שבוע טוב!

MR Lordi

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לא. בבוקר התקשרתי לטאוור רקורדס והם אמרו שהם אמורים לקבל ב12 ושאם אני בא לפני אני יכול לקבל שובר של 50 ש"ח בקנייה הבאה שם. הגעתי לשם והם כבר קיבלו את המשחק (נראה לי אני הראשון בכרמיאל שקנה את זה
) ובכל זאת נתנו לי את השובר.

shirlapes

New member
אספנים או רגילה?

בטח אקטיוויז'ן הזונות גרמו לכך שגם SC בכל המהדורות יהיה יקר יותר מהמשחק הממוצע
ידידים שלי היו בהשקת חצות במדיה גיים. אמרו לי שהיה חתיכת תור.

MR Lordi

New member
רגילה

מספיק לי. העיקר לשחק בזה. עכשיו אני מחכה למשחק הבא של בליזארד, ה-משחק- WoW Cataclysm
שאמור לצאת בסוף השנה

../images/Emo4.gif

:מאוכזבת ופגועה מאוד משתי נשים צבועות
מחכה בקוצר רוח לשחרור הגואל.

D:

היה מפגש (חזרתי רק לפני איזה חצי שעה האמת XD) והיה כל כך כיף! היה ממש כיף לראות את החברים.
קניתי שטויות וזה היה כיףףףף! D::::: קניתי שלוש חבילות של מדבקות פו הדוב ממש יפות (לא גדולות, מן כזה של 10 בחבילה), ומן דבר עם די הרבה מדבקות גדולות של מיקי מאוס והדף הראשון הוא מדבקות זוהרות
וגםםםם חבילה עם די הרבה מדבקות של פטריותתתתתת במלא צבעים ודוגמאות (וקצת לבבות ופרפרים) וזה כל כך יפהההההההה! D:::::::::::::::::: אני אוהבת מדבקות כ"כ
היו עוד די הרבה מדבקות ממש ממש ממש חמודות יחד עם הפטריות אבל הן היו יקרות מדי. ~_~ קניתי גם שתי שרשראות של תליוני... תליוני?
שיהיה :X כאלה מפלסטיק, צבעוני וכל כאאאך חמוד! ומורי קנתה לי כזו שלישית. אחת של גלידה קטנה צבעונית כזו, אחת של מין פלאשי של כלבלב כל כךךךך חמוד, ואחת של דובי כזה פוצי! זה היה כיף.
וגםםםם מן שטות של קישוטי-פילים מעץ, כדי לשים במחברת הטיסה-פרידה-ארה"ב-שטותכלשהי שאני רוצה להכין להילה.
מסתבר שלרב-קו יש תוקף שמוטבע בתוכו, כלומר תוקף דיגיטלי כי הוא היה לי ככרטיס של עד 18, כלומר 50% הנחה בנסיעות, והיום ניסיתי להעביר אותו באוטובוס וגיליתי שהוא לא בתוקף יותר.
היו לי רק איזה 7 שקלים (או אולי רק 2 אפילו, לא זוכרת מה היה בפעם האחרונה) לדן אז זה לא נורא, איבדתי רק נסיעה אחת, אבל לקווים היו לי לדעתי לפחות 20 ש"ח :{ (אם אני זוכרת נכון) אין לי כמובן מה לעדכן את הכרטיס ולטעון אותו וכאלה כי אני אקבל חדש עם חופשיחודשי-ים בש"ש.

נמממ

יום ארוך ומעייף שעדיין לא קרוב ללהגמר
היום קונה כרטיסים לפסטיבל הזה של ההאבי מטאל

:(

יש לנו פה חתולת רחוב שאנחנו דיי מטפלים בה, והיא הולידה גורים ממש מתוקים לפני יותר מחודש, אבל מחר הכלבה של אחי באה להיות אצלנו כמה ימים אז מחשש שהם יברחו וימותו, אנחנו נאלצים לחפש להם בית. אני כבר מתגעגע אליהם :(

הממ

קניתי מחברת יפה כדי לעשות דברי טיסה-פרידה-ארה"ב להילה.
איך אני אמורה לכתוב לה מכתב טיסה/פרידה? "תהני, אני אתגעגע, נתראה עוד שנה!"? אין לי מושג מה לעשות עם זה.
קיבלתי קצת פרטים על סמינר הפתיחה וימי ההכנה. זה מרגיש ממש קרוב וגם ממש רחוק וזה מוזר. אמרו גם שכולם סוגרים את השבת הראשונה, שזה די הגיוני.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קצת...אוף.. מועקה.
מחר יום חמישי סוף סוף.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifהייתי בפסטיבל

הייתי במופע של סמנתה פוקס, היה נחמד.
חוץ מזה לא היה מה לעשות שם.

למעלה