שבוע טוב

ר``ת?

זה לא בלקסיקון שלי.וסתם אני היתי הרבה בצאטים.אני יודע שצריך לעשות סוייטש

סוג ב

New member
שבת? מתי היא נכנסה בכלל?

סופ"ש עבר מעולה. בערב, מסעדה בבוקר, מסעדה אח"כ ים ואז שוב, מסעדה אחלה סופ"ש אנוסים לא שומרים שבת- למקרה ושכחת באיזה פורום אתה!!

בינגi

New member
לא נעים אבל..

אם התיאור המפורט דלעיל הינו אמיתי אז תופעת ה`אינוס` כבר מזמן חלף אצלך.. העיקר שתרגישי טוב עמצמך זה הכי חשוב..

סוג ב

New member
דווקא ממך לא ציפיתי להערה כזאות

מי שמכיר אותי יודע שהאינוס שלי כלפי הילדים שלי בלבד. וזה היתרון בלהיות גרושה. שבתות חופשה. אז שבת אני במסעדות ובים ושבת אני מול הסירים והחמין...

אני בעדך

אם את אנוסה זה זכותך לעשות מה שעולה בראש.. תביני אני מכבד כל אחד בדרכו, האנוס שלי נובע מדבר אחר,סוג אחר. מה שבטוח נשמע שעשית אחלה שבת שבעולם

אם אתה אנוס

אני צינצנת

חח

את צינצנת, תביני את אנוסה בדבר אחד אני בדבר אחר, כל אדם ודרכו.צודקת שאני ברוב הדברים לא כמוך

סוגי../images/Emo2.gif

במיקרה הזה גמני מסכימה עם בינגו, קחי בחשבון שרב מאוד גדול בפורום הם גברים נשואים שאין באפשרותם לצאת למסעדה ביום שבת, והם אנוסים גם מבנות הזוג שלהם. זה לא אמור לפגוע בך. כמוני כמוך, ואני מחזיקה לך אצבעות.

סוג ב

New member
ברור שלא הייתי צריכה לנופף בזה

אבל ספציפית כלפי טמיר- רציתי. אמרתי לך שיש לי בעיה עם שבבניקים. שלא יבוא אלי במוצאי שבת ויאחל לי שבוע טוב ויתגרה בי בשאלות של מה עשיתם השבת..

טעות בזיהוי

אני לא בחור מהאשפתות.. אני בחור שלומד ועובד שיש לי קשיים בחיי החברה החרדית. לא התגריתי באפחד/ת גם אנשים חילונים שבת, זה זמן שיוצאים נהנים.שאלתי כל אחד בדרכו מה הוא עשה.

סוג ב

New member
אתה זה שכתבת

שאתה מאמין בתורה. פה, אנשים ל א מאמינים בתורה הזאות!! יש לך קשיים? מה זה קשור אלינו. דבר עליהם בפורום של חרדים. תפנה לכותבי התורה והתוספות. אנחנו בזים להכל מהשורש. לא רק להפרדה באוטובוסים או לפלאפון כשר. כשתפסיק להאמין, תבוא, נעזור לך ונהיה איתך.

אני פה

כי אני מרגיש שיש מחנה משותף ביני לבינכם מאחר שלא מצאתי מקום שמוכנים לשמוע,וגם שיש פה כמה שהם מסוגי

מה הקשר?

גם החילונים אומרים שבוע טוב . גם בטלויזיה . אז מה זה מעצבן אותך? ואיך קשור 'איך עבר שבת?' לשמירתה ?

אממ

אני חושב שזה בדיוק הגדרה של אנוס. אדם שבעצם בדרכו לא מאמין ומה שהיא עשתה כי פשוט יש לה את האופציה

למעלה