שבוע טוב!

MrGreenman

New member
שבוע טוב!

שלחתי בטעות (נשבע לכם שבטעות
) בקשת חברות לאיזה משתמש אקראי. האם אני יכול לבטל אותה או שאני צריך עכשיו להמתין עד שהוא יקבל אותה וישלח הודעה בסגנון של "מי אתה אחי
" תודה!
 

Witchcrafts

New member
ככל שידוע לי, לא ניתן למשוך הבקשה.

גם לי קרה מקרה שכזה, ופשוט שלחתי הסבר במסר. מוזמן לפנות לפורום המשוב כדי לברר את העניין לעומקו (לחלופין, כדי להציע את האופציה).
 

MrGreenman

New member
~~>

הבעיה היא שזה קורה לי כל הזמן... נו מיילא... תודה רבה! אני אציע את זה במשוב.
 

Witchcrafts

New member
שלחתי לך בקשה כדי לוודא שאני לא טועה.

בריבוע של התמונה בכרטיסך האישי מצוין "הבקשה נשלחה" או שמופיעה האופציה "הוסף כחבר", ואם אני לוחצת על הכינוי שלך בפורום (בלי לרענן את העמוד), כתוב "אתם כבר חברים" (שזה בפני עצמו תמוה, הרי רק שלחתי בקשה. שום דבר לא אושר וכו'. אחרי רענון מופיע "הוסף כחבר"). נכנסתי להגדרות הכרטיס האישי שלי, בתקווה שאולי הכינוי שלך יופיע ברשימת "הולד" כלשהי, אבל מעבר לרשימת "בקשות חברות ממתינות" (כלומר, גולשים ששלחו לי ולא שאני שלחתי להם), לא מצאתי. בקיצור, אם בכל זאת יתברר אחרת, אשמח לקבל עדכון.
 

MrGreenman

New member
~~>

העלתי את העניין בפורום תפוז משוב, זה כרגע בלתי אפשרי, אולי בבוא היום... בינתיים אני מרשה לעצמי לאשר את בקשת החברות שלך
 
למעלה