שבוע טוב

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
שבוע טוב

ביום חמישי עשיתי את שיטת המילד והתחלתי בדיוק בתחילת השבועה עם בדיקות מציאות של שעון.אז קיצר היה לי קטע שאני בודק את השעה והשעה באמת התחלפה אבל הבעיה שהשעון שעשיתי איתו את הבדיקות מציאות היה דפוק אז הוא היה מחליף את השעה שלו גם במציאות אז הקטע שבחלום זה לא הזיז לי שהוא החליף שעה (בסע)זה היה באמת כי הצלחתי את המילד או סתם חלום דפוק?(לא נורא השבוע אני קונה שעון טוב) ועוד שאלה אני רוצה להוריד את התוכנות ליצירת חלום צלול אבל משום מה זה רושם לי דבר כזה:"http_404 הדף לא נמצא הקובץ שהינך מנסה לגשת אליו לא בשרת" אי פותרים את זה? ואם למישהו באמת עזר התוכנות?

makron2

New member
שבוע טוב...

'היה לי קטע שאני בודק את השעה והשעה באמת התחלפה' - ברגע שאתה שם לב שאתה מבצע בדיקות בחלום(גם אם מתעלמים) זה סימן טוב שיש התקדמות. 'לא נורא השבוע אני קונה שעון טוב' - זה חשוב מאוד וע"מ למנוע מקרים נוספים של פספוס למרות שבודקים יש לבצע *במהלך היום את הבדיקות באופן יותר *מדוקדק(להסתכל 3 פעמים)ולהזכיר לעצמך שגם שהשעון "מקולקל" זה סימן שייתכן ומדובר בחלום. בדיקת הקריאה גם טובה מאחר שבמציאות הסיכויי שיתחלף כיתוב הוא אפסי - אלא אם מדובר במסך כלשהוא.

makron2

New member
התוכנה...

היא סתאם מיותרת - במיוחד אם אתה מדווח על הצלחות(מסויימות)במיילד על בסיס קבוע(לפי מה שהבנתי). ובמידה ואתה מתרגל ויילד אני חושב ששעון רגיל שמתקתק יהיה יעיל כדיי שתשתמש בו ע"מ להזכיר לעצמך שאתה צריך להשאר ער למרות הכול. תנסה לבדוק מה עובד בשבילך,לדוגמא:בלילה שכן חלמת חלום צלול תזכור מה ביצעת בדיוק ובמשך כמה זמן,ככה תדע שמה שעבד רוב הסיכויים שיעבוד שוב,בהינתן תנאים דומים כמובן.

tabs

New member
המשך

תאמת אני לא עושה בכלל וילד אני מפחד ומילד אני עושה כל שבוע רק בימי חמישי אבל אין לי עדיין ממש הצלחות כי רובם היו שגילי שעשיתי חלום ולא המשכתי ויתרתי על זה ישר והלך החלום. מה אני צריך לעשות כדי להישאר עם המודעות?

makron2

New member
החלק העיקרי הוא...

לזהות שמדובר בחלום ולאחר מכן אתה צריך להזכיר לעצמך שמדובר בחלום לאורך כל החלום. הדרכים לעשות את זה הם פשוטות:*בדיקות מציאות/*הגברות צלילות כל מספר דקות או ברגע ששמים לב שנסחפים/מאבדים או זה(את צלילות) - או שפשוט אתה יכול להגיד לעצמך כל כמה זמן "זה חלום" "אני חולם"(מעיין הגברת צלילות) - בלב או בקול. סיבה אחת שזה קורה היא הנטייה שלנו להאמין למה שאנחנו רואים כעובדה,לדוגמא:אני מסתכל על השעון ורואה שהזמן משתנה ומבחין בעובדה שמדובר בחלום(בדיקת מציאות) - לאחר שזיהיתי פתאום בא אחד החבר שלי ואומר לי שצריך לרוץ מהר בישביל שלא נאחר - במידה ותתחיל לרוץ איתו ולהאמין לו ב100 אחוז אז הצלילות תרד - במידה ותרוץ איתו אבל תזכיר לעצמך שאתה רץ אבל זה רק חלק מחלום(ז"א אתה יכול לעשות מה שבא לך)אתה תשמור על הצלילות.

למעלה