שבוע טוב

שבוע טוב

ומוצאי חג שמח לכווולם
מי נושם בקלות??? אני מקווה שאחרי כל הארוחות הכבדות והטעימות נשארתם בחיים
ואיי ואיי ואיי כמה אוכל היה בחג הזה,
כל אחד השתדל לעשות עוד משהו מיוחד, עוד ממולא עסיסי, עוד תופין מתקתק ועוד גפילטע משובח נה נני ננה נה כמה היהודים חכמים שאחרי כל חג כבד יש יום צום.
שיהיה שבוע טוב מלא בגשמי ברכה
רק טוב!!!

טליה1233

New member
שבוע טוב ../images/Emo24.gif

גחלילית, כתבת נפלא
ומצטרפת לברכה: שיהיה שבוע טוב מלא בגשמי ברכה

צילוש43

New member
השבוע מתחיל../images/Emo140.gif

לאחר הנסיעות, הזלילות, הביקורים והמעשים
עכשיו הזמן לחזרה לשיגרה ואין בכך רע כלל וכלל
יום נפלא לכולם

ניקו 45

New member
שבוע חדש וטוב לבעלי התקווה../images/Emo39.gif

זאת לי אולי הפעם הראשונה שאני מברך על שבוע חדש ביום שני
ככה זה בחגים ... הימים מתבלבלים . וזה השבוע האחרון לחודש הסליחות אשר לקראת סופו נסכם סליחותנו ביום כיפור . כל אחד ואחת עם עצמו/ה ועם בוראו יתייחדו לרגע של סליחה . זה השבוע שהתחיל בממטרים מעודדים של פיסת חורף ויסתיים (כך חוזים החזאים) בהדרן של קיץ , פיסת חום יבש . זה השבוע שהברומטר אצלי מראה תנודות יחסית חדות בין ענן לשמש . ולכם אאחל לזה השבוע שיהיה כולו רק טוב

זהובנית

New member
בוקר טוב... עם סיפור סליחות לקראת יום כיפור

סיפור עץ הצרות איש אחד הזמין שרברב הביתה , השרברב עשה את מלאכתו וכשרצה ללכת הביתה , גילה שיש לו פנצ'ר , השרברב החליף את הגלגל ונכנס לרכב כדאי לנסוע הביתה , וגילה שהאוטו לא מתניע . הלקוח שראה שהשרברב מתעכב ולא נוסע יצא אליו ושאל מה קורה והציע לו טרמפ לביתו . כאשר הגיעו לבית השרברב הוא הציע ללקוח הנחמד שהסיע אותו לביתו להיכנס לכוס קפה , והלקוח הסכים. שניהם יצאו מהאוטו והלכו לכיוון הבית , הלקוח הבחין שהשרברב נגע קלות בעץ שעברו לידו ואז נכנס הביתה. בבית הבעת פניו של השרברב השתנה , הוא חייך ברוך לאשתו וחיבק בחום את ילדיו. ונראה ממש כאיש אחר. כשסיים הלקוח לשתות את הקפה ליווה אותו השרברב לרכבו . הלקוח שאל אותו לפשר הנגיעה שלו בעץ . והשרברב הסביר כשאני מגיע הביתה אני תולה את כול הצרות שלי על העץ , אני שוכח אותם ומפקיד אותם בידי הבורא ומבקש ממנו לטפל בצרות שלי . בבוקר כשאני קם אני חוזר ולוקח את הצרות מהעץ , ומתחיל יום חדש , ואני רוצה לספר לך שתמיד כשאני קם בבוקר ולוקח את הצרות הן הרבה יותר קטנות. מוסר השכל כעבור יום כמות הצרות פוחתת וכמעט לא נשאר... אחרי שנה כבר צוחקים עליהן, או שאולי באמת יש מלאך או יד האלוהים בדבר שעוזר לנו לשכוח את הצרות. כל אחד בוחר במה שהוא מאמין וטוב לו לא לשכוח להשאיר את הצרות מחוץ לדלת שחוזרים הביתה לחיים רגועים יותר

w o m a n 10

New member
U זהובנית ...

את יודעת, זה הסיפור הראשון שקראתי בנט... לפני יובלות. שלחו לי אותו במצגת יפה ואני... אויי כמה התפעלתתתתיי

ברק 188

New member
ימים טובים אבל כפי שנאמר חודש הסליחות

המלווה ב"ימים נוראים" – אתכם לאווירת הימים הנוראים. סדר התפילה, מליל התקדש ראש השנה ועד לקדיש שלאחר תפילת נעילה, בפסיפס מרהיב מאין כמוהו, שאני מעלה במיקס של שירים וניגונים לימים הנוראים הנשמעים כאן כשהם מדלגים בין נוסח לנוסח במיומנות, את ' אווירת הימים נוראים '.

ניקו 45

New member
אחחחח יא רב' 188 ../images/Emo17.gif../images/Emo221.gif

המסת אותי , התנזלתי ... חירפנת אותי כשהבאת לי את Nini Rosso בנעימת השתיקה של חצוצרת הזהב . זהווווווווווו אני מגמרת ועוד לפני ארוחה מפסקת
תבורך איש יקר

ברק 188

New member
בכיף לי זאת המטרה ואיך אומרים אצלכם...

מולצומסק‬ ו
גם לך אישה 10

ברק 188

New member
צילוש ללא מלים...

בהקשר למה ? נו טוב ללא מלים אבל יש לך כמה נישוקים מיותרים עבורי ? הנה שיר נהדר ששר עבורך ברֶגֶשׁ Jimmy Young

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif ברקי...

איתך ממשיכה בשתיקתי
איתך אין לי צורך במילים רק בהוקרה נהדרת ומלאה לך ידידי על כל אשר מביא אתה איתך
אזי קבל גם כמה...
וגם בגודל מלא
ועבורך בחרתי לי גם שיר שמתנגן על מיתרים
כך שבסופו של דבר היו די הרבה מילים

w o m a n 10

New member
שיהיה לנו יום טוב, שבוע נפלא ושנה מדהימה../images/Emo23.gif

ראש השנה חלף עבר לו...
כולם מדברים על גשם ואני ראיתי רק עקבות. בשבת ערכנו פיקניק בפארק הירקון היינו שם שעות רבות ולא הרגשנו שום גשם.
רק למחרת, בשעת בוקר מוקדמת אני שומעת קולות של זרמי מים קולות שלא קרובים אפילו לקולות של גשם. הייתי בטוחה שאיזשהו צינור התפוצץ בחצר.
התברר שהיה זה הגשם שבא להתארח. עד שהתעוררתי שוב ,הכל חלף עבר לו. נותר רק אוויר נקי וריחו של היורה. ארזנו את ארוחת הבוקר ויצאנו ליער קרוב להסניף קצת ריח של חורף... טרם ישוב הקיץ להדרן.[ההברקה של ניקו
] להפתעתנו רבים עשו כמונו חשבנו שנהיה לבד..
והיום... שוב קיץ. עד העונג הבא. ריפרפתי מעט בשרשורי הימים האחרונים. תיכף אענה למגיבים בשרשור ההוא שפתחתי בפעם האחרונה שהייתי כאן
בינתיים, טליה יופי צילמונים, המשיכי לעדכן במצב השמש
ניקו, לא בעיה לעשות ת'גפילטע פיש ה"פשוט" שכולם מכינים. צריך רק למצוא מוכר דגים מהימן ומיומן שיעשה את העבודה השחורה של טחינת הדג.
אחר כך זה כמו להכין קציצות ברוטב. אני יודעת, בעלי מכין יופי של גפילטע... אני נותנת הוראות... ובכלל...להסתכל זה הכי קל.
אם רוצים לטחון לבד ולמלא דג ,כמו פעם, זה כבר יותר מסובך. שרל'ה, זהו, מילאת את מכסת המחלות שלך לשנה שחלפה ואפילו גלשת לשנה החדשה... מעכשיו רק בריאות. את החסידות עליהן דיברת ראיתי לא פעם בסביבות מרץ אפריל במורדות הגלבוע... עסקת חבילה עם צעדת הגלבוע... מרהיב.. בהזדמנות אחפש צילמונים שלהם. וחצבים... לאנשי תל אביב והסביבה המתעניינים בפרח המיוחד הזה. יש בהמונים בכניסה לפארק הירקון דרך רמת גן. מדהים!!! יום טוב לכולם!

צילוש43

New member
מייה האחת והיחידה../images/Emo8.gif

בואי אומר לך...שום דבר לא מסובך
בקלי קלות מוצאים את הבשר סביב העור של פרוסות הדג... הכל עיניין של תירגולת שאפילו אין בסביבה תרנגולת
צריכה רק סכין חדה הופפפ הכל יוצא בשליפה
...

optimi10

New member
גחלילית ../images/Emo24.gif כן , מזל

שיש את יום כיפור אפשר סוף סוף לצום בין הארוחות ..
מה שאי אפשר היה לעשות בראש השנה
זה רק ארוחות , גם בין הארוחות זה ארוחות .. כול היום והליל זה רק ארוחות
יו מתפוצצ לי הבטן כמה ארוחותתתתתתתתתתתתתתתת ??

למעלה