תודה D:::::::::
Y yael627 New member 30/6/10 #22 מזל טוב!! אמרתי לך שתעברי טסט ושתהיי נהגת מעולה ושהכל יהיה בסדר D::::::::::::::::::::::::
B bachner1 New member 1/7/10 #23 0.0 מזל טוב!!!!!!! זה פשוט הזוי שכל פעם שאי פעם כתבת פה על שיעור נהיגה כתבת שהוא היה מזוויע, ובפעם הראשונה שאת כותבת משהו טוב זה לעבור טסט שמרת את הכי טוב לסוף אה? וזה גם מתנת יומולדת
0.0 מזל טוב!!!!!!! זה פשוט הזוי שכל פעם שאי פעם כתבת פה על שיעור נהיגה כתבת שהוא היה מזוויע, ובפעם הראשונה שאת כותבת משהו טוב זה לעבור טסט שמרת את הכי טוב לסוף אה? וזה גם מתנת יומולדת
א אטומיק בייגל New member 1/7/10 #26 כן אני יודעת../images/Emo6.gif האמת שהשיעור לפני האחרון, ביום שני השבוע, היה... לא מעולה מן הסתם כי בכל זאת זה רק שיעור נהיגה אבל לא היה גרוע. ואז ישר לפני הטסט היה חצי בסדר חצי לא משהו... אבל הטסט הלך טוב איכשהו בטעות. אני מרוצה בכל אופן.
כן אני יודעת../images/Emo6.gif האמת שהשיעור לפני האחרון, ביום שני השבוע, היה... לא מעולה מן הסתם כי בכל זאת זה רק שיעור נהיגה אבל לא היה גרוע. ואז ישר לפני הטסט היה חצי בסדר חצי לא משהו... אבל הטסט הלך טוב איכשהו בטעות. אני מרוצה בכל אופן.