שבוע טוב

לא : לא מאמינים בצורת החיים החרדית, אלא

לא מאמינים באלוהים/ בתורה/ בגן עדן וגהנום....

אז אולי תביני

שכל אחד והאונס שלו . יש שצריך כל השבת לשמור בגלל כל מיני סיבות , לא כל אחד יכול לחגוג כמוך ...

אני הקTן

New member
איך זה שאני הרווק,,

תמיד מול החמין.... ומה לעזאזל טעים בזה??? לא הבנתי גם כשהייתי שם...

אני הקTן

New member
אה, אז זה מה שאת מזמינה במסעדה

בשבת בוקר.... מעניין באמת איזו מסעדה מגישה את זה. ויותר מעניין איך זה נקרא.. בטח משהו בסגנון: כריכת אטריות בגוגל מוגל וקינמון.

גבעון 1

New member
תשמע בינגו

בוא נגיד שתופעת האנוסים, ממש מאוד מוגבלת, ולכן יש פה כאלה שמתאימים לפורום יוצב"ש, וכאלה שלפורום דתיים לייט. ןכאלה שלפורום חרדים, הרצון לקטלג אנשים לפי מה שהם חושבים, שייך לעידן אחר. אותי למשל לא כל כך מעניין מה אתה חושב ואם אתה גולש בשבת, או אוכל גולש , בשבת, אם היא הולכת בקיץ בחולצה עד המרפקים או בגופיה ללא.... אני למשל נמצא רוב השבתות אצל הוריי, ולא אצא למסעדה גם אם תשלם לי... כי אני אוהב את האוכל המזרחי המקורי שאמא מכינה לי במיוחד(ושבזמנו גם האקסית שלי , ידעה לעשות לא רע), הרבה מסעדות מלונות בארץ ובחו"ל כבר הייתי(בוא נגיד שבחו"ל אתה מוצא, את האוכל האמיתי, אבל הוא בדר"כ לא כשר, אני לא מחפש דווקא, אבל אם מזמינים אני לא מסרב) בקיצור, אין כמו האוכל הביתי, אפילו המסעדה גורמה , הכי טובה שיש(ויש פה מסעדות לא רעות) לא מצליחה להתחרות עם האוכל של הבית, וכשאני אצלם לפחות כלפי חוץ אני שומר... אצלנו הכבוד , הוא הדבר החשוב ביותר(וזה לא משנה בכלל, אם אח"כ בלילה אתה מתניע ונוסע הבייתה). אז הרצון לקטלג אנשים, הוא כמו שאומרים, די מיושן, אני כבר לא בוחן את מי שנמצא או נמצאת מולי, כמה הם שומרים או לא "איש באמונתו יחיה"

גנדרן

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם, איך היה חבר'ה. הייתי במילואים בצפון, אז לכל מי שהשאיר, השאיה מסרים, אל דאגה, אני אחזור אליכם בימים הקרובים "עף כמו פרפר, עוקץ כמו דבורה"

גבעון 1

New member
שבוע טוב אחי

טוב לראות אותך שנית, לפחות היו חרמוניות כמו שצריך?

למעלה