שבוע טוב!

danielliloo

New member
שבוע טוב!

אני מחפשת שיעורי תפירה באיזור ירושלים, חשבתי על מכון יעל אבל אני לא יכולה להתחייב על ימים קבועים וגם הייתי רוצה משהו אישי יותר ולכן השאלה שלי היא האם מיהי מכירה מישהי שמלמדת תפירה באיזור ירושלים? כמו כן, אני מעוניינת לקנות מכונה משומשת ע"מ לתרגל ולתפור לבד, ולכן השאלה הבאה שלי היא איפה לחפש? המון תודה ושבוע טוב! דניאל

הסורג

New member
יש

יש לך אפשרות להיתקשר לויקטוריה 6259105 02 להמלצה למורה ולמכונה המון בהצלחה

הסורג

New member
נשאלה שאלה

נשאלה שאלה על מורה לי יש את התשובה נשאלה שאלה על מכונה גם לזה יש לי תשובה אני בה לעזור ולא רק מפרסם את החנות אני גם ממליץ על מקומות חנויות וכל מי שקשור לתחום אז אם לא רוצים טיפים מהידע שלי חבל אני פה לעזור ולהעזר שיהיה לכולנו שבוע טוב ומוצלח

שבוע מהמם, אבל ההמלצות שלך פחות אמינות אם הן

מפנות רק למקום אחד. הודעות מהסוג הזה עדיף לשלוח במסר אישי. אשמח להנחות אותך איך, אם צריך, וגם איך להכניס פרטים לחתימה שלך.

הסורג

New member
תודה

אני מעריך זות ואשמח לדעת אך להכניס פרטים לחתימה וההמלצות שלי לא נוגעות רק לקניה ומכירה כך שאין זו שאלה של אמינות ואם יש דברים שאני לא מתעסק בהם אז אני מפנה למקומות אחרים כמו מרסלה בד בבד ברנינה וכיוצה בזה (מקומות שהירושלמיות וירושלמים ביננו מכירים יותר ופחות

תגובה בשלבים: שלב 1

בקובץ המצורף (אם תקליק פעמיים על התמונה תוכל לראות אותה בגדול) אפשר לראות את הכותרת של הפורום. מתחתיה מופיע הכינוי שלך, ולידו, מוקף בעיגול ורוד שהוספתי כדי להדגיש אותו, סמל של מעטפה ולידו כתוב 0. זה אומר שאין לך מסרים.

שלב 2:

בקובץ המצורף אפשר לראות את אותה כותרת, אבל הפעם סמל המעטפה כתום, ולידו יש ספרה שאינה 0. (שוב - ללחוץ פעמיים על התמונה כדי להגדיל אותה) בדף הפורום הסמל מהבהב מכתום לכחול, אבל את זה אי אפשר להעביר בתמונה. כשתלחץ על המעטפה הכתומה יפתח לך עמוד שבו תוכל לקרוא את כל המסרים שקיבלת - לחץ על הכותרת והמסר יפתח. כמו במיילים שאתה מקבל. מחר אשלח לך הסבר איך ליצור חתימה

יש לנו בפורום את עדי קריף מלמדת בירושלים

שיעורים פרטיים בתפירה תדמנות ודיגום חופשי 054-7889112 054-7889112 איזור ירושלים

למעלה