שבוע טוב!

../images/Emo45.gifראשון../images/Emo31.gif

רק לוודא שיהיה למחר... P: אני כבר בקומונה. שבוע טוב ומלא הודעות לכולם!

יו מה הולך איתכם, איפה אתם../images/Emo46.gif

היה קצת קשה ומבולגן היום. ונשארנו די מאוחר כדי לסיים עבודה ולסדר מלא בלגן שעוד נשאר טיפה למחר
היה חלק... טוב לא ממש נחמד אבל בכל זאת - הייתי אחראית על קבוצת ילדים שתכין קישוטים לסוכה שלנו והיה קשה קצת אבל חלק מהבנות שהיו איתי היו ממש מתוקות
אני מחכה שהמקלחת תתפנה כדי לצחצח שיניים וללכת לישון סוף סוף, אני קמה מחר ב7 ורבע :{ מישהו יהיה באייקון ביום שלישי אחה״צ, בין 5 ל7 ומשהו שכזה? רוב הסיכויים שאני הולכת לקצת בין יפו לבית P:

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif שני

אחרי יום אפרורי, שוב נהיה כאן נעים
התוכניות שלי להיום הן לטייל בעיר קצת עם נסטיה ואח"כ לעשות קניות. אמנם אין פה דר' מרטינז, אבל ראיתי חנות נעלים אחרת שמצאה חן בעיני. אולי גם נסע לאיזה קניון, נראה... אני עוד צריכה לקנות מזכרות וכו'.

Brombit

New member
תצוגת אופנה ../images/Emo115.gif

הגוף שלי ושל אחותי באותו גודל; אז עשינו לאמא תצוגת אופנה, כשכל אחת עם בגדים שלה ושל השניה. אמא אמרה שאני יותר יפה עם הבגדים של אחותי מאשר עם שלי. קצת עקצץ לי לשמוע... טוב, אני לא משקיעה כל כך הרבה כמו אחותי בקניית בגדים. עשיתי השלמות מהדיסקים, יצא מוצלח מאוד עשיתי טעות ומחקתי ספירה של שיר אחד כדי לשחזר, ולא חשבתי על זה שהוא ישחזר גם את החדשים. אז מחקתי שוב, ושוב שחזרתי. כן, אני אובססיבית. ומכורה.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifרביעי.:)

חזרתי לארץ אתמול לפנות בוקר. מצד אחד התגעגעתי ברמות הקשות לישראל, לחברים ולמשפחה. מצד שני, פאק, הייתה לי את האקסצ'יינג' הכי מקסימה בעולם ונהניתי ברמות שלא נהניתי אפעם והייתה לי חוויה מושלמת. ובכיתי ברמות הקשות בשדה תעופה בפרנקפורט כשהם עזבו אותנו. חבל שרק בעוד חצי שנה אני אראה אותם שוב.

:)

בית (באתי אתמול בערב)
קנינו לי דברים
מנורה חמודה וכחולה לחדר (רגילה כזו לתקרה. פשוט מה שיש לי גרוע ולא מאיר), בושם סוף סוף ~אושר~ (Essence de Femme של בוס), תחתוני דיסני, ותיק גדול ונורמלי (ולא מטונף!) לקחת איתי ושיהיה שלי קבוע.
אח"כ הלכתי למורה שלי לפינית. היא הייתה בפינלנד בקיץ והביאה לי דברים. D: קודם כל - ספר של המומינים!!!!!!!! D::::::::::::::::::::::::::::::: זה אמנם מתורגם כמובן (לפינית) כי זה נכתב במקור בשוודית אבל זה מקורי כזה של טובה יאנסן ולא איזה שקר מודרני שנכתב "על פי" המומינים או משהו.
יש גם ספר אדיר וגאוני לגמרי על פינלנד שבעיקרון רק פינים מבינים אבל לא נורא XD עבדנו איתו בשיעורים האחרונים ולא סיימנו. היא הביאה גם כמה מגזינים אקראיים סתם כדי שיהיה חומר קריאה בפינית, וגםםםם קישוט לפלאפון של מומין עם דגל פינלנד, זה אדיר.
בטעות נשארתי שם מלא זמן וההורים שלי חיכו בחוץ באוטו (הזמנו אותם להיכנס והם לא רצו, נאחסים :{) כי לא שמתי לב לזמן וגם החיים נמרחו, ואז הם ממש כעסו (הממ בצדק). :X

larisa125

New member
הייתי בים

ונשרפתי. מאוד. מאוד מאוד. מאוד מאוד מאוד מאוד. יש הצעות\תרופות סבתא לשיפור מראה פנים של עגבניה?
IT HURTS

LadySilkworm

New member
תמרחי על עצמך מלא קרם גוף \ אלוורה

אולי גם פניסטיל יקל קצת.. זה לפחות בקטע של ההרגעה של העור, בקשר לשיפור וכו'- אין לי מושג, האמת X:

למעלה