D:
היה מפגש (חזרתי רק לפני איזה חצי שעה האמת XD) והיה כל כך כיף! היה ממש כיף לראות את החברים.
קניתי שטויות וזה היה כיףףףף! D::::: קניתי שלוש חבילות של מדבקות פו הדוב ממש יפות (לא גדולות, מן כזה של 10 בחבילה), ומן דבר עם די הרבה מדבקות גדולות של מיקי מאוס והדף הראשון הוא מדבקות זוהרות
וגםםםם חבילה עם די הרבה מדבקות של פטריותתתתתת במלא צבעים ודוגמאות (וקצת לבבות ופרפרים) וזה כל כך יפהההההההה! D:::::::::::::::::: אני אוהבת מדבקות כ"כ
היו עוד די הרבה מדבקות ממש ממש ממש חמודות יחד עם הפטריות אבל הן היו יקרות מדי. ~_~ קניתי גם שתי שרשראות של תליוני... תליוני?
שיהיה :X כאלה מפלסטיק, צבעוני וכל כאאאך חמוד! ומורי קנתה לי כזו שלישית. אחת של גלידה קטנה צבעונית כזו, אחת של מין פלאשי של כלבלב כל כךךךך חמוד, ואחת של דובי כזה פוצי! זה היה כיף.
וגםםםם מן שטות של קישוטי-פילים מעץ, כדי לשים במחברת הטיסה-פרידה-ארה"ב-שטותכלשהי שאני רוצה להכין להילה.
מסתבר שלרב-קו יש תוקף שמוטבע בתוכו, כלומר תוקף דיגיטלי כי הוא היה לי ככרטיס של עד 18, כלומר 50% הנחה בנסיעות, והיום ניסיתי להעביר אותו באוטובוס וגיליתי שהוא לא בתוקף יותר.
היו לי רק איזה 7 שקלים (או אולי רק 2 אפילו, לא זוכרת מה היה בפעם האחרונה) לדן אז זה לא נורא, איבדתי רק נסיעה אחת, אבל לקווים היו לי לדעתי לפחות 20 ש"ח :{ (אם אני זוכרת נכון) אין לי כמובן מה לעדכן את הכרטיס ולטעון אותו וכאלה כי אני אקבל חדש עם חופשיחודשי-ים בש"ש.