שבוע טוב

2א מאה2ה

New member
שבוע טוב

זהו זה . היום הבא כבר כאן. מחר עולים לבית העלמין מחר הוא יום השלושים מחר נגלה את מצבתה מחר נערוך שוב השכבה מחר תהיה האזכרה אוי , אויה , אהה ,, איזה יום מחר נפגשים כולם בית העלמין באשדוד שער 6 שעה 10 בבוקר מחר שוב נקרא תהילים לעילוי נשמתה מחר שוב נלמד משניות אותיות נשמה מחר נאמר קדישים ואזכרה מחר נצפה לתגובה או מחווה ושוב נתבדה או שמא נתעמת בידיעה הכל כך ברורה והכל כך לא נתפסת היא נפטרה ,, אליה אלך והיא אלי לא חוזרת שואל מאין כוחות לקחת , מאין נחמה אשאב מחייה? קצרים הם. מאיכות חייה? קשים ומלאי התמודדות היו.. אולי מהחוויה האישית שלה היא קיבלה הכל בשלוות נפש באמונה גדולה. חיה בצינעה ומתוך תפילה אינסופית וכעת כעת היא נשמה אינסופית לא לא לא אין בזה נחמה אולי הדרכה לחיים אבל לא כוח להמשך החוסר גדול הכאב עצום וזה לא עובר לעתים נחלש לעתים מתגבר אולי אחרי מחר , אולי כשיסתיים היום הזה אחוש מעין התעלות הבנה , או סתם השלמה ואולי לא בכל מקרה רק את הרגע הבא יש לי ואותו אני מתכוון לחיות באופן מלא. כאב - עד הסוף בכי- לו אכסוף שמחה- בזעיר אנפין צחוק- הס מלהזכיר חייב להיות חזק - בשביל הבית והבת אבל רוצה להיות חזק בשבילי- שבוע טוב היום מתחיל תסלחו לי אם אני אתחיל אותו רק ביום שני ...

פשו שי ת

New member
מומי היקר

מה אומר ומה אוסיף לך לקראת יום המחר? אכן יום לא קל זה יהיה רק יכולה לשלוח לך
מכל הלב ליבי יהיה אתכם מחר גם אם פיזית לא אהיה שם מהשמיים תנוחמו ולא תוסיפו לדאבה עוד
חגית

האזכרה של ה30

היא חותמת את 30 ימי החסד שנתנו לאדם לעבד את האובדן ואת האבל אז ביום שני ילחיו חיים אחרים ממה שישעת בעבר אתה אותו אדם אבל עם תוספת של התמודדות לא קלה במשך כחודש שולחת לך ים של כח לעבור את האזכרה בצורה שתכבד את זכרה של ההולכת לה וים של כוחות לחזק את הנסיכה שלך שתוכל לעבור את האזכרה שלא קלה גם לה ואחרי זה יתחילו החיים האחרים ואני פה עם מילה טובה גם הלאה כמו שלמדתי להכיר אותך זו תהיה אזכרה לנשמה גדולה שנלקחה ממך צעירה אזכרה ע"פ האמונה שלך עם המון אהבה , האהבה שלך אליה שתשלח אליה לשמים ומתפללת שמהשמים ישלחו לך את שלוות הנפש וכוחות לנשמה שתוכל לגדל את הבת להעניק לה וגם לך מפה ואילך את האוירה של הבית שבו היא נולדה וגדלה עד כה

nomies

New member
מומי היקר

אין נחמה במילים, אולי רק השיגרה, המפגש עם בני אדם אהובים והדאגה לבתך לביתך ולפרנסה הם שיעזרו לך בימים קשים אלה. אני נעזרת בכל אלה ובהרבה מוסיקה (קלסית במקרה שלי) ומוצאת עצמי בוכה עד הזדככות עד עייפות ושינה טובה ומיטיבה. השבוע נעלה גם אנו לקברו במלאות 30 ימים למותו, בהיותנו חילונים הכין כל אחד מילדינו קטע משיר או דברים אישיים ואני את כל שחשה וחושבת שומרת לי עמוק בפנים, אין לי רצון לשתף אחרים . ורק כאן מרשה לעצמי לעיתים כי אתם מבינים ויודעים. אחשוב עליך מחר מומי שיעבור עליך היום ותוכל להמשיך ביתר קלות

2א מאה2ה

New member
../images/Emo201.gif תודה

לא בחרנו בכך . לכך נבחרנו אחים לצרה מתמודדים בעל כורחנו בקשיי פרידה בתהיות אינסוף . תודה על הכוחות.. לטעמי אין הבדל בקושי ובהתמודדות .. דתי לא דתי.. הקושי עצום לכולם וההתמודדדות שווה לכל נפש ועם זה שונה ומיוחדת לכל פרט . תודה רבה , על השיתוף והכתף. לא יכול לישון רק מהמחשבה שמחר נפרדים שוב והפעם ל10 חודשים בהם אין לעלות לבית הקברות.. אני מקווה שיהי לי גם זמן לעצמי לבד איתה.. יש לי ל כך הרבה לומר לה כל כך הרבה לספר לתאר להתלבט לשאול לתהות לכעוס לבכות לה לכאוב איתה לאהוב ורק לבדי אני רוצה .. לצערי בשבעה לא נתנו לי זמן.. אני מקווה שמחר זה יהיה אחרת . אני אקבע מה ומתי .. המילים פשוט שוטפות את מוחי במרוצתן דורסות כל היגיון , מציפות אותי ביגון ומכינות אותי למלחמה. אני חושש לפגוע במישהו , אבל מקווה שיאפשרו לי זמן לבד עם רעייתי . רק עלי נאסר לבוא שוב השנה עד כב באב יום הולדתי בכא אב .. כמה אכזרי זה שאפילו לא יכול לבוא ליום הולדתי.. אני אמתין בסבלנות כי כך זה ראוי לנפטרת . אבל בליבי ממילא פעור לו בור עוד יום זה רק הנסגרת תודה על הכוחות . תודה על הכל בוקר טוב

למעלה