שבוע טוב!

larisa125

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עברתי היום את הבגרות בלשון. הלך בסדר, אני חושבת... יצאתי שעה לפני הזמן ובדקתי כמה פעמים ונדמה לי שעשיתי את מה שבחרתי נכון... שיהיה, העיקר שזה עבר...
יום נחמד בעבודה, אבל מעייף כרגיל...
כשחזרתי הביתה מהעבודה, ראיתי חתול אחד ליד הבית שלי וליטפתי אותו בראש והוא ממש התמסר אליי
אז חשבתי שאני אוכל להביא לו אוכל או משהו, אבל אמא שלי לא הרשתה כי אמרה שהוא יתרגל אלינו ויהיה כל הזמן ליד הבית שלנו והשכנים שלנו שונאים חתולים ובטח ירביצו לו או משהו, אז סגרתי את הדלת ופשוט השארתי אותו שם ...והוא שכב במשך חצי שעה מחוץ לדלת שלנו וחיכה
דיי, זה כל כך עצוב
מחר בבוקר אלך לחפש אותו ואתן לו קצת אוכל, ואבדוק בשכונה אם מישהו איבד חתול כי הוא נראה שמנמן ובריא וממש חברותי... סליחה על החפירה וזה
אם אמא שלי הייתה יודעת שליטפתי חתול רחוב....בטח הייתה מכריחה אותי להרתיח את הידיים או משהו

shirlapes

New member
../images/Emo40.gif

כיף להיות אלרגי לעוגה שאפו לך לכבוד היום הולדת
מחר הולכת לבלות בקורס איכסומטרי...
ואח"כ עם אבא (+ קונה קלידים) ולאחר מכן עם דיייייילן

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשני.../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

ראיתי אתמול את המשחק עם שחר וליפז היה מצחיק. וארגנטינה ניצחו. כצפוי. :)
מחר ההופעה.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifהיום אייפון! ../images/Emo13.gif

אני הולך לראות את צעצוע של סיפור 3

MR Lordi

New member
חזרתי מהסרט

ואין לי מילים! פיקסאר עשו את זה שוב! הם שוב מוכיחים שאין להם מתחרים בתחום האנימציה. הם הצליחו לעשות סרט מדהים ומרגש והוא מבין הטובים ביותר שראיתי. רק מחר יהיה לי את האייפון בסוף

זה אחד הסרטים היותר מצחיקים שראיתי לאחרונה.

אבל הוא גם ממש ממש עצווווווב, יצאתי ממנו בתחושה ממש עצובה, רוב הסרט ממש עצוב.

אתם עושים לי חשק לראות אותו כבר. ):

צעצוע של סיפור זה אחד ה-סרטים. אני חייבת לראות כבר את הסרט השלישי.

~עייפה~

אני בקטעים המלחיצים והקצת מעצבנים בבאפי ואנג'ל :{ סוף עונה 4 באנג'ל וסוף עונה 7 בבאפי (בין שני חלקים מגניבים בעונה 7 יש חלק קצת מעצבן)
שיעור נהיגה רק קצת גרוע. כלומר, פחות מהרגיל.
הילדה של בת דודה שלי הולכת למרחבים בשנה הבאה :0 הן באו לכאן היום כדי לשאול אותי על זה ושיכנעתי אותה שממש כדאי לה ללכת. זה עשה לי כזה פרץ נוסטלגיה
ופרץ חרטה על זה שלא המשכתי שם לפחות בכיתה ז
מרחבים היה כיף ולמדתי שם את הדברים הכי מגניבים בחיים האלה בערך. איזה כיף לה שהיא הולכת. XD (ואמג בת דודה שלי אמרה שעכשיו מלמדים שם מדעי המוח או משהו כזה O____O למה זה לא היה כשאני הייתי ביסודי
)

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי.../images/Emo160.gif

היום ההופעה. ♥
אבל אין לי מושג מתי הולכים/מאיפה יוצאים. יופי. מתוכננים אנחנו.
התחדשתי אתמול בבגדים ב1400 ש"ח לא כולל נעליים. תודה אמא.
ברזיל אתמול כצפוי ניצחו.

הראל סקעת. [תצחק, חופשי. ../images/Emo3.gif]

אפחד בכ"מ לא מאמין לי שאני שומעת אותו חחחחחחחחחח.

../images/Emo146.gif

הפקדתי את הכסף מסבא וסבתא. החשבון שלי שמח.
קניתי גופיות חדשות, כאלה שאני לובשת מתחת לחולצה. סוף סוף אני לא צריכה ללכת עם גופיות עם חורים
ממש חם אז אני עם מזגן
אני צריכה לסדר את החדר, איזו אנדרלמוסיה הולכת פה אמג
כשהייתי בקניון עם אמא (לצ'ק ולגופיות) היא קנתה לי בלוני הליום יפימים והם מרחפים לי צמוד לתקרה בחדר.
מסתבר שאמור להיות בבית עותק של הנסיך הקטן בצרפתית. אני צריכה למצוא קצת ספרים בצרפתית כדי לתרגל ולא לשכוח הכל (כנ"ל פינית... מה שיהיה קצת יותר קשה
), וחשבתי לאחרונה שיהיה מגניב למצוא את הנסיך הקטן בשפת המקור. אז יש אותו בבית, יאי! P:

../images/Emo31.gifלא. נרדמת.

בא לי להתאבד. אני אף פעם לא ישנה.
מצאתי את הסוללות המפגרות של המצלמה. חבל עליה אם היא מצלמת גרוע.
מפסידה תמשחק של פורטוגלספרד יופי. |:

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifרביעי.../images/Emo218.gif

ההופעה אתמול הייתה פשוט מדהימה. כאילו, יואו, איזה קול יש לו בלייב אמאלה. ♥ נתעלם מהעובדה שהוא עלה על השולחן שלי ודרך לי על התיק אסלח לוווו. היה כזה כיף ומצחיק. :) נהניתי לגמרי.
לחזור הביתה ב2:00 ו...ולהאלץ לקום ב7:00 בגלל המנקה זה מדכא.

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

בראש ובראשונה -
יש לי היום זוהרלדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! מוזר לי שכבר הגיע זוהרלדת.
זה כזה כיף! אני כל כך אוהבת יום הולדת! D:::::::
אתמול בלילה אמא נתנה לי ברכה ממש יפה שאבא הקליד וקישט במחשב בצורה ממש נחמדה, ואמא נתנה לי גם שוקולדים מגניבים. D: היום לקחתי ביס מאחד מהם - לב גדול וממש שמן עם מילוי קרמי כלשהו וזה היה טעימי. ^_^
פשוט עברתי טסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה לי את הטסטר הכי חרא בארץ שלא מעביר אף אחד (באמת, המורה שלי אמר שהוא בחן תלמידים שלו יותר מ10 פעמים ולא העביר אפילו אחד גם אם הם היו טובים), אז ממש פחדתי אחרי הטסט. אבל היה לי טסט טוב חוץ מאיזו פאשלה קטנה, והוא פשוט העביר אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!! אתם מבינים שאני פשוט לא צריכה יותר ללמוד נהיגה? *___________________* למדתי כ"כ הרבה זמן
(אני מבטיחה להשתדל לכתוב בפורום הודעה בולטת בכל פעם שאתכנן לנהוג לאנשהו ולפרסם את מסלול הנסיעה שלי כדי שתדעו לשמור על עצמכם. :X)

למעלה