא נשירה מאסיבית מהירה.

טיפטיפ69

New member
חחחח אופירה את כל כך צודקת

ובגלל הנשים האלה היום אמרתי לספר לא לספר אותי 0 קצוץ כרגיל וללכת על 1 הפעם. הוא שמח כי הוא יודע שאני יחזור אליו לפני החג שוב.

טיפטיפ69

New member
כי 0 זה ממש קרחת

ולוקח יותר זמן לצמוח. אם "יהיה לי נשירה" אז זה לא יראה יפה מה שלא נראה לי כי אני אוכל בריא קצת מהכל.

שרה16

New member
תזונה לקויה וחסרים תזונתיים

תזונה לקויה וחסרים תזונתיים באבות המזון ובמינרליים וויטמינים הם הסיבות העיקריות לנשירת שיער אכילה שאינה מאוזנת ומספקת.לחץ וחרדה ותנודות במצבי רוח. הגוף לא מתאזן מעצמו, צריך לאזן אותו. להמנע מלחץ ,לחסום מעבר שמועות של סרן שמועתי, והכי חשוב,לאכול נכון.את כל אבות המזון ,תוספי מזון לחודשים הראשונים וכל אחד בהתאם לניתוח שעבר.

דר איל

New member
כל מילה ברזל ,קורא ונהנה

תודה על הכתיבה,משום מה יש הרגשה של "סבל הטבעת הנוראה" סיפור בהמשכים ....כמו שכתבת אם מתנהגים ומפנימים שקיימת הגבלה ודרך החיים שלנו מחשבתית ולא רק פיזית השתנתה אין את שום מסע אימים כמו שמתואר כאן לפעמים ,נכון ישנם תסכולים לפעמים קשיים,אפשר לחשוב כמה פעמים ניסיתי סבלתי ונכשלתי בכל הדיאטות למינהם לאורך השנים.

למעלה