שבוע טוב!

larisa125

New member
../images/Emo13.gif

"X נמצא במערבת יחסים עם..." אני שונאת את הפייסבוק. *חפירה בדרך*
בדרך לעבודה ראיתי גור חתולים תקוע בגדר ואישה זקנה אחת חילצה אותו ושחררה אותו, אז הוא התחיל לרוץ אחריה והיא רצתה לחצות הכביש ואז הגור כמובן רץ אחריה... לקחתי אותו בידיים לפני שהגיע לכביש , הלכתי ושמתי אותו במקום הכי רחוק מהכביש... המשכתי ללכת מהר כי כבר עמדתי לאחר לעבודה ואז ראיתי עוד גור! והוא ממש היה על הכביש, וילד אחד עמד לידו וניסה לדחוף אותו עם הרגליים לעבר המדרכה כדי שלא יידרס, הגור נבהל מהילד שרק רצה לעזור ורץ לכביש
לקחתי את החתול והרמתי אותו ולקחתי אותו למקום שבו היה הגור הראשון, שמתי להם מים בצלחת שמצאתי שם והלכתי לעבודה
אני כל כך מצטערת שלא יכולתי לעשות יותר
וכשהלכתי הביתה, לא מצאתי את הגורים
אבל לפחות לא ראיתי אותם מרוחים על הכביש
וראיתי גם קופסת קרטון עם צלחת של חלב מלאה בנמלים שבה כנראה השאירו את הגורים... איך אפשר לעשות דבר כזה?
ועוד להשאיר אותם על המדרכה בשמש ובסכנת המכוניות...
זהו פרקתי

איזה עצוב שהם ננטשו ככה :{

זה טוב שעשית את מה שעשית, גם אם לא יכולת לעשות יותר. עשית הרבה יותר ממה שרוב האנשים היו עושים בשביל החתלתולימים.

larisa125

New member
והם היו כאלה חמודים ../images/Emo99.gif

אי אפשר לתאר את ההרגשה כשמחזיקים ביד חתלתול מתוק בגודל כף היד שלך

shirlapes

New member
there, there...

הייתי בשתי הסיטואציות. הראשונה מדכאת, השנייה עוד יותר...אבל עשית את המסקימום.

נמנמ

התנוונו לי כל אונות היצירתיות במוח היום
סיימתי את החלק ה"יצירתי" במכתב הטיסה של טל, כתבתי ברכה לחברה, הכנתי את אותה הברכה, ולפני כמה דקות סיימתי לכתוב ברכה לעוד חברה (מחר אכין אותה). זה מתיש.
היום היה יום ראשון - עוד 4 שבועות בדיוק ה22. אני מתרגשת בטירוף ובו זמנית מתה מפחד. זה... מעניין. P:

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשני../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

זוהר-זו רק אני או שבכלל כבר אין אייקון של פטריה ואני סתם רואה אותו אצלך בחתימה? חבל הוא נורא חמוד
התלוננויות מאתמול-הלכתי למחוייבות. עם נעליים חדשות. ואז אמרו לנו "לכו ותוציאו את כל הספרים מלמעלה ותורידו לפה. ויש לכם עגלה אחת לסחוב את כולם. ויש 7 רשימות עם ספרים. ואתם צריכים לסיים את זה ב3 שעות." לקחנו בסביבות ה1000+ ספרים. חמשתלפים פעמים לעלות ולרדת במדרגות עם עגלה מעפנה ומיליארד ספרים-בנעליים חדשות ומכאיבות בטירוף. הרגליים שלי דיממו.
ואז לסחוב את הספרים ולחלק אותם לבי"ס שלי ולבי"ס שעל ידינו. [החצופים בכלל לא באו למחוייבות שלהם. רק ילד אחד חמוד בא ועזר לנו מלא ו2 דפוקות ישבו בצד כל המחוייבות והסתכלו] מקווה שהיום יהיה יותר טוב. ויותר לשבת.
הצלחתי לישון ב20:30 או משהו כזה!
אבל התעוררתי ב3:00 ומשהו.

באמת אין פטריה יותר../images/Emo16.gif

היא באה עם אייקוני החורף ונעלמת בערך בפסח, מתחלפת עם אייקוני הקיץ
אבל בחתימה היא נשארת איכשהו. רק ש...אם אני עורכת את החתימה כשהפטריה לא קיימת במהלך הקיץ - האייקון יעלם לי וישאר רק |פטריה| בלי אייקון
לכן אני אף פעם לא עורכת את החתימה בקיץ. :X

לימודי תיאוריה זה פאקינג מתיש!!

אבל יחסית ליומיים, ממוצע של 6-7 זה סביר, עוד קצת ונוריד גם את זה. מחר יש תור לרופא, ומחר גם חברים שלי מופיעים בסאבליים! רוק ישראלי נחמד כזה, חוץ מזה שאני נמצא שם, אז אם למישהו בא לפגוש אותי שידבר :)

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

חגגתי את היומולדת בבית הבירה. היה ממש כיף ומצחיק
מחר הפסטיבל בכרמיאל!

../images/Emo45.gifקלרה כתבה לי על הוול. 3:

אחרי הרבה זמן שלא דיברנו בגלל בעיות במחשב שלה.
חתך ענקי ברגל.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי.../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

כבר שלישי! עוד 3 ימים למחוייבות וזהו. עד סוף אוגוסט.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifקניתי את Starcraft 2 ../images/Emo13.gif

עוד שבוע וחצי אילת

למעלה