שיהיה לנו יום טוב, שבוע נפלא ושנה מדהימה../images/Emo23.gif
ראש השנה חלף עבר לו...
כולם מדברים על גשם ואני ראיתי רק עקבות. בשבת ערכנו פיקניק בפארק הירקון היינו שם שעות רבות ולא הרגשנו שום גשם.
רק למחרת, בשעת בוקר מוקדמת אני שומעת קולות של זרמי מים קולות שלא קרובים אפילו לקולות של גשם. הייתי בטוחה שאיזשהו צינור התפוצץ בחצר.
התברר שהיה זה הגשם שבא להתארח. עד שהתעוררתי שוב ,הכל חלף עבר לו. נותר רק אוויר נקי וריחו של היורה. ארזנו את ארוחת הבוקר ויצאנו ליער קרוב להסניף קצת ריח של חורף... טרם ישוב הקיץ להדרן.[ההברקה של ניקו
] להפתעתנו רבים עשו כמונו חשבנו שנהיה לבד..
והיום... שוב קיץ. עד העונג הבא. ריפרפתי מעט בשרשורי הימים האחרונים. תיכף אענה למגיבים בשרשור ההוא שפתחתי בפעם האחרונה שהייתי כאן
בינתיים, טליה יופי צילמונים, המשיכי לעדכן במצב השמש
ניקו, לא בעיה לעשות ת'גפילטע פיש ה"פשוט" שכולם מכינים. צריך רק למצוא מוכר דגים מהימן ומיומן שיעשה את העבודה השחורה של טחינת הדג.
אחר כך זה כמו להכין קציצות ברוטב. אני יודעת, בעלי מכין יופי של גפילטע... אני נותנת הוראות... ובכלל...להסתכל זה הכי קל.
אם רוצים לטחון לבד ולמלא דג ,כמו פעם, זה כבר יותר מסובך. שרל'ה, זהו, מילאת את מכסת המחלות שלך לשנה שחלפה ואפילו גלשת לשנה החדשה... מעכשיו רק בריאות. את החסידות עליהן דיברת ראיתי לא פעם בסביבות מרץ אפריל במורדות הגלבוע... עסקת חבילה עם צעדת הגלבוע... מרהיב.. בהזדמנות אחפש צילמונים שלהם. וחצבים... לאנשי תל אביב והסביבה המתעניינים בפרח המיוחד הזה. יש בהמונים בכניסה לפארק הירקון דרך רמת גן. מדהים!!! יום טוב לכולם!