שבוע טוב!

שבוע טוב!

שבוע נעים לכולם

שלום שלום

שבוע אחרון בבית... איי איי איי. לכן אני מרשה לעצמי להציף אפילו קצת יותר מהרגיל, אתם תתגעגעו אליי אח"כ!
(לא שאני אעלם או משהו, פשוט לא אכתוב מעל 200 הודעות בחודש
) אני קצת בהיסטריה כרגע שמורכבת מהתרגשות ומפחד ומעוד כל מיני דברים ביחד. אני כבר מתחילה לחשוב על מה אני צריכה, מה אני אארוז, וגם איך לעזאזל אני אארוז בלי שזה יצא תיק בגודל ובמשקל שלי
אבל יש עוד כמה ימים בשביל זה. נראה אם חסרים לי דברים בימים הקרובים, ואני חושבת שאארוז בשישי-שבת. וחוץ מזה ובלי קשר,
הייתי ערה מ9 ומשהו ותיכננתי לקום ב10 וחצי אבל בטעות נשארתי במיטה וקמתי ב12 וחצי :X

Brombit

New member
טוב, כמעט סופית לא. ../images/Emo115.gif

לפחות אני לא צריכה לדאוג לזה עכשיו... אני תמיד אוכל לבקר בארועים מיוחדים, ויכולים לשלוח לי תמונה של ההצטיינות...

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif להרגיש רע זה קקה

אבל לפחות היה לי אוכל טעים ואחלה שיעור פ. קול.

bachner1

New member
מחר אחותי חוזרת מחו"ל

ומסתבר שחברות שלה תלו לכבודה על הדלת של הדירה שלנו פוסטר של ג'סטין ביבר 0.0 זאת כנראה בדיחה פרטית, כי למרות שהיא מגנה עליו בקטנה כזה כשאני ואח שלי צוחקים עליו, מעולם לא שמעתי אותה בעצם שומעת אותו... אני רעב.

כנראה שלא נסגר

כלומר, בסופו של דבר נשארנו איזה... 3? 4? וזה כבר די חסר טעם. נשמור כוחות למפגש גדול ומגניב בסוכות! P: היית בחו"ל עכשיו, לא? איך היה?

theEscapist

New member
היה מדהים! ניו-יורק מגניבה, ולונדון העיר הכי

יפה ביקום
ואפילו ראיתי מחזה של שייקספיר בגלוב המקורי!!!!! ולמרות שזה היה הנרי הרביעי, שלא הכרתי קודם והוא קצת משמים, כשהוא מבוצע ע"י שחקנים מעולים ובגלוב הוא פנטסטי. וקניתי מיליון בגדים. וספרים. וגם כמה דיסקים. ועכשיו אני מנצלת את ימי האחרונים באזרחות מלאה (אני לא עולה על מדים עד ינואר, אבל קורס של לימודים לתוך הלילה זה לא בדיוק חופש) בעיקר בשביל לטחון נהיגה כמו החיים. וד"א, זכור לי שעברת טסט או משהו כזה...?

theEscapist

New member
וואי, מלאD:

דבר ראשון, והכי חשוב, קניתי עוד שני ספרים של גיא גבריאל קיי שאני נורא נורא אוהבת
חוצמזה, קניתי ספר שירים של אמילי דיקינסון, ושל עוד משורר אקראי שבקושי הספקתי לקרוא ושלפתי מהמדף ככה סתם פחות או יותר. קניתי ספר של אגדות איריות, ספר סיפורי אגדות של הרמן הסה, וכשהיינו בכלל בסיילם בטיול בארה"ב קניתי ספר על ציד המכשפות וזה ממש מעניין. חוצמזה, כשהיינו לביקור בויילס יום אחד מהטיול, בכפר של ספרים משומשים (כל הכפר חנויות של ספרים משומשים
) קניתי עוד איזה 2-3 ספרים שאין לי מושג מה הם אבל נראו נחמדים. וכשהספר הכי יקר עולה פחות מ-20 שקל, מי אני שאתקמצן? בטח לא התכוונת לקבל כזאת חפירה בתגובה

Sanguine Sky

New member
!

חברה שלי טוענת שGGK טוב. על אילו ספרים תמליצי שלו? ומה הוא כותב בכלל? |תוהה| אגדות איריות!
אני מקווה שיהיו שם דברים שכוללים לפרקונים. לפרקונים זה נחמד. אילו ספרים את קוראת בדרך כלל? (כדי להבין יותר מ"אין לי מושג מה הם אבל הם נראו נחמדים"
.)

theEscapist

New member
טוב, נתחיל מהסוף: בד"כ אני יותר קוראת פנטזיה

אבל הספרים שקניתי לא קשורים לזה, זה לזה, או לכל דבר אחר. סתם, נראה לי די רומנים סטנדרטיים כאלה בקטגוריית fiction. את האגדות עדיין לא הספקתי לבדוק, אני אקרא את הכל בטח בקורס בצבא... GGK בעיניי ממש מדהים. אחד האהובים עלי הוא אריות אל ראסאן, ושני הספרים של הפסיפס הסרנטיני. טיגאנה גם לא רע, יש בו קטעים מבריקים וקטעים פחות טובים. יש גם טרילוגיה שמתחילה עם עץ הקיץ או משהו כזה, ובשום פנים אל תקראי אותה בהתחלה, כי היא הרבה פחות טובה. אלה כל המתורגמים. מצד שני, אם את שולטת באנגלית ברמה סבירה- אני מאוד ממליצה לקרוא באנגלית. זה נכון תמיד, אבל במקרה הזה בגלל שבעיניי הכתיבה עצמה נהדרת מומלץ בשפת המקור. מה הוא כותב? זה בעצם פנטזיה, שמבוססת המון על היסטוריה. טיגאנה קשור באיטליה של תקופה כלשהי, הפסיפס הסרנטיני הוא על האימפריה הביזנטית, ואריות אל ראסאן זה ספרד של אזור ימי הביניים ככה? משהו על אל סיד? הקטע זה שחלק מהספרים מערבים ממש פנטזיה, דברים בלתי מציאותיים, ובחלק מהספרים יש בעצם רק סוג של היסטוריה אלטרנטיבית, והחלק היחיד שהוא ממש "פנטזיה" זה שמשום מה יש שני ירחים
שוב חפרתי, אבל נו, אני ממש אוהבת את הספרים שלו

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

טוב, מכיוון שהז'אנר האהוב עליי הוא פנטזיה, אנסה לזכור לקרוא ספרים שלו. *רושמת לעצמי את מה שהמלצת* אני מסוגלת לקרוא באנגלית, אבל אני קוראת די לאט ואז שוכחת דברים, לכן מעדיפה עברית. תודה בכל מקרה! (אוהבת פנטזיה... האם את הולכת לכנס מיתופיה?
)

theEscapist

New member
יאאא שכחתי ממיתופיה!

ועכשיו כשבדקתי, זה ב-19 ואז אני יכולה ללכת! ישישישישיש! הייתי משוכנעת שזה יהיה מאוחר יותר ואז אני כבר אהיה בצבא! ממש בדקה ה-90
אני אראה אותך שם?

למעלה