שבוע טוב.... :)

avitano

New member
אצלי זה...

לא אכלתי הרבה בערב שישי בארוחה אבל אכלתי קצת בלילה שזה יותר גרוע!!!!

avitano

New member
שבוע טוב.... :)

איך הייתה השבת? אני התעוררתי לפני שעה חח בדיוק כשיצאה השבת :\

שבועטוב.

אומנם מסיבת בריטני הייתה בערב שבת, ולא הלכתי אליה...
אבל נפגשתי עם חברים שלי והיה כיף לאללה.
ואז דיברתי המווווווון לתוך הלילה עם אחד שמקיים את כל הסטדנרטים להתאהבות מקסימלית. והשבת עברה בשיא הכיף עם המון הארי פוטר ושינה. וממוצ"ש עד עכשיו במחשב

שבוע טוב אופירי וכל החברים...

שבת אצלי די מסודרת: ערב שבת: שיר השירים, לכה דודי, תפילה. סעודה ראשונה - שירה - הלכות ועוד... שינה. למחרת יום שבת: תפילת שחרית מוקדמת (בשעה 06.00) קידוש וטעימת עוגות ועוגיות... קריאה סעודה שניה. שיעור ותפילת מנחה שינה בשבת תענוג סעודה שלישית תפילה והבדלה ולהתראות עד השבת הבאה. שבת מנוחה בכל המובנים, אכילה שתיה ועונג שבת

yuni9

New member
מעניין

הזמנתי חבר מהישיבה אלי הביתה. הבעיה העיקרית היא שאם אני רוצה לשמור על החברות שלנו אני לא יכול לספר לו על המצב שלי. חוץ מעל הענייןן של החזרה בתשובה. לא שאני רוצה קשר מסוג כזה איתו. שזה ודאי לא בא בחשבון.

אפשר להיות בקטע...

4ואפשר גם להיות חבר עם סטרייטים, ראה ערך מצפה לגאולה, אלא שלפעמים יש גם הפתעות בחיים. הכרתי בחור צעיר שהחבר הכי טוב שלו מילדות ובשכונה, קצין קרבי, היה גם בקטע ואף אחד לא ידע על השני, רק בחצי השנה האחרונה, לאחר שהיו לבד בשחיה לילית בים התברר להם מצבם ומאז החיבור ביניהם התחזק. אני שוב חוזר ואומר, יהיו כאלה שיסכימו ויהיו שלא יסכימו, יש דברים נסתרים שהשתיקה יפה להפ. לכן אתה בהחלט יכולים להמשיך להיות חברים על אף מצבך. בהצלחה חבר יקר.

yuni9

New member
תודה

אני ממש לא מעוניין בקשר מסוג כזה. למרות שזה מסבך אותי לא מעט, זה המצב.

למעלה